I'm feelin sexy and free !

ååh , tagga morgondagen lite nudå ? allt är fixat nu så det är bara att vänta .
har precis duschat , smörjt in mig och gjort mig iordning för att jag och min syster ska strax åka till gävle och sova hos jenny igen ! ;) imorgon ska emelie sminka mig och jenny ska fixa mitt hår ! ååh .. vet precis hur jag ska se ut och jag kommer bliiiii sååå snygg ! :D hhaha nedå , just kiddin' .

nu verkar det som att vi ska åka så jag ska avsluta här med en jättesöt bild jag hittade på weheartit !!

What am i doing wrong ?

ååh .. kan inte sova !! jag vill ju gå och lägga mig så det blir en ny dag så fort som möjligt , men inte fan är jag nå trött eller ! sitter och kollar massor med bloggar om och om igen för att fördriva tiden och de går inte så bra , tänkte ta något att dricka , borsta gaddarna och därefter försöka sova . lägga mig i sängen framför teven ellerså !

tänkte visa er vad jag funderar på att ha på mig på nyår , jag vill ha en klänning men hittar ju ingen så jag tror de blir någon av domhär outfitsen , ska in till gävle imorgon , kanske hittar något då ! :)

It's okay not to be okay .

puh , är helt slut i hela kroppen nu !! har hjälpt till att måla min systers rum . fyfaaaan va jobbigt de var !! uscha , men nu är vi klar och hon ska bara tapetsera en fondvägg nu men de tänker jag inte hjälpa till med ;) haha . vi kom hem från gävle ungefär halv ett idag , sov ju hos emelies kompis med henne och jag satte i löshåret igår , fyfan va jag är nöjd alltså ! shit , de syns inte ens att jag har löshår , inte ens när man sätter upp det . och det är ju fast limmat och de är äkta hår så man kan ju locka , platta , färga , allt man kan göra med sitt egna hår i stort sett ! men nu har jag förberett mig med mirakelspray , värmeskyddspray och ska köpa hårinpackning nu i veckan tror jag ;) hihi , ska ju försöka hålla det bra så länge det går !

jag har iiiingen aning om vad jag ska göra ikväll , blir vell att gå ut med killarna en stund eller något . är så jävla slö nu , men de får man vara nu när det är lov ! tänkte ladda batterierna till nyår och tills jag börjar skolan igen !
men nu kom syrran ut ur duschen så nu är det min tur , har lite färg i håret osv ! ;) 'höhö'



mitt nya fräscha älskade hår !!

Valbo med syrran !

har varit i valbo hela dagen så har tyvärr inte kunnat uppdatera, tänkte göra det innan jag åkte men jag orkade inte ;) hihi . snart kommer johanna hit igen och då ska vi bada , igår var hennes önskan att bada i mitt bubbelbadkar så hann vi aldrig igår, så vi gör det idag när hon kommer istället ! det var jättedålig rea i valbo måste jag säga ! uscha , det har alltid varit sååå mycket bättre så jag är lite besviken faktiskt . kunde ha varit mer ! hittade väärldens finaste tröja inne på vero moda som hängde på halva priset stället , och det var typ 2-3 sånna tröjor där så när jag kom till kassan sa hon att den inte var på rean , tror du jag blev liiiite sur då eller ? fyfan , ville strypa kärringen !
jaja , och vi käkade på ikea också , mums ! det är ju såååå gudomligt gott där !

tänkte ladda upp bilder på allt jag köpte idag förresten !

Britney spears 'Belive parfym - 129Kr

Bomullsrondeller - 10Kr

våtservetter - 10Kr

Guldig halsring - 99Kr

rakhyvel och rakgel - 99kr

värmeskyddspray - 79Kr

trosor - 30Kr

blus - 100Kr

tjocktröja - 149Kr

there's no way out of this dark place , noho no future ..

hej hopp jätte snopp !

sitter och väntar på johanna och carro nu , va i valbo idag med emelie men vi åkte nästan direkt för det hände lite saker jag inte tänker ta upp här . men jag ska iallafall dit en annan dag , måste ha lite nya kläder , smycken osv .
och jag Måste köpa ett smyckesträd eller smyckehand , något som  jag kan ha allt mitt smink på iallafall ! och en parfym , dom två sakerna är nummer 1 på shopping listan !!

jaja  , vet inte riktigt mer vad jag ska lägga till ?
men nu ska jag gå ner och äta lite gurkstänger/ morotstänger / chips och dipp ! :) har blivit massor med dipp nu senaste dagarna . men det är ju så gudomligt gott !! jaja nu ropar dom på mig där nerifrån !


snygg

Chips, dipp och mys med syrran !

sitter hemma hos syrran med en skål med chips , dipp och 2 trocaderos . vi kollar just nu på ensam hemma , vi väntar på att in her shoes ska bli klar , vi laddar ner så det tar sin lilla tid . vi har köpt ögonfrans och ögonbryn färg så vi ska färga de och sen ska vi lägga ansiktsmask och sånt :) och imorgon ska vi till valbo och shoppa loss med mami ! får bli lite slappa dagar nu när man fått pengar och det är ju förfan mellandagsrea !!!!!

Hair extensions

NU ÄNTLIGEN !!!!!!
jag och min syster drog ut tummen ur röven och beställde löshår ! så om 2-3 dagar sitter jag här med tjockare , längre och finare hår . är såå glad , fick ju 2150 kr igår i julklapp och löshåret gick på 1107 kr och då var det med mirakel spray , remover , lim och sen fick vi 2 "julklappar "  lösögonfransar och nå glitter diamanter man har i håret ? ;) hihi .

så när jag får de ska jag knäppa kort och göra en ny header och sen börja ett nytt år med lååångt vackert hår !

Merry christmas everyone !

hallå !
sitter och myser i min häärliga mysdress jag fick av mamma ! mmh , älska julen . och jag fick lite julkänslor endå när vi väl började förbereda oss för kalle anka . efter kalle anka gick jag ner i källan och förvandlade mig till Santa claus ! tihi , och därefter blev jag normal igen och gick upp till lägenheten och öppnade klapparna . Jag fick mycket roligt och bara det jag önskade mig så jag är nöjd !


jag fick ;
Skor
Pengar
Tröja
Disney on ice biljetter med syster och bror
Plattång
Sjal
Ring
Mysdress
Flugätande växter ? ( någon skämt grej från syrran ! ) haha .

Dag 24 - hur jag mår just nu

Jag mår skitbra ! firat jul med familj och haft en mysig stund . är lite trött efter allt bara men annars mår jag finfint !
dethär inlägget får vara väldigt kort för jag ska göra ett till inlägg nu efter :)

puss

Julkänslor finns inte här .

tack vare denhär äckliga LILLA snön som fallit från himlen så har inte jag något julkänsla än OCH DET ÄR REDAN JULAFTON !!! kommer kanske senare när vi ska äta osv .. men häromdagen var snön överallt ,på träden , några decimeter påbacken , på bilarna , hustaken , allt ! och nu ser man gräs sticka upp lite här och var , det är skinande sol och inte ett dugg juligt . ser ut som en tidig vårdag i typ , april ? hua ! jaja , ska gå och sminka mig lite nu tänkte jag . sen så får vi vell se om julkänslan kommer eller inte ..

Dag 23 - någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

Det jag vill ha mer än något annat just nu är en pojkvän . tänk att sitta och mysa med en pojkvän framför teven såhär kvällen innan jul och bara vänta på julafton och fira jul tillsammans , sitta och pussas och bara av att hålla handen känna pirr i magen ! fyfan ... är så avundsjuk på alla som har allt dedär , menmen .. världen är bra orättvis och tydligen måste världen vara jävligt emot mig alltså ! med tanke på att jag aldrig får någon egen att kramas och pussas med ...

Christmas , christmas time is here .

Hej på er mina kära vänner .

säger det än en gång , jag är usel på att blogga ! men nu ska jag passa på när jag inte har så mycket för mig . igår fick jag tillslut ut andreas och daniel för en stund , hihi . var liiivrädd när jag gick dit och hem ... sägs ju att det går varg i järbo så man blev ju lite skräckslagen . imorse vaknade jag upp vid 10 , gick upp och gjorde ordning mig sen åkte jag och simon med pappa till min syster så gjorde vi massa julgodis och jag gjorde även ett pepparkakshus (det gick åt helvete må jag säga) haha . menmen har suttit och spelat "med andra ord" med thure och emelie , fyfan vad vi har skrattat alltså .. haha ! och förresten , fick ett par skor av mamma idag . det var lite som en tidig julklapp ! är superglad för dom . sa till mamma häromdagen att jag jättegärna ville ha sådana och så kommer jag hem och får syn på ett par ! lovely.

nu ska jag plocka undan här och sedan bädda för att förbereda mig på en låång och härlig julafton ! :)

fint va ? ;)

jag kallar dom "ridskor" , dom kanske heter så ? vet inte riktigt . men dom är galet snygga !!!


All i want for christmas is you ..

hejhörnii !

har verkligen inget att göra , försöker få tag på daniel och andreas men jag lyckas inte så bra för jag ska gå ut och träffa dom en stund och dom spelar säkert och kan inte svara .. jaja , får vell vänta men det slutar vell att jag somnar här hemma istället som jag och johanna gjorde igår . imorgon ska jag  och min lillebror ta en tidig buss till min syster så ska vi julbaka lite hemma hos henne , sen får vi vell se när vi åker hem , med pappa kanske eller något ? det är iallafall superskönt med lov ! känner att jag måste ladda batterierna för ett nytt år osv . tänk att om två dagar är det julafton , om nio dagar är det nyår och fyfan va det nya året ska äga . 2012 ,here i come !! aja , tänkte sätta mig vid teven lite nu och försöka få tag på dom igen :)


bild från julavslutningen igår i skolan , vi lekte lite lekar och mitt lag vann så vi fick "julklappar" (en varsin klubba)

Dag 22 - mitt rum.

det är ganska stort och jag har inte de bästa möblerna , ska få ny tv , en soffa , ta bort skrivbordet och göra ordning i min walking closet !

Dag 21 - det bästa som någonsin har hänt mig.

oj , denhär var svår ! det bästa som hänt mig ? jag har ingen aning faktiskt ..
det har hänt mycket bra saker i mitt liv , men inget speciellt som  jag tycker är "det bästa " så jag kan tyvärr inte svara på denna punkt :)

Sitter och har grease maraton med johanna....

2011-12-22_16_52 (MMS)

Sitter och har grease maraton med johanna. Haha vi köpte cola, dipp och chips som vi sitter och smaskar i oss. Vi kollar på grease 1 nu och det är en jättedålig låt så jag passar på att blogga nu ;) vi har varit skitsega idag . Igår hade vi ju julavslutning i skolan och jag var med johanna och johanna igår hela kvällen. Och vi var med andreas,daniel osv. Johanna t åkte hem med halv10 bussen och johanna l sov här. Men nu äe dendär låten slut så ska fortsätta kolla nu. Hejdåå:)


Hata x-trafik !!

var ju till valbo idag efter skolan med några , köpte 3 ringar till mig själv och julklappar så nu är allas klara ! behöver inte bekymra mig mer för det . imorgon har vi julavslutning och så får vi betygen !! ÅÅÅH är skiit nervös över vad jag fått. jaja , får leva i spänning tills imorgon !

idag när vi skulle åka till valbo så åkte bussen bara förbi busshållplatsen vi skulle av på ? så vi fick åka till gävle och tillbaka .. sen när vi skulle åka hem skulle vi ta den som gick 17.40 och den kom aldrig så vi stog ju kvar där tills den bussen som gick 17.50 och den kom typ 5 över , så den förstaa kom aldrig och vi ringde taxi för vi missa bussen till järbo , så vi åkte taxi hem . så jävla äckliga , fyfan va jag hatar xtrafik .. dom är så seena hela tiden och allt , speciellt nu på vintern , får ju stå ute och frysa typ en halvtimme varje gång man ska med bussen! uscha .. jaja , nu ska jag sova ! NATTI .

i want summer !

Dag 20 - en bild på mig med en annan hårfärg än den jag har nu.

gud vilken tråkig punkt ! :o menmen ..
tänkte ladda upp tre olika bilder . en från 08 då jag var rödhårig , en 09 då jag var blond och en 10 då jag var svart hårig , och nu är jag ju brunhårig ! :) men ska färga ljusbrunt snart !



Godmorgon bloggen ! Tänkte lägga upp bild ...

2011-12-20_07_13 (MMS)

Godmorgon bloggen ! Tänkte lägga upp bild på min outfit . Den är ju inte så värst speciell, men den är heeelt lovley! Jeansen kommer från gina ,tröjan från bikbok . Jag kör på uppsatt hår idag oxå ,orkade inte göra ordning de så då kastar man bara upp det i en hästsvans !! Sådär, nu vet ni exaky hur jag ser ut. Helt osminkad om ni ville veta det oxå. Jag ska till valbo idag efter skolan med mia och johanna , någon mer kanske följer med också. Jag måste handla julklappar !!!!! Ska köpa till några vänner + pappa ,emelie och simon för mamma har jag redan fixat åt !!men nu ska jag spela bubble shooter (jag är besatt) byebye.


Dag 19 - min favorit film.

jadu .. jag har ingen speciell favorit så, men jag har ju massor av filmer som jag tycker lite extra bra om . det är ju domhär ;

Step up 2 the streets

twilight breaking dawn


och sen måånga fler somsakt . men inga jag kan komma på  såhär på rak arm !

Dag 18 - min familj.

ja, vart ska jag börja ? min älskade familj består av mamma , pappa storasyster och lillebror .

Min Mamma ;
Monica Tingström 39ÅR gammal och världens bästa mamma . Hade aldrig klarat mig en sekund utan dig , och du är så himla go . du är supersnäll men vi har ju våra stunder men jag kommer bara bättre och bättre överens med dig för varje dag som går .

Min Pappa ;
Morgan Tingström 40ÅR gammal , världens bästa pappa . vad vore jag utan dig ? du har varit med mig sen jag föddes , stått vid min sida vad som än hänt . du har dina åsikter vilket jag hatar . men det får jag leva med , man får ju ha vilken åsikt man vill så jag kan inte säga mer än att jag inte gillar det , men du är bäst endå !

Min Syster ;
Emelie Tingström 19ÅR gammal , du är min andra halva . du bor inte hemma längre , så vi är alltså inte med varandra hela tiden , vilket är bra . för när du bodde hemma bråkade vi hela tiden . nu bråkar vi nästan aldrig så det är ju bra . men visst är det tråkigt att du inte bor hemma för jag vill vara nära dig hela tiden , saknar dig när vi inte är med varandra !

Min Bror ;
Simon Tingström 7ÅR gammal , din lille skit . vi bråkar nästan hela tiden , men vi kan ju vara sams oxå men vi bråkar mest . du är så himla dryg men jag står ut för jag skulle aldrig klara mig utan dig , du är lixom den jag
behöver . utan dig skulle jag nog vara väääldigt annorlunda .

Jag älskar er alla så oändligt mycket ! Ni är guld värt.  utan er vore jag ingenting . förlorar jag er förlorar jag allt !


så snygga familjemedlemmar så !!

Jocke dansar hååårt !


I had a dream about you , untill i saw the real you .

Förlåt mig . jag känner mig väääldigt dålig på att blogga ! tyvärr , men jag orkar helt enkelt inte , jag har tappat intresset totalt . förut älskade jag att blogga , jag ville uppdatera heela tiden . men nu vet jag inte ! funderar om jag kanske ska göra en ny design och börja om helt ?`jaja det får bli lite senare isåfall. nu tänkte jag bara skriva lite om gårdagen så ni vet vart jag höll hus .

Jag var hemma hos johanna tysklind på fest med några och hade jätteroligt . ungefär vid 12 gick vi till donken och fyfan .. det var så pinsamt för vi blev UTSKICKAD från donken ?! tack vare att en av våra kompisar kräktes mitt på golvet .. hah fyfan de var så jävla äckligt ! sen så gick jag och david tilll rese och väntade på bussen i 40 minuter .. sen när jag kom t järbo gick jag björne och kolla film och pratade , sen kom jag hem runt 6 imorse.. haha jaja , nu ska jag inte skriva mer , puss

dåliga bilder men det var jättemörkt där .. jaja , tänkte ladda upp en video oxå när jocke dansar så hårt att han ramlar ! hahahaha

Dag 17 - min skola och utbildning.

Va ? jag fattar inte riktigt denna punkt , jaja jag får vell skriva vad jag tror :)

Jag går på Murgårdsskolan i sandviken , jag går i klass 9E tillsammans med mina älskade vänner , min klass är BÄST helt seriöst !
och jag börjar ju snart gymnasium och  då har jag två val mellan att starta egen makeup salong med min syster utomlands , eller bli kriminaltekniker/polis i USA .


det var en väldigt tråkig punkt och speciellt när jag inte fatta ? :s

Dag 16 - en person jag vill byta liv med för en dag och varför.

Selena Gomez
jag tror jag skulle vilja byta liv med henne för en dag . för att hon är så gudomligt vacker , är/har varit tillsammans med Justin bieber och hon verkar ha ett så bra liv. jag vill oxå vara känd och ha en bäskavän som är lika känd , en kille som är det och ja , allt skulle bli så bra ! :( fyfan va jag är avis på henne .

Häärligt att vakna upp till fairly odd par...

2011-12-16_06_35 (MMS)

Häärligt att vakna upp till fairly odd parents ! Hihihihihi . Sitter i bussen ku påväg till alborgen , jag är i lag med maja,rebecka och elina . Vi kommer klara dedär och vinna storslaget ! För vi har ju en tjej med muskler , en med hjärna , en med smidighet och en liten en ! Blir ju skitbra dedär. Och ikväll var det menat att jag skulle på fest men tydligen inte eftersom han som skulle ha festen var typ sjuk så.. Vi får se vad som händer :)


Sex and the city

har precis kollat på "uptown girls" som gick på tv , och nu börjar sex and the city så jag tänkte kolla på det sen ska jag sova så jag orkar upp imorgon , först ska jag gå ut och gå med mamsen ( om jag orkar) sen ska jag åka till alborgen med min klass . det ska bli jätteroligt ! skönt ska det bli nu sista veckan , idag satt vi och bara chillade . på engelskan fick vi gå ner på enen och köpa fika så satt vi i klassrummet och pratade bara engelska och fikade och hade mysigt , sen började svenskan och då åt vi klart fikat och vi lekte lite lekar , hänga gubbe osv ! sen på kemin lekte vi oxå så det var jättehärligt idag . var även hem till emelie efter skolan för att fixa till naglarna jag gjorde igår , vi kortade av dom för dom blev liite för långa hihi .
men nu börjar det . hejdå !!

Dag 15 - min favoritårstid och varför.

Min favoritårstid är självklart sommarn, det är så varmt och skönt och man är ute hela tiden , man blir brun och man bara njuter av livet ! man slipper tjocka kläder , mörka och kalla dagar . på sommarn kan man vara ute hela natten fast man har på sig shorts och linne utan att frysa ! så underbart . och när det gäller fester och hittar ingen hemma fest , då är det bara att dra till en strand och bara sitta där och chillla . så ja , sommaren helt klart !!

weheartit.com

Sådär. Det är äntligen klart !! Ärså himla...

2011-12-15_00_09 (MMS)

Sådär. Det är äntligen klart !! Ärså himla nöjd ! Tänkte bara visa dom. För jagska sova nu ! Godnatt !!


Hejdå gamla naglar och hej nya !!!! Min sy...

2011-12-14_17_37 (MMS)

Hejdå gamla naglar och hej nya !!!! Min syster har köpt hem nagel grejer så hon ska börja med Att göra gelenaglar osv. För er som är sugna, hon tar 300 för nagelförlängning . Passa på nu inför jul och nyår !! Ni kan kommentera min blogg om ni är sugen så fixar jag en tid ! Hon är jätteduktig så det är sjukt billigt för såpass snygga naglar ! Lägger upp bild på dom nya sen. Hörs


Dag 14 - någonting jag ångrar.

Jag ångrar att jag inte tog tag i skolan på det sättet som jag borde . jag tänkte att eftersom jag inte får betyg i sjuan så kan jag slappa då , men det gjorde allt värre . nu kan jag inte lika mycket och jag insåg inte att sjuan skulle hjälpa åttan och nian . Jag önskar jag kunde börja om och bara göra läxor och träna ordentligt till proven istället för att slösa bort allt på annat !! hade jag tagit tag i allt bättre i sjuan och åttan hade jag nog haft dubbelt så mycket bättre betyg . men nu istället fick jag reda på att jag sänkt mig i nått ämne . inte så roligt !! men nu efter julen , då JÄVLAR ska jag plugga till alla prov , och läxor ska jag läsa. JAG MÅSTE ! det är min framtid som hänger på dethär .

All you are is mean, And a liar, And pathetic, And alone in life.

Jag är hemma idag, vaknade upp och hade lite ont i magen , så jag struntade i att åka ifall att det skulle bli samma som igår . ville inte direkt sitta på SKOLANS toa och kräkas.. då gör jag det hellre hemma ! men jag mår finfint nu . så jag ska ta halv 4 bussen till min syster och då ska hon göra nya naglar på mig om hon får hem sakerna !! vi ska även spela lite sims , like old days ! vi får se om jag sover kvar , jag tror jag gör det men jag vet inte riktigt ! ska bli kul att träffa henne igen , har inte träffat henne på typ en eller två veckor .

och jag var ju så otroligt dum när hon ringde mig imorse ,
Emelie  : heeej ,vill du komma till mig idag ???
Jag : hej ,aa det kan jag .
Emelie : bra för jag får grejerna idag .
Jag : jaha och ?
-en lååång tyst stund
Båda : HAHHAHAHHAAH


anledningen , ja de är att min mamma har ALLTID sagt "grejerna " istället för mens , haha och då trodde jag emelie menade att hon skulle få sin mens ? så jag lixom , och? haha , sen kom jag på att hon menade NAGEL grejerna ! ahhaha så vi började asgarva . ni tyckte säkert inte det var kul men fyfan det var det !!!

nu ska jag ner och käka , hörs !!

Hej igen. Ligger i badet med ansiktsmask o...

2011-12-13_19_04 (MMS)

Hej igen. Ligger i badet med ansiktsmask och myser ! Ska strax tvätta bort den och börja skrubba kroppen med body scrub. Tänkte bara skriva lite här från badet istället för att titta rätt upp i taket . Då har jag ju iallafall något att göra. Tänkte spela lite bubbleshooter nu. Hejsvejs !


Lucia

kul att man är sjuk då .. fick åka hem idag från skolan för att jag ville ju inte sitta där , jag är jättetät i halsen och har skit mycket slem , så jag spydde idag i skolan .. ÄCKLIGT ! så jag åkte hem efter typ en timme , så tyvärr hann jag inte se lucia tåget :( vilket jag såg fram emot att se ! Wilma va ju lucia så det är klart det var tråkigt att missa. men istället låg jag hemma i sängen , sen gick det över för jag mådde illa också . så jag började rensa kläder och det är en del jag ska sälja och en del var min kompisars kläder haha , sen har jag rensat massa annat skräp också. så nu är det fint i rummet ! ska snart gå och duscha , sen blir det vell att kolla på tv för jag är lite hängig fortfarande .
men ni får ha en fortsatt trevlig lucia ! puss



jag tog två bilder från elinas blogg , så vackra !

Dag 13 - en bild på mig själv för ett år sen.


jag var grymt snygg för ett år sen ! ;) haha , då hade jag sidecut och allt .. sällan , jag hade jäääämt en såndär "bulle " uppe på huvudet av luggen . haha skit fult ju ! ;)  jag ser ju ut som jag vet inte vad....kan ju inte påstå att jag är finare nu men .

Mens(jävla)värk !!!

sitter här och har mensvärk som  tusan .. tänkte hoppa in i duschen nu sen ta något att äta , kanske nutella mackor och äppeljuice ? mumma ! vill bara att mensvärken ska gå över.. känns som att magen snart ska explodera av smärta . det gör så ont ! :( vill bara lägga mig ner ihopkurad i min onepiece under mitt varma duntäcke och bara gråta ! får hoppas det blir bättre när jag duschar .

måste även städa oxå , men det tror jag att jag tar imorgon ! har ju ingen ork nu ..

Dag 12 - mina fobier.

jag har ju ganska vanliga fobier .

  • Spindlar
Det är så jävla äckligt ! fyfan .. får panik bara jag ser en och jag har en på mig. då är jag halvdöd , jag får panik , ångest och allt vet vad . dom är ju grymt äckliga , ser ju ut som monster !! Jag tycker inte om insekter i överhuvudtaget , men spindlar är fan värst !

  • Mörker
Jag är sjukt mörkrädd , det är så läskigt för man vet aldrig vad som händer när man inte ser något . speciellt när man är instängd i ett mörkt rum då får jag cellskräck.

  • Höjder

Jag är jättehöjdrädd. jag kan knappt sitta på någons axlar för att jag är så höjdrädd. haha , jag får lixom panik och så. men det är vell för att jag är så kort så jag är van att vara nära marken ;) hahahah nejdå . men jag vet inte varför faktiskt !

  • Skåpbilar

uscha... på nätterna när man går ensam och är påväg hem från någonting , så åker en skåpbil förbi , seriöst .. antingen så springer jag och gömmer mig eller så låtsas jag prata i telefon . tycker dom är asäcklig efter alla filmer när mördare har en skåpbil som dom lägger kroppen i osv .. uscha , tycker det är jätte obehagligt !


sooova .

tänkte bara ladda upp några bilder från idag nu innan jag går och sover !
så fina !!

taggade tjejer innan dansuppvisningen !!

Dag 11 - någonting jag saknar.

Det finns massor med saker som jag saknar !
Men något jag saknar otroligt , det är nog sommaren . Nu är vintern här och visst , det är roligt men det är så kallt ... haha , saknar att gå i shorts och linne och bara chilla med en glass i handen mitt på sommarlovet med några vänner och bara njuta av solen och sen åka till stranden , bada lite och sedan sola och därefter åka hem , fixa sig och dra på fest ! Det är lixom de sommarn går ut på . fyfan va sommar 2012 ska ÄGA SÖNDER ! längtar som en tok.
så ja , jag saknar sommaren !

Dag 10 - en bild på mig idag och vad jag hade på mig.

ja , det blir ju som dagens outfit dehär ! ;) tihi
jag hade johannas tjocktröja och mina jeans , lite slappkläder idag när vi ändå inte gjort något vettigt ! 

och sen får ni en bild på mig och min allra första snögubbe sen snön kom! :) väldigt stilig .

you can take me down , with just one single blow .

Är hos johanna nu . vi är helt döda , har precis käkat minipizza och vi vaknade typ halv 2 .. men då tänkte jag skylla på att vi var på lusseinnebandyn igår till typ 3-4 på natten , jag johanna och hanna gick och la oss på läktaren och sov en stund , men vaknade efter en halvtimme av att hanna skullle spela , haha , och hennes lag vann !! grattis till er !
vi träffade även lite roligt folk och det var kul att kolla . men jag orkar inte blogga nu ! så vi får höras seeenare . puss


Just be true ,to who you are .

liite skönt , fick sluta efter lunch idag för att vi inte hade nå lektioner typ , så vi fick åka med halv 1bussen hem . strax kommer patricia hit och ska fixa sig med mig , sen åker vi till johanna och så åker vi och kollar på lussen ! :)
jag kanske bloggar ikväll , och jag vet inte vart jag ska sova eller något än men jag kanske sover med patte och johanna eller bara någon av dom ? lets see !

tänkte bjuda på världens snyggaste bild från i somras när jag var på semester på västkusten med min familj och elina ! haha , snygging när man sitter i husvagnen på morgonen !

fan va jag saknar att gå i sånadär kläder , shorts och ett stooort luftigt linne med en tubbh . så skönt !

Dag 9 - bild på mig och min bästa vän.

usch.. dethär med bästavän , jag vet inte det jag ! alla  mina vänner , dom betyder allt för mig ! men jag har ju några jag umgås mest med och så , men jag har en BÄSTAVÄN som jag haft sen jag gick i 1:an och tyvärr så bor hon 50 mil härifrån , but we are keeping touch ! men dom jag är med lite oftare det är ju domhär älsklingarna !

Mia Broman
, mitt charmtroll som jag varit vän med sen 4:an , gumman . vi va bästavänner i sjuan , sen fick du en annan bästavän . så nu vet jag inte om vi är BÄSTAvänner ? enligt mig är vi det , men jag älskar dig så gudomligt !

Carolin Lindgren , min ängel . sen jag träffade dig har jag älskat dig , du anar inte . du är en riktig vän och du är verkligen en som förstår och lyssnar , det alla söker hos en vän . och vi har varit bästavänner vi med . innan vi skulle börja sjuan sen vet jag inte vad som hände ,vi var inte lika ofta och sen blev det inte av , men för mig är du fortfarande min bästavän !

Matilda Myllykoski , vi har då haft våra hemska stunder men du är trots allt en av mina bästavänner . det började illa , men nu är det bra . vilket jag är glad över för du sprider glädje bara av att finnas till ! så underbart för du kan verkligen höja stämningen .

Elina Hedman , jag lärde känna dig i sjuan , och då blev vi allra bästa vänner . vi var med varandra hela tiden och du typ bodde hos mig på helgerna , sen hände något som gjorde att du fick en annan . men vi är ju fortfarande väldigt nära varandra så för mig är du en bästavän .

Alva Hörnfeldt, snygging , vad vore jag utan dig ? vackra unge .. tack vare mig började vi träffas osv , jag skrev till dig på Bilddagboken haha och så märkte vi att vi skulle börja samma skola och nu är vi riktigt bra vänner . det är jag jätteglad över för somsakt , vad vore jag utan dig ?

Hanna Hertel ,min alldeles egna party prinsessa ! det är ingen fest utan oss två gumman . i somras började vi umgås fast vi känt varandra länge , och du har varit en av dom som gjort mitt sommarlov ! helt seriöst , du är en av mina bästavänner för du är också en som förstår och lyssnar på rätt sätt .

Johanna Tysklind , ååh , du är också en av dom som gjort min sommar . vi har gått på samma skola i två år men nu i somras började vi umgås och du blev min bästavän . vi var med varandra dygnet runt i flera veckor på lovet och fyfan va vi levde ! nu träffas vi tyvärr inte lika ofta längre , på typ fester och sånt men vi går ju inte samma skola mer så det kan ju vara det också .

Johanna Lindroth , och jag skriver det även här , du är en av dom som gjorde min sommar och skulle aldrig klara mig utan dig . vi har jämt så jäkla kul och alla våra nätter ute i somras och ååh ,du är verkligen en underbar vän och vill aldrig släppa taget om dig  ! du betyder så hemskt mycket för mig .

Sabine Johansson , Jag lärde känna dig i 1:an då jag bråkade med dig i ett helt år ,sen vände det och vi blev bästavänner och vi var som fastklistrade i varandra , gjorde jag det ena var du tvungen att göra det andra . det var så vi levde ! sen flyttade du till östersund och jag till järbo , och därefter träffar vi varandra på jul och sommar loven ! tur att vi fortfarande håller kontakten iallafall. men när vi träffas är vi lika tajta som när vi var små . vi har samma humor och samma humör . allt är lika , det är som om vi vore enäggstvillingar förutom utseendet .


Ja flickor , jag älskar er mest av allt i hela världen ! och det är är mina speciella vänner så jag är liite tajtare med än alla andra underbara kompisar . och jag har ingen ordning så ni vet ! älsklingar , ni betyder så oerhört mycket för mig  och enligt mig är NI mina bästavänner !  Jag har inte bara en , jag har nio stycken . och det är jag glad över .

Älskar er oerhört mycket !

Skol disco !

kom nyss hem från skolan , har suttit i skolan från 8 imorse och nu till halv 10.. hahah , vi hade skoldisco idag , så jag , maja och rebecka satt och käkade i klassrummet och kollade på skräckfilmstrailers med några andra killar från klassen . sen gjorde vi ordning så kom alla småbarn , det gick urdåligt idag . kom typ högst 20 ungar.. haha , jaja vi dansade en del oxå , efter att vi städat klart . sen åkte jag med majas mamma hem . nu ska jag gå och tvätta bort sminket och brosta gaddarna och därefter lägga mig och kolla på " fråga olle dokumentären " .


jag fick låna en filt i skolan för att jag frös så hemskt ! ;)

min älskade mat + efterrätten ;)

sötaste rebecka ;)

Dag 8 - en dålig vana jag önskar att jag inte hade.

HAHA , ena av mina dåliga vanor ...ja det måste ju vara den fulaste vanan man kan ha !den är så ful och löjlig så det är sjukt . men det är att ibland när jag skrattar så blir det såhär att jag låter som en gris typ , jag "nöffar" eller vad man ska kalla det ;) haha ! så fult och de är fan pinsamt .. men det är en dålig vana jag önskar jag inte hade ! så jag skäms över att asgarva inför folk ;) tihi..
åååh va het ! sitter på skolans dator och har inga bilder ;)

Fick hem mina beställningar idag .

är jätteglad nu ! Fick ju somsakt hem mina beställningar , så mina mobilskal har kommit och mina två blusar och min älskade skor !!! mobilskalen var jättefina och tröjorna , gaash . Huur söt som helst , sen har vi ju skorna ... Dom var ju skyhöga ! jag kan ju knappt gå i dom så jag måste lära mig nu innan nyår om de nu blir att jag har dom eller jag kanske beställer andra .Lets se ! nu har jag tvättat bort sminket och ska strax sova , tänkte bara blogga lite och kolla andras bloggar . Hade kemi och tyska prov idag . båda gick sådär.. men godkänd blev jag minst ! fårse om jag får lite högre , vilket jag inte tror men man kan ju alltid hoppas ? ;) och imorgon har vi engelska prov och SJÄLVKLART glömde jag böckerna i skolan .. jaja , nu är mina ögonlock tunga som bly så jag ska gå och sova nu .




dedär beställde jag . suuper ! :)

Dag 7 - min första kärlek.

Jadu ... Jag har nog aldrig varit sådär riktigt KÄR , men jag verkligen läääängtar tills jag får min allra första förälskelse och jag hoppas på snart . visst har jag haft några söta små förhållanden , men inte ett så himla seriöst . senast var på sommarlovet mellan 6:an och 7:an men sen har jag bara hållt på och varit på G med några .

haha , lagomt tråkigt inlägg ! ;)

Äntligen har det kommit lite snö !!! Hoppa...

2011-12-07_08_16 (MMS)

Äntligen har det kommit lite snö !!! Hoppas det blir myyycket mer till jul ! Sitter på bussen påväg till skolan nu. Jag vet inte vad det är men jag håller på och dör för att jag har ont i magen.. Det är typ blandning mellan magknip och Mensvärk. Inge kul , men men .. När vi kommer till skolan ska jag plugga. Har Kemi prov idag ;)


some day i'll be living in a big old city , and all you're ever gonna be is mean .

Fan !!!!! har glömt engelska böckerna i skolan ... KUL att jag snart har prov och jag kan inte plugga ... ruuligt ! Men kemin har jag ju hemma som tur är . Skönt att jag bara ha två prov kvar sen är det slut för i år . på måndag sätts betygen , tråkigt nog har jag sänkt mig i ett ämne tror jag ... men har kanske höjt mig i något med ? vet inte , vi får veta det när vi har avslutning , och den är om 2 veckor !!!! ÅÅÅH fyfan va kul med jullov . tänk , nu har halva nian gått , uscha .. tiden bara rinner iväg ! och om typ en och en halv månad ska vi välja gymnasie?!?!? AAH gud ..shit , jag har ju beslutsångest om jag ska välja Samhäll och bli polis eller gå Stylist och öppna egen salong med syrran ?
herregud .... jaja , vi får se om jag har tillräckligt med poäng osv , nu ska jag gå och duscha sen käka , plugga och sova ! :) nattis !

saknar dig syrran ! ses om några veckor . fyfan va fest de bliiiir då !

ledsen att jag inte är så bra på domhär dagarna ..

Dag 5 - en låt som får mig att gråta.
Ja , den får mig ju inte alltd att gråta , men det är en som jag är lite känslig för och det är God damn you're beautiful med Chester See
Dag 6 - vilken typ av killar jag faller för.
Jadu  ... omtänksamma , osjälviska snälla killar . Dom ska verkligen bry sig om en och kunna göra typ allt för en , dom ska vara helt underbar , och sen ska dom ju självklart vara snygg . tihi , gyllenbrun vältränad kropp med mycket muskler och ungefär ett huvud längre än mig , knallblå ögon som ser jättesnälla ut och ett fint leende med smilegropar på kinderna . vanlig längd på håret , inte för långt och inte för kort hår . ja , det är vell något i den stilen !
kan visa några snygga kändisar jag kan dööö för som är perfekt för min smak !

Taylor lautner

Justin bieber

Cam gigandet

Zac efron

Chad michael murray

Channing tatum

Jesse metcalfe

Jessie mccarthy

Brad pitt

Ben affleck

Alex pettyfer


Soo hot !!

Tjoobre ! Har inte vart hem nått idag så h...

2011-12-06_02_54 (MMS)

Tjoobre ! Har inte vart hem nått idag så har inte kunnat blogga. Just nu är jag hos min systers kompis jenny. Och jag sover här med dom ikväll. Vi ät äntlugenvklara. Jenny gör nagelförlängning på folk så emelie fick göra på mig med jennys grejer så nu har jag världens finaste naglar!!! Love them ! Anledningen till varför jag sover här är för att jag ska med till deras skola imorgon och så. Emelie skulle visa upp något eller ja , något sånt! Nu ska jag sova. Är fan dööötrött!!!!


Hejhå vad står på? Tihi , ska nu ladda up...

2011-12-05_07_11 (MMS)

Hejhå vad står på? Tihi , ska nu ladda upp bild på min sköna outfit nu . Sitter på bussen påväg t skolan och har inget att göra så varför inte blogga ?;) men vad jag ska blogga om dt är ju frågan . Förutom outfiten då!;) jaja idag ska jag till stan med emelie för att hon behöver råd av mig för kläder. Hon påstår ju att jag har världens snyggaste stil osv ... Vilket jag inte har !!! Har fan brist på kläder nu alltså. Men jag får hoppas jag får pengar och presentkort i julklapp så jag kan köpa lite kläder !:) och visste ni att vi går bara 2 veckor och typ 3 dagar sen är det jullov helt plötsligt !! Och fyfan va jag längtar. Sabine älskling ska ju komma till mig och fyfan va vi ska köra! Jag lovar . Livet är en fest när vi är med varandra ! Ååh . Jaja nu ska jag lägga undan mobilen en stund. Orkar inte skriva mer ;) puss!


Beställt !

satt nere vid datorn med mamma och kollade lite , så var hon så söt så jag fick lite smått och gott ! 2 söta blusar och ett par pumps !

jag är ingen särskild , medans du är underbar

hej hörni ! igår var jag hos hanna hela kvällen och åkte sen hem och sov med johanna . vi bastade hemma hos hanna och dansade och hade trevligt ! vi var inte så många , bara dom vi kände typ . men jag orkar inte skriva så mycket , så ni får bilder istället ! :)

jag , jesper och edvin . dom var töntar och vågade inte basta ;)

jag och emil  , vi bastade ju såklart !! :D

oskar , kalle och jag  . dom bastade också ! :)

jesper , jag , edvin och alva . hon var med och basta också !

jesper , edvin och emil ! haha trorni det var liiiite lökigt i bastun eller ? ;)

alva , emil , johanna och kalle !

jag och oskar :)

tommy , david , emil , johanna , hanna och alva . haha liite suddig bild ! ;)

avslutar med en galet het bild på mig och hanna ! ;)

Dag 4 - min julönskelista.

Haha, jadu .. den är vääldigt lång ! but whatever, lets show you .
  • överkast/sängkläder
  • soffa
  • underkläder
  • mysdress ( fjortistyg )
  • gelenaglar
  • morgonrock/ pyjamastofflor
  • blåa/röda/rosa fest kläder
  • tupsjal
  • pippitröja
  • poncho
  • kavaj
  • parfym D&G /heat rush
  • plattv
  • lock/plattång
  • presentkort/pengar
  • mineralsmink
  • ipad 2
  • smycken
  • mobilskal
  • värmefilt med armar
  • hud/hår produkter
  • jeffery cambell skor
  • fest skor
  • kläder
  • nagelförlängningskit
  • tandblekningsmaskin
  • spotify premium

haha , det är ju massor av saker jag kan köpa själv , men varför inte önska sig och isåfall köpa det om jag inte får det ? ;)


2 i ett .

glömde att göra igår , så jag gör 2 nu !
Dag 2 - min relationsstatus.
ja, jag är singel och sökande ! ;) haha eller vad ska jag kalla det , jag är ensam . foreveralone eller något i den stilen !
Dag 3 - mina mål i livet.
mina mål ... jadu , det måste ju vara :
1. Flytta ifrån sverige och till usa eller något sådant , eller åtminstonde ifrån gävletrakterna och ner mot stockholm eller göteborg !
2. Adoptera en asiatisk flicka eller pojke
3. Leva livet . ta dagen som den kommer !
4. Gå ut skolan och inte börja om eller något , jag SKA ta studenten innan jag fyllt 20.

sexigt !!!!!  ikväll kör vi flickoooor .

Stockholm was great !

Kom hem runt 4 inatt så nu är man skapligt trött ..
hade faktiskt väldigt roligt igår när vi var där , när vi kom in i stockholm försökte vi hitta konserthuset dit pappa och dom skulle , och tillslut hitta vi det och då åkte jag och emelie och leta en biograf och parkeringshus , tog en liten stund men tillslut så gick det ! vi gick in i biografen och beställde biljetter sen satt vi där och väntade på att filmen skulle börja i väääldigt stor spänning , haha fyfaaan va läskig den var ! vi såg ju paranormal activity 3 och jag lovar , jag blundade mer än halva filmen jag var så rädd så det fanns inte . läskigare film finns inte !! haha , sen när vi kom ut så hämtade vi upp pappa och dom så åkte vi till donken och käka , blev inge kinamat men vi orkade inte leta ;) hihi sen kom vi hem runt 4 och somnade direkt !

och vill ni veta vad jag gjorde igår i skolan då ?
jo jag var så jävla dum så jag lutade mig mot en bänk med ryggen , och självklart stog det ett ljus där så mitt hår och min tröja började nästan brinna , det typ smälte ?! HAHHAHHA fyfan ..


hahahhaha !
pappa till vänster - jonas i mitten - andreas till höger !! ;)
de tre muskitörerna påväg hem !

vi köpte feeetaste drickan och en popcorn till filmen , hade aldrig klarat att se den utan detta ! ;) ahhaha

Hejhallå. Satt i skolans cafeteria idag , ...

2011-12-02_10_07 (MMS)

Hejhallå. Satt i skolans cafeteria idag , så jävla skönt att sitta där istället för lektion ! Men jag gick till fysiken och fick reda på provsvaren från senaste provet och jag var 2poäng ifrån vg. Men jag frågade läraren om jag kunde få någon fråga av han för att bevisa att jag är värd ett vg , så det kanske han skulle fixa :D sen gjorde jag tyskaprov idag vilken inte gick lika bra tror jag. Men hon kolla igenom det en snabbis och sa att det var minst g så det är ju skönt iallafall!! Nu är jag påväg till gävle för att hämta upp pappas 2 jobbkompisar och emelie sen bär det av mot stockholm ! Först ska jag och emelie äta på någon thai/kina resturang sen gå på bio eller om de blir tvärtom , don't know. Men ska kolla vilken tid bion är :) vi ska se paranormal activity 3 och jag kommer dööööö haha jag och emelie kommer siitta där med Händerna för ögon och öron och tänka pp något annat. Hahha fyfan.... Men kul ska det bli !!! :)


Love is one of the most beautiful things on earth, but it's also very vulnerable

I dreamin' about having a boyfriend to spend my days with , a boyfriend who cares about me and love me for who i am . I want someone I can hold hands with when we are in the city and i want someone i can go with to the cinema .
I'm tired of being alone , i need someone to love , i want to hear a guy say " i love you" and kiss me in front of people , i want a guy who give me his jacket when im frozen .

This is unfair , why do everybody find a boyfriend except me ?


Dag 1 - en bild på mig och 10 fakta om mig.



1. Jag är livrädd för småkryp och sprutor
2. Jag försöker med allt för att få en pojkväl
3. Jag älskar att festa
4. När jag var liten ville jag bli glassbilsförare
5. Jag skulle aldrig klara mig utan min familj
6. Jag tål inte djurmisshandel , om jag såg en människa bli slagen eller hund skulle jag gråta mer om jag såg hunden bli slagen ( beroende på vilket djur och vilken människa)
7. Jag försöker verkligen för att höja mina betyg
8. Min allra allra bästa vän bor 50 mil ifrån mig
9. Min favoritmaträtt är köttbullar , potatis , brunsås och rödvinbärs gele
10. Jag ska adoptera en liten asiatflicka/pojke när jag blir vuxen


Börjar om på nytt !

denhär verkade roligare , hittade den på jennys blogg !

Dag 1
- en bild på mig och 10 fakta om mig.
Dag 2 - min relationsstatus.
Dag 3 - mina mål i livet.
Dag 4 - min julönskelista.
Dag 5 - en låt som får mig att gråta.
Dag 6 - vilken typ av killar jag faller för.
Dag 7 - min första kärlek.
Dag 8 - en dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 - bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 - en bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 - någonting jag saknar.
Dag 12 - mina fobier.
Dag 13 - en bild på mig själv för ett år sen.
Dag 14 - någonting jag ångrar.
Dag 15 - min favoritårstid och varför.
Dag 16 - en person jag vill byta liv med för en dag och varför.
Dag 17 - min skola och utbildning.
Dag 18 - min familj.
Dag 19 - min favorit film.
Dag 20 - en bild på mig med en annan hårfärg än den jag har nu.
Dag 21 - det bästa som någonsin har hänt mig.
Dag 22 - mitt rum.
Dag 23 - någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 24 - hur jag mår just nu

Dagens outfit . Snygg va ? Njaaaa ,slapptr...

2011-12-01_07_52 (MMS)

Dagens outfit . Snygg va ? Njaaaa ,slapptröja och svarta jeans ;) jaja skönt är det iallafall!!! Idag händer ingenting.... Men imorgon , då händer grejer . Först skola sen när jag kommer hem blir det bilresa till stockholmstad med emelie pappa och pappas 2 jobbarkompisar. Haha men pappa och dom ska på konsert och då ska jag och emelie kolla bio och äta på resturang . Längtar som en tok ! ;)


Dagens outfit . Snygg va ? Njaaaa ,slapptr...

Dagens outfit . Snygg va ? Njaaaa ,slapptröja och svarta jeans ;) jaja skönt är det iallafall!!! Idag händer ingenting.... Men imorgon , då händer grejer . Först skola sen när jag kommer hem blir det bilresa till stockholmstad med emelie pappa och pappas 2 jobbarkompisar. Haha men pappa och dom ska på konsert och då ska jag och emelie kolla bio och äta på resturang . Längtar som en tok ! ;)