If i were a boy, even just for a day..

halloj !
sitter just nu ensam i mitt rum och har precis gjort naglar på erika, emma och jenny . på jenny gjorde jag bara förstärkning och det blev jättefint på alla tre ! tyvärr har jag inget att knäppa kort med så jag kan ej visa er. men jag får vell försöka fixa något att knäppa med . jag ska snart göra på mig själv också för man vill ju ha fina naglar till imorgon ! jag ska även göra på malin imorgon så det är fulllt upp nu .
jaja, sitter och funderar om jag ska åka till johanna och sova där eller inte ? hmm..
arkivbild

Healthy morning

hej på er.
var ute på en promenad för typ en timme sen, så grymt skönt nu när det är soligt varmt ute.
nu sitter jag och kollar lite på tv, jag måste städa ordning lite i mitt rum för klockan 3 kommer det hit två tjejer som ska göra naglar.

igår var jag först hemma hos carros syster med några, sen tog jag bussen och träffade johanna, andreas osv. på natten gick jag , johanna och martin till jensas så käkade dom. sen gick vi till donken ( as usual ) och satt där med några, sen tog jag 2 bussen hem till järbo:)

jaja. nu ska jag ta en snabbdusch och därefter städa ordning litegranna!

hurtiga jag vetni ;)

is this how Marylin Monroe felt ?

heeeeej !!!
jag är på topphumör så det bara skriker om det.
har precis varit på långpromenad med mamma, simon och mira. det är +15 ute och solen skiner ,inte ett enda moln på himlen , kan de bli bättre ? åå... vill bara ta på bikini och sätta mig ute och sola en stund ! hoppas det håller i sig nu bara .

igår var jag i högbo med några och grillade, ellerja ? grilla och grilla, vi fick kolbullar så jag åt bara hamburgebröd ;) haha. måste lära mig att grilla alltså !! vi var där hela kvällen och sen var vi jättenära på att få gå hem men vi fick skjuts tillslut av rebeckas kompis till donken, där träffade vi några sen gick vi till rese för att åka hem på 2 bussen . det var både tråkigt och roligt men så kan det vara.

idag vet jag inte vad jag ska göra, va med johanna tror jag och säkert någon mer, så kanske vi ska till någon fest men vi får se hur det blir med det !

ni ska få höra en av mina favoritlåtar just nu, är totalkär i ALLA hans låtar !!!!!



min snygga spring outfit ! ;)

you don't know you're beautiful.

hallå i stugan !
skönaste fredagen på länge, dagen började med natinella prov i engelska, jag tycker det gick jättebra men bara för det kommer jag vell få superdåligt haha. sen var det bara slapplektioner och så fick vi sluta halv 2, fick även kolla på film på tyskan så det var skönt. sen efter åkte jag med rebecka och patricia valbo en sväng, jag köpte bara en nagelring för 20kr på ginatricot, det var 75% på jättemycket smycken!

nu är jag hos mig med patricia och om ett tag kommer rebecka så ska vi åka med min syster till sandviken för lite grillkväll i högbo med lite härligt folk, vi får se vad kvällen har att erbjuda mer. jag ska iallafall sova hos carros syster med henne så jag kanske träffar A en stund om jag orkar.


dålig bild men.. min telefon funkar ju ej så enda kameran jag har är camen.....

att sova eller att icke sova, det är frågan.

godkväll.
är helt slut efter att ha suttit i 4 timmar med carros naglar, men jag får ju pengar fört så de är värt de ! har inte gjort så mycket mer idag, varit i skolan och städat rummet litegrann.

jag har världens fetaste träningsvärk i hela kroppen så jag ska försöka sova lite nu. vill bara dööö, tagga träningsvärk på sista april då...


är så arg att det ryker ur näsan på mig !!!!!!!

Svar på tal

Erika om Du är allt jag nånsin önskat, du är den jag alltid drömt.:
Vad är det som ingår i det priset? :) Alltså är det bara att fixa själva naglarna eller är de gelé?

Svar: Du får välja om du vill ha tippar och förlänga dom eller bara förstärka dina egna. Jag gör gelénaglar så det är inte bara att fixa själv utan det är lite krångligt att göra själv, det är sånna som man gör i salong fast jag gör dom! :)

hoppas du nöjer dig med svaret!

Jo om Du är allt jag nånsin önskat, du är den jag alltid drömt.:
Visa upp olika naglar du gjort!!



här har ni några jag har gjort.

Du är allt jag nånsin önskat, du är den jag alltid drömt.


jag är så glaaaaad. mamma kom nyss in i mitt rum och berättade att nagelgrejerna har kommit ! SÅ HÖR AV ER , PASSA PÅ NU INNAN JAG HÖJER PRISET ! ENDAST 100KR. hör av er på min telefon ( 0725319029 ) eller facebook ( Hanna Tingström ) men ni kan ju även kommentera här på bloggen också, men skriv gärna erat nummer så jag kan svara så !

idag har jag varit i gävle hela dagen och jag skulle egentligen sola med johanna, men istället så gick vi in på bikbok och stog där aslänge och kolla kläder, det var ju halva priset på hela sortimentet ! fick med mig två tröjor hem , mina kläder gick ju åt att köpa nagelgrejer denna månad så vi får se hur jag ska klara mig. haha, sen har jag inte gjort så mycket mer ? nu ska jag krypa ner i soffan och kolla tv, kommer nog somna men då får de vara så. är ganska trött faktiskt !

Dagens

godmorgon på er !
som jag gör varje onsdag är att gå upp som vanligt och jag får alltid jättemycket tid över och det kan ju bero på att jag ALLTID , varje onsdag glömmer bort att jag har sovmorgon.. fyfan, visst är det skönt att komma upp och ha bra tid på sig. men det är så frestande att gå tillbaka till sängen och sova .. jaja, nu går min buss om 20 min så jag ska gå ner och äta något så jag inte svälter ihjäl idag.

efter skolan ska jag och elina gå till apoteket och hämta ut lite grejer, sen åker jag till gävle och solaroch vi får se om johanna skulle följa med eller om någon annan göre eller om jag går själv? och därefter möter jag upp emelie någonstans så ska jag följa med henne när hon tatuerar sig. så jag blir ännu mer sugen på att göra en !!!

idag har jag på mig
tröja - emelies
jeans -cubus


Kakbak.


tjenare !
var ut på en promenad med mamma och mira idag, när jag kom tillbaka så gjorde jag en kaksmet, jag ska göra syltkakor, choklad pinnar och några vanliga kakor med choklad bitar i . fyyyyyy va gott !!!!!!! ska göra 100 st så det blir ju typ 33 av varje kaksort ;) kommer bli super dedär ! nu sitter jag och väntar på att det ska bli klart för man skulle ha degen i kylskåpet en timme.. irriterande !

sen är kakorna är klar så ska jag vell bara äta några och kolla desperate housewifes och GCB. men nu ska jag hoppa in i duschen så jag hinner bli klar innan kakorna blir klara .


sitter här och posar lite granna då .
hade lite tråkigt så jag hittade ett supersött nagellack som var ljusgult, tyckte det var jättefint. dock mycket finare i verkligheten ! tänk i sommar när man är brun och har dethär ljusgula nagellacket, det blir nog mitt favoritnagellack i sommar !

hachiko


VÄRSTA FILM JAG SETT !
jag tänker aldrig mer se den , jag har aldrig gråtit så mycket till en film som jag gjort till denna. fyfan... den som inte gråter till denhär är ju inte frisk. ALLA MÅSTE KOLLA PÅ DEN !!!!!!!!!!!

Top model


ligger i soffan och kollar på top model som precis tog slut, jag och emelie ska kolla på någon film som tydligen var jättesorglig så vi får vell se om jag fäller en tår eller två. ska bara gå ner och hämta något att äta, ska se om mamma har lagat mat bara för jag är döhungrig. jag har precis beställt hem gele så nu snart kan jag börja med naglar igen ! har ju haft ett litet öppehåll med tanke på att det inte funnits nå gele att göra med.

men nu har jag inget mer att skriva, blog you later.

my love for you is still unknown.

godkväll .

sitter och kollar på det okända med emelie, när jag kom hem idag så pratade vi om titanic med mamma och jag är så jäkla inspirerad av allt som har med titanic att göra. förstå va häftigt att vraket ligger där på havsbotten och att för 100 år sen var det på land och allt ? så himla coolt. så ikväll efter bigbrother ska jag och emelie kolla på titanic filmen och sen ska jag ladda ner massor med dokumentärer om det också, det är ju det bästa som finns ! att se dokumentärer om sånadär stora händelser. lika med world trade center, det tycker jag också är ashäftigt.

jag satt iallafall och kollade på behind the scenes på titanic filmen och hur dom filmade in allt, det tycker jag är så grymt. hur dom har lyckats få allt så bra ! det är ascoolt hur man kan fixa en sådan film.

Ute i ingenstans

Hej på er. Jag är så in i helvete irriterad så jag dör... Igår när jag var på fest så tappade jag min mobil på golvet där det var fullt med vatten så inte fan funkar den nu eller... Är så arg, sen så åkte jag Olivia och Rebecca till forsbacka ut i skogen typ och bada tunna med några och jag vela egentligen tillbaka men nä, ingen kunde ju skjutsa och sen idag när jag kollar Facebook så ser jag två statusar "jag kör ikväll" fyyyyyyfan va jag ville dö då... Menmen, och min buss går till järbo halv 4 så vafan ska jag göra tills dess?? Jana ångrar somfan att jag åkte hit iallafall. Orkar inte med forsbacka..
Ni fåren arkiv bild för att jag sitter med någons iPad.

hos dig är jag stark, hos dig är jag underbar.


tjenare !
igår skulle jag egentligen till elinas födelsedags fest, men det blev ändrade planer. min syster ringde mig på morgonen och sa att hon hade fixat biljetter till någon spelning och sen skulle jag få en överraskning, så jag tog bussen till gävle, fixade mig och sen hoppade vi in i bilen och åkte, det var jag, emelie , jenny och moa . direkt när vi kom ut på motorvägen är det trafikstopp och kanske 30 poliser där, och då stog vi i en lååång bilkö, så visade det sig att en lastbil hade kört i diket och vickat så den låg på sidan och ambulanserna körde full fart mot gävle.
men det rullade på efter ett tag och när vi kom fram till bollnäs hann vi precis till det bandet vi skulle se börja spela.

sen åkte vi till söderhamn och hämtade upp en kille som hette patrik, så åkte vi vidare in på en grusväg och gissa vad överraskningen var ? jo att åka till mentalsjukhuset i norrfly. SÅ JÄVLA VIDRIGT ! bara när man åkte in på grusvägen kände man typ oro i kroppen och fyfan va rädda vi var. och det snöade och regnade så man såg ju knappt något heller, men när vi komfram till en ännu mindre väg som var upp till huset så kom vi inte upp, det var slask så vi fastnade i backen för hon hade sommardäck på bilen. inte så lyckat ! men så vi sket i det och åkte hem , vi ska göra det en annan dag istället när det är fint väder och så. men gud va rädda vi var !!

ja, ingen kommer orka läsa dethär ! haha, men nu ska jag iallafall ta bussen till johanna så ska vi åka till vickan och fixa oss sen drar vi vidare på festligheter!
ha en bra dag/kväll. puss !

titta vad jag köpte idag då, behövdes verkligen !!!!!!!!!!

you can light up my world like nobody else.

Hej !
jag är så himla glad, taggad , jag vet inte vad... känner bara glädje fast det är så tråkigt väder!
jag lär ju säga att vädret suger kuk men det är skitsamma när man är såhär glaad.

idag vaknade jag inte av klockan så jag kom 20 min sent till ett prov.. jag sket i att göra det och gör det nästa gång istället. sen efter musiken gick jag och johanna till sjukhuset för jag skulle kolla upp om jag hade någon allvarlig sjukdom eftersom jag varit sjuk sen januari men det var bara ett virus som ej går att bota utan de försvinner själv.
sen hade jag inga fler lektioner så jag åt på skolan sen åkte vi hem med halv 1 bussen ! HÄÄÄRLIGT. och jag ska åka med 3 bussen till gävle för att sedan åka till bollnäs med emelie och jenny, dom har bjudit med mig på någon konsert och sen vare någon överraskning jag skulle få, jag lovar att de är typ att vi åker till norrfly eller något.... fyfan, haha men jag är ganska taggad !

nu ska jag byta om och sådär men ni får ha en trevlig fredag för det ska jaaaag ! :)

snyggast i stan <3333333

svar på tal

Annie om that's the kind of dude i was lookin' for ..
Hur sätter du fast ditt löshår ? :)
Keratin , micro , clips typ tejpa .. ?

Svar: hej , jag använder inget av domdär sakerna utan jag limmar fast mitt hår. och ifall någon undrar så har jag köpt mitt hår och lim från rapunzel of sweden. det är superbra grejer där !

hoppas du nöjer dig med detta svar! :)

I just wanna kiss you goodbye.


Kärleken är som en duva, håller man den för hårt kvävs den, håller man den för löst flyger den bort.


sorry !
jag har blivit superdålig på att blogga nu men jag har varken haft lust eller tid. jag orkar liksom inte sitta och tänka på bloggen hela tiden när man kan göra annat ? idag har jag iallafall varit i skolan och sen har jag varit med johanna och vi har tjänat lite pengar och varit med några en liten stund. nu sitter vi och kollar bigbrother , tänkte gå ner och äta något nu snart sen tror jag att jag går och lägger mig så får vi se om johanna följer med för hon ska ju sova här ikväll.
jag är iallafall skittrött ..

hitta världens snyggaste bild som är tagen för någon månad sen, hahahahha världens fulaste !!!!!!!!!

första natten ensam på över en vecka.


känner mig lite ensam nu när jag sover utan någon på nästan 2 veckor. har inte sovit ensam en enda dag under hela lovet tror jag ? haha . jaja, nu tänkte jag sätta på ett avsnitt av Pretty little liars och försöka sova. det kommer nog inte gå så bra med tanke på att jag sov från att jag kom hem idag från skolan till typ 8 ikväll ? fast jag är ändå ganska trött så vi får vell hoppas jag somnar fort !

jaja, orkar inte sitta och skriva mer nu.


Grattis min älskling !


grattis elina!! hoppas du får en underbar dag älskling .

det gjorde min daaaaag !!!

JAG ÄR ÖVERLYCKLIG !!!!!!!!

första grillningen för i år.


kom nyss hem ifrån johanna , har städat och ätit lite också. vi som går på murgårn har ju studiedag idag så det var jätteskönt med en extra lovdag.
jag ska möta carro på ica om ett tag och sen går vi hem till mig och pluggar , kollar på bigbrother och sen sover hon här !

igår var vi några stycken hemma hos alva och grillade samt kolla på hockey och bigbrother sen rökte vi lite vattenpipa också. hade en supermysig kväll iallafall och jag sov hos johanna.

nä, nu får ni se bilder istället. blog you later!

jag och johanna gjorde världens dundergodaste mat !!!!

godaste drinken !!!

sista lovdagen

jag kommer nog inte ha tid att blogga mer idag så jag passar på nu innan vi ska åka.
jag och johanna har varit så hurtiga och varit ute och sprungit/gått 4km . haha, skönt vare !
nu snart ska vi åka med johannas pappa till ica och köpa kött och annat gotta för sen åker vi vidare till alva och spenderar kvällen där med grillning, mys och kompisar såhär sista lovdagen ! härligthärligt.
och jag sover hos johanna inatt så vi får vell se hur det blir med bloggningen imorgon för då har jag massor med skolarbete framför mig, måste hem tidigt imorgon ... fyfan .
sött

gå upp tidigt var det ja.

sällan.... jag blir så ledsen :(
jag försöker verkligen gå upp i tid så jag inte sover bort hela dagarna, men är man med johanna så går det inte så bra ... hon ligger kvar nu och klockan är halv 2, häromdagen sov hon till 3, en annan dag sov hon till halv 3 . HUR ORKAR HON ?? haha.. förstår mig inte på henne ibland, menmen .. jag är svin hungrig och jag är hemma hos johanna så jag ska snart väcka henne och tvinga ner henne till matbordet.
efter det ska vi ut och springa så vi får lite träning, jag måste verkligen träna känner jag. denhär veckan har bestått av Mcdonalds, mackor, pizza och typ godis ? INTE BRA . och nu nästa gång jag får pengar ska jag fanimej köpa gymkort ! fyfan va irriterad jag är på att jag aldrig gör det. haha , men nu jäääävlar !!!!

baby you light up my world like nobody else.

gammal låt , men såå underbar. är helt kär i snyggingarna, typ alla är snygga och man vill ju bara dööö !!
han är ju snyggast ! MUUUUMS !
han också med sitt underbara lockiga hår och hans smilegropar . looove
Liam Payne - One Direction in Covent Gardenliam one direction picture
ååh, härär ju den tredje puddingen .
fyfan va dom är snyggaaaaaa, och dom blir ju snyggare när dom kan sjunga ♥

partybussen


hej mina fina !
igår var jag ute på äventyr med mina kära vänner, först så åkte jag in till gävle och mötte min syster , en åkte jag och johanna hem till wilma och där var alla andra, och så förade vi lite där, sen tog vi bussen till murgårdskolan och sen GICK vi hela vägen till stensätra, hahaha . fyfan va jobbigt och kallt det var ! jaja, sen när vi kom fram så ringde vi dom och fråga vart de var, då hade alla dragit och festen var slut, KUUUUUL ? så det var bara att börja gå igen. men som tur va kom alva på att vi kunde ringa taxi så det tog bara någon minut innan taxin var där.

det var lite partybuss där ett tag, hög musik, alla pratade och hade kul, och ja sen var taxichauffören så himla underbar så vi fick åka gratis. världens bästa människa!!
så när vi kommer hem till wilma igen så får alla panik, då var vi utelåsta för att wilma glömde ta med nycklarna så hon fick springa till grannen och hämta nyckel, haha men tillslut kom vi in och då var de bara att festaaa !!! vi dansade och sjöng så nu har jag superont i halsen...

så vi hade lite tur i oturen kan man ju säga. och jag hade ju mest otur på hela dagen, jag missade 4 bussar, hoppade på fel buss så jag hamnade NÅGONSTANS i gävle ? fick gå aslångt men tillslut hittade jag och samtidigt hade jag bråttom, men de löste sig tillslut. men fyfan va arg jag var ! jag ville bara gråta ....


busigaste killen

anela , alva och taxichauffören !!

det var några bilder jag tog igår, seeyaa

Godmorgon fredag den 13

jag är döhungrig, johanna är fortfarande i sängen och sover , jag gick upp för typ en timme sen men har bara suttit och kollat bloggar osv. men nu ska jag dra med johanna ner så jag får äta.

vad händer idag då? jo det undrar väldigt många. jag har ingen aning om vad jag ska göra, men jag hoppas ju självklart på fest men man vet ju aldrig, vi är ju lixom i sandviken/järbo ?
men jag hoppas inte det händer något läskigt nu när det är fredagen den 13 ;)

titta va söt

Första doppet 13/4-12


hej på er !
är döötrött nu så jag väntar på att johanna ska bli klar på toan så jag kan gå dit och borta tänderna osv.
idag har jag varit i gävle med emelie hela dagen och vi var barnvakt sen färgade emelie och satte i mitt löshår.

nu kom jag och johanna hem efter en lång kväll hemma hos några grabbs, vi var i fredriks stuga så vi badade för första gången i år ute !! fy fan va kallt det var , men de var så värt det för vi sprang in i bastun efteråt så det var bara mysigt.

men nu är vi hemma och ska sussa lite, jag kan knappt hålla ögonen öppna nu mer så godnatt !

hej arkivbild

that's the kind of dude i was lookin' for .


WIIHOOO !! när jag kom hem idag så såg jag att mitt löshår har kommit !! hääärligt, men eftersom det inte är samma färg som mitt riktiga hår så ska det färgas osv, eller om jag färgar mitt igen det vet jag inte än.
jag sov iallafall hos martin och johanna inatt, och igår var jag på fest i storvik, det var faktiskt ganska roligt på slutet men de var så himla kallt eftersom att de regnade. sen var vi till donken och käka sådär halv 1 på natten ;) haha . vi träffade david och daniel på vägen så dom följde med oss dit .

nä , nu ska jag duscha och göra ordning mig sen ut på promenad och därefter åker jag till gävle för att sätta i mitt löshår, färga och allt vet vad !

NU J*VLAR !!


har precis kommit hem från aga med hanna och ni sitter vi här och färgar mitt hår, wihoo !! fyfan va taggad jag är på slutresultatet !  jag satt och plattade håret så såg jag att jag hade några ljusa toppar , så jag blev astaggad på att färga , s vi åkte ner på stan och köpte hårfärg ! hoppas hanna gör sitt jobb och att det blir bra nu, annars dör jag ;) hahahaha

lägger upp bild på resultatet sen ! ;)


This is how we do it !


nu har jag precis klätt på mig och sitter nu i hannas säng och tänkte uppdatera lite grann. vi kollade precis klart på john tucker must die , vi somnade till den filmen igår så vi kollade om den nu när vi vaknade. Jag har inte en blekaste om vad jag ska göra idag, som alla andra dagar...

jag kanske är med hanna eller johanna eller någon annan , vi får se !

jag vill gå på partyparty !!!

Biotajm


nu sitter jag här i min ensamhet och ska reservera platser för en bio ikväll :) jag och några till ska gå på titanic 3D . fyfan va taggad jag är !

nu har jag iallafall precis sminkat mig och gjort mig iordning. uscha, jag sitter helt tyst i mitt rum och hör regnet smattra på taket, det är ett supermysigt ljud men när man kollar ut blir man ju fan deprimerad.... helt grått och trist !!

jaja, blog you later .

snygg arkivbild

breakfast


jag blir så arg på mig själv när jag vaknar sent ! fyfan , hahaha . vaknade runt halv 12 och då satte jag på teven en stund, sen kände jag att jag höll på att hungra ihjäl så jag gick ner och gjorde ordning havregrynströt ! mums .
vi får se vad som händer idag, har inte så mycket planerat men jag skulle nog träffa hanna en stund eller om vi kanske sover ikväll eller ja, någonting händer vell antar jag ? ;)


Svar på tal

Alice Forslund om beställt.:
Hej hanna! Hört och sett att du gör naglar och är väldigt sugen på att göra det! Ska man boka tid? vart gör du det? :D


Jag fick denna kommentar idag och jag tänkte klargöra dethär med naglar.

jag ska beställa hem saker så fort jag får ihop pengar, nu för tillfället gör jag hos min syster i södra bomhus i gävle. det kostar endast 100Kr och man ska boka tid . jag kan ganska ofta men eftersom min syster använder samma grejer så måste jag kolla så hon inte har dom och det är oftast det som krånglar med tider osv.

men ni kan höra av er på min telefon ( 0725319029 ) eller så kan ni ju kommentera min blogg men skriv då erat nummer eller något så jag kan svara där . men ni kan ju även skriva på facebook ( Hanna Tingström )


här har ni några jag har gjort ! :)

beställt.


nu passar jag på att köpa nytt hår när jag har 25% rabatt på hela sortimentet, eftersom jag limmar fast mitt hår i hårbotten så blir det jättemycket limrester på trenserna så det blir jätteäckligt. så jag känner att jag behöver nytt ! plus att det har blivit sjukt slitet så det såg inte ens bra ut. så nu är det bara att sitta och vänta på att det ska komma :)

igår var jag med några här hemma hos mig och vi kollade på "the human centipede 2 " , "the ugly truth" och en liten bit av "blue crush" . vi åkte även in till sandviken och köpte mat på donken . haha fyfaaaaan va gott de var kan jag ju säga , det behövdes verkligen !! haha ne, egentligen inte för jag känner att ett gymkort skulle sitta bra nu.... fan, nästa gång barnbidraget kommer lär jag köpa ett gymkort för dethär håller inte, jag går ju upp i vikt hela tiden och ja.. nä , jag ska inte prata om sånnadär saker !
idag vet jag inte vad jag ska hitta på , jag ska nog träffa johanna och så sen vet jag inte ? vi får se vad dagen har att erbjuda helt enkelt !

ni kan få se några bilder från dom senaste dagarna .

var och bowlade igår med mamma , simon och emelie .

färgade johannas hår ;)

de blev aaaasbra !

snygga

shake it up, i like it dirty !


guuuud, va tråkigt man kan ha alltså. hahaha jag , patricia och johanna sitter hos johanna och gör inte ett skiiiiit . egentligen skulle några komma hit men ne, vi va och käkade på donken idag och jag åt fan 10 nuggets, haha de är asmycket för att vara mig + massor med strips och dricka. jag delade på en nuggetsbox med patte och fyfan , jag har fortfarande ont i magen typ... haha
jaja , min syster kommer och hämtar mig 11 typ och johanna kanske ska sova hos mig, vet inte än. ska fråga om de gååår, annars när vi kommer hem ska jag mysa ner mig till en film med syrran om jag inte ska färga hennes hår, hihi fyfan va kuuuul . ååh, jag ska fan färga mitt imorgon ! vill verkligen göra de.

såååå galet festsugeeen !!!!!

Glad påsk !


hej på er .
sov hos mia inatt så jag kunde inte uppdatera så mycket igår. men jag åkte iallafall med min familj till gävle för att fira min farmor som fyllde år. det var kul att träffa henne, och min faster var där också så det var trevligt.
sen åkte vi hem så åt jag lite, därefter åkte jag till mia och vi gick vi till vickan och var där hela kvällen. olivia, rebecka , rebecka och carro var där också. vi beställde hem online pizza så det var bara att gå utanför dörren så var pizzan där , haha . sen åkte jag och mia hem till henne och sov .

nu är jag hemma och ska äta påskmat , hejdå !

min syster är så söt och kommer med påskägg, gullen då ! <3

I will tell you a story if you die.


Tjenixen !!
sitter hos mig nu med johanna, det var världens slappdag i skolan, asskönt. vi fick typ göra matteprov som gick ovanligt bra tycker jag , men det kommer vell stå IG på pappret endå;) sen städade vi ur våra skåp sen vare lunch och sen slutade vi. jätteskönt ! jag och johanna tog bussen till johanna och jag gjorde naglar på henne, tyvärr så var det nå fel på den gelen så hennes naglar blev äckelgula , haha . men de var ej mina grejer så det var inte mitt fel ! ;)

nu ska vi gå till ica och köpa fruktcocktail med grädde och något annat gott !!
hörs då .

Is it right or wrong ? I just don't know....


jag har absolut inget att blogga om just nu, johanna sover hos mig imorgon istället så nu är hon inte här . Jag träffade andreas och daniel och några till för ett tag sen, har nyss ätit och nu kollar jag på Glee. det är faktiskt riktigt bra !!
sen ska jag nog kolla på Grey's anatomy och därefter blir det big brother !!

men nu ska jag ta tag i plugget, har matteprov imorgon och jag kommer döö.

Before you came into my life I missed you so bad, I missed you so bad, I missed you so, so bad


nemen tjenare mina kära vänner !
har precis gjort engelska nationella med patricia och erik. det var så hemskt men det gick bra, har lite ont i magen för att det va världens godaste mat i skolan så jag åt för mycket.. haha, ååh jag vill bara åka hem nuuuu så jag kan göra ordning tårta.. jaja nu ska jag fortsätta jobba lite.


känslan när man skyndar sig på med ytterkläderna och man inser att man har sovmorgon..


ja , jag vaknade halv 7 , gjorde ordning mig och sen åt jag frukost , såg att klockan var kvartöver sju så jag skyndar på med ytterkläderna. så kommer jag ihåg att det är onsdag och då börjar vi 5 över 9 , vilket betyder att min buss går kvart över 8 . så jag gick upp i onödan , NU skulle jag gått upp egentligen . haha , men det är bra att vara uppe i tid så man slipper stressa , jag går alltid upp 10 i 7 och min buss går 20 över 7 haha . får stressa varje morgon , menmen..

idag fyller papi hela 41 år !! :D GRATTIIS TILL DIG , DU ÄR MIN KUNG !!
så när jag kommer hem ska jag dekorera tårta och johanna följer nog med för hon ska nog sova här ikväll , sen kommer emelie så ska vi fika gotta och ha det mysigt !

och förlåt , jag är så arg på mig själv !!!!!!! igår när jag satt och skulle beställa nagelgrejer, så funkade det inte för jag hade skrivit i någon person uppgift fel, så jag frågade emelie och så la min dator av så jag tänkte, sen när jag går och lägger mig kan jag ladda den och bara göra dedär för den hemsidan har stängt från och med idag till den 11, så somnade jag i soffan så jag vaknade imorse och blev skiiit sur för att jag inte hann beställa dedär , så tyvärr mina kära !! ska kolla om jag hittar någon butik i gävle som säljer gele osv så kan jag köpa där så jag iallafall kan hålla på med naglar på lovet !

nu vart de mycket här , haha . MEN FÖR ER SOM VILL GÖRA NAGLAR , LÄS DE SISTA !

My outfit , lets go easy !


Tröja-H&M | Jeans-Ginatricot | Klocka-Ur&Penn | Berlockarmband-Ur&Penn

how am I gonna get over you? But someday, hey, oh I wish you'd want me to stay


sitter och deppar lite lagomt i mitt kök nu , har precis ätit mat och ska snart gå och göra ordning en tårta till pappa för han fyller år imorgon , så jag fick äran och göra en tårta ! sen ska jag gå och duscha , ta ut resten av limmet som är i mitt hår. UUUEW ! sen parkerar jag mig framför desperate housewifes och bigbrother .

Tumblr_m1pqxvndyr1qha1zdo1_500_large
read the lines..

Nysa är det fulaste som finns !

sitter här i markan och pratar om när man nyser, man säger typ AAAAAAAAAAAAAH TCHUU !!
haha , man varnar alla att man ska nysa genom att säga aaaaaaaah , varför inte skrika : TA SKYYYYYYYYD TCHUU .

ja , vi är lite konstiga vi ;)

whatadooing ??

Min outfit 3/4-12


Väst-JC | Skjorta-H&M | Jeans-Cubus | Klocka-Ur&Penn | Berlockarmband-Ur&Penn

Visst blev det bra ?


Even if you are a million miles away I could still feel you in my bed Near me, touch me, feel me .


Hej.
jag skulle egentligen till gävle efter skolan , men jag orkade inte så jag åkte hem och lagade till mig korv och strips . Fyfasen va ovanligt gott det var ! haha , jag tänkte gå och duscha snart , måste ha i medel så allt lim från löshåret lostnar från hårbottnen ;) Just nu har jag fullt med limklumpar i håret , irriterande as hell !

Jaja , ska prata med min syster nu så ska jag beställa nagelgrejer , är sjukt taggad !! :D ååh va kul alltså !
så om några dagar börjar jag göra mina naglar här hemma i järbo :)

jag är så vackeeeer !

Godmorgon

jag sitter här och mår inte superbra , när jag vaknade kände jag att huvudvärken dunkade som aldrig förr , så jag gick upp och drack lite vatten och då kände jag hur svimfärdig jag var , så jag har precis tagit huvudvärkstablett och ska äta nu så får vi se om jag blir bättre och tar 10 bussen till skolan ?

sommarkänsla till tusen


så sjukt jävla sugen på en till !!

såhär vill jag ha , jag vill skriva något där ! någon utav domhär texterna vill jag ha , men skulle även vilja skriva " love is like the wind , you can't see it but you can feel it" eller något liknande .

vill iallafall skriva någon text på revbenen.
och sen ska jag fylla på en tass på min tatuering jag har nu , ska fixa en tass ännu högre upp .


fan , jag pallar snart inte mer !


fyfan va arg jag är .
jag vill bara börja om mitt liv alltså ! ni förstår inte ....
skolan är bara för mycket , jag har tre prov denna vecka . 2 svåra och ett litet , tror ni jag kommer klara det? jag hinner inte plugga för att jag har för mycket att göra ! jag är så sjukt stressad. jag måste köpa nagelsaker ,jag måste köpa gymkort , jag måste köpa kläder , jag måste köpa skor ? inte fan räcker pengarna till de heller ??
JAG ÄR SÅ ARG !
jag får tårar i ögonen när jag vet hur stressigt jag har det .. och det är ju inte bättre för att jag bor i järbo , det gör saken sååå mycket sämre . jag klarar inte av att bo här , börjar jag i skolan i gävle kommer jag åka halv 7 varje morgon och komma hem 6 på kvällen ? så jävla värdelöst och självklart kommer jag inte ha pengar till att bo med min syster i gävle . ååh , vad arg ääääär .
OCH DET BLIR JU INTE BÄTTRE FÖR ATT JAG ÄR/HAR VARIT SJUK I SNART TRE MÅNADER ?!
Tumblr_m1t414i2iq1r5390jo1_500_large

I want some !


Olivias naglar


Here is my number , so call me maybe !


jag hade inte dendär tröjan

avslutar med världens snyggaste bild på min älskade !

shopping time


var i gävle igår med hanna , vi kollade runt lite i affärer och köpte smoothies på naked juicebar . så galet goda !!
jag fick med mig en tröja , en bh och lite smink med mig hem ! jag var ju tvungen att hitta en snygg partytröja eftersom jag inte har nå kläder;)
hanna åkte hem runt halv 5 och jag åkte till emelie och jenny , jag började sminka mig direkt när jag kom dit , vi var några stycken där och vi spelade våghals , sen kom rebecka och så började dildopartyt !! hon som hade hand om dedär kom ungefär vid 7 . vi satt ju där och kunde inte hålla oss för skratt , haha riktigt roligt var det !! :D

direkt när dildopartyt var slut så åkte jag och rebecka till sandviken , vi mötte patrik på bussen och vi gick till donken en stund , sen gick vi till festen . det var många där och det var roligt , satt och spelade lite ölspel och pratade , dansade lite gjorde vi också !
jag och rebecka åkte hem med 20 över 2 bussen till järbo, och jag gick hem och la mig direkt .

nu tänkte jag visa er vad jag köpte igår , lägger upp bilderna från igår i ett annat inlägg men jag tog inte så många bilder.. :(
godaste !
snygga .

H&M-199Kr

H&M-129Kr

Ginatricot-49Kr & 69Kr