I'm on the right track baby, i was born this way !


bläääää va ont jag har i mina ben nu !! fyfan .. har gått och gått och dansat och gått och fy , ska nu gå och tvätta bort sminket , sen ska jag kolla på desperate housewives . egentligen lär jag verkligen plugga ! men jag orkar ej , förfan .. ska försöka komma upp imorgon så jag hinner duscha innan skolan oxå , och så har vi bad på idrotten , fuck life ! orkar ej .. sällan det ALLTID är bad när man har mens , så jävla bra tajming !

aja , orkar ej sitta och sura , ska försöka få bort locket jag har för örat , FÅR DAMP . har haft lock för örat i flera dar nu och uscha fyfan , nu är jag riktigt irriterad !!!

detta räddar mitt liv just nu !!

This is why i sing the song to the sea .

Hallå.
Är hos Mia nu och Har varit här ungefär en halvtimme nu . Mamma kom och hämta mig från skolan idag halv 2 så åkte vi till sjukhuset för jag har jätteont precis under vänstra revbenen så jag ville kolla upp det . Tog blodprov och allt .. Uscha ! Sen åkte vi till Viking och käka för jag åt inget idag i skolan. En tjej i sjuan gick in i mig så min tallrik flög i golvet så jag åt inget . De vart brödens bråk och hoppas hon försvinner nu , äckelunge... Jaja ,var och kollade på springtights på intersport osv men hitta inget .. Nu ska jag iallafall va social med Mia , hennes underbara lillebror och Carro som kom nyss ! Hörs;)


åker till gävle


fick snabbt reda på att jag ska åka med min syster till gävle för att sova där hos hennes kompis , men de blir ingen mer uppdatering förrän imorgon så vi hörs ! ville bara säga de ;) kul va ? hehe .
image descriptionsnygg

Dag 4 - Dina syskon , Dag 5 - Vart du bor


jag tar 2 i en nu , för domhär är såpass korta .

dag 4 ;

mina syskon , mina små stjärnor jag aldrig skulle klara mig utan , jag har en storasyster som heter Emelie Tingström . hon är 19 år och fyller 20 i september ,nu för tillfället bor hon hemma men hon ska snart flytta för hon går skola i gävle och orkar ej åka från järbo varje dag ! och vi är som bästavänner . jag är så glad att jag har henne för hon ger mig tips, jag ger henne och vi är verkligen bra systrar . visst har vi våra stunder då vi bråkar , och då brakar helvetet lös kan jag säga ! jaja , hon är världens goaste syster ! och förresten , hon tatuerar , gör nagelförlängning och piercar , så är ni sugen ? hör bara av er ! hon är super duktig , det är hon som har både piercat och tatuerat mig ! hon tatuerar sig själv och massa fler .

sen har vi ju min lillebror som heter Simon Tingström . han är 7 år och blir 8 i maj , han och jag bråkar nästan hela tiden . men jag älskar honom så otroligt mycket endå ! skulle aldrig klara en sekund utan honom . visst , han är nog världens drygaste unge ! fyy, men han är ju trots allt min bror . men jag ska egentligen inte klaga för det är ju jag och emelie som varit hans förebild och vi har ju varit bråkiga , och väldigt kaxig och det börjar han med nu . han är hela tiden emot mig , vad jag än säger ! så himla dryg .

men somsakt , jag älskar mina syskon mer än något annat i världen !
snygga ..
---------------------------------------------------

dag 5 ; jag bor i järbo , det ligger i gävleborg en bit utanför sandviken .


I will fly to the moon and back , if you'll be my baby !


ååh va jag har tråkigt. sitter hemma , kolla precis på desperate housewives och käkade mellis . nu lyssnar jag på musik och har skit tråkigt ... kan ej plugga heller eftersom att jag har böckerna i skolan (stupid) .
men jag funderar på att äta riktig mat sen ta en springtur kanske ? fårse hur de blir . men jag vill ut och springa/jogga men jag kanske inte kan med tanke på att jag fortfarande har lite hosta !


hade kul på matten , fick denna lapp av en kille i skolan idag ... tihihihi OMG !!!!!

god natt allesammans .


nu ska jag ta med datorn till sängen och fortsätta kolla på min älskade serie , desperate housewives . jag och min syster är galen i det , vi har kollat på säsong 1 och 2 och jag är på 3 nu , min syster måste komma ikapp mig snart för jag ska börja ladda ner säsong 4 imorgon ;) haha

aja , skola imorgon och jag lägger mig 00.12 , de är inte en bra kombination . jag kommer vara jättesur imorgon för att jag sovit lite . och jag ska till tandläkarn så det slutar inte så bra ! godnatt .

Now it's too late for you and your white horse ,to come around

hallåå.
är hemma nu efter en hel helg på tidningscupen .. var där i fredags och igår , vet egentligen inte varför , för det är inte jättekul att vara där ? haha . igår var vi där till 3 sen gick jag och johanna hem och sov . sov till halv 3 (y) haha . jag tog bussen hem halv 4 och är hemma nu och har precis käkat glass , ska ner och äta nå riktig mat nu tänkte jag , så ska jag kolla på desperate housewives medans jag käkar !


i fredags

haha , matilda och wilma köpte pizza medans dom kolla på en fotbollsmatch ;) haha det gjorde matilda och viktor igår oxå !

haha , johanna började blöda näsblod igår. ( de var en som slog henne )

jennie said she wanna be a big big star.


nu ska jag ner och laga lite mat , sen skjutsar mamma mig till sandviken så får vi se vilka jag träffar på , skulle möta johanna vet jag iallafall . sen skulle vi kanske träffa wilma och olivia :) men vi får se ! tror ej det blir mer uppdatering ikväll men håll utkik , hejdå kära vänner !

njuter resten av kvällen med denna härliga shrek låt ! :)

AAAAAAAAAAAAAJ !


jag har super ont i min läpp nu ... men jag får faktiskt skylla mig själv , för vet ni vad ? jag har satt i min medusa igen ! WOHOO . älskar ju den och tyvärr sitter den lite felsatt , men de skiter jag i .. jag har/haft 3 piercingar och det är den värsta så den gör jag ej om !haha . men jag har ju alltid kunna få igenom en stav i hålet , men då måste det vara ett örhänge , men nu tog jag tag i det hela och tröck igenom med en fet stav så jag har asont nu , jag blev fan tårögd när jag gjorde det haha , ni fattar inte hur ont de gjorde att ta dedär hålet . men det är så värt det eftersom alla hela tiden tjatar om att jag ska sätta i den igen och jag är så nöjd med den . ångrar den inte en sekund !!

jaja , nog om min piercing . jag ska springa ner till mamma nu och fråga om hon kan skjutsa mig till sandviken för annars lär jag ta bussen som går NU och de hinner jag ej , sen går nästa halv 10 och då hinner jag vara i sandviken i en halv timme för bussen hem går halv 11 .. så nejnej .

vad tycker ni om min piercing ? passar jag i den ?? :)

Orka blogga ?

har kollat på desperate housewives hela morgonen , eller ska jag säga förmiddag ? från 12 till nu , halv 5 ... hihihi sitter fortfarande i pyjamas hehe , men nu ska jag gå och duscha , sen göra ordning mig och ta mig till sandviken för att umgås med några . fårse om dom hör av sig vart dom är osv :) men nu måste jag gå neroch dricka , är astörstig ! hejdååååå

Tidningscupen suger

Sitter och kollar nu med Mia ,Johanna ,Kalle,Viktor, Carro och Wilma men snart sk några av dom åka. Det förstår jag för det suger balle att vara här . Vi kollar ej fotbollen , vi kollar och skrattr åt fula människor och det är livet . Fan va kul de är , men dom stackrarna haha ? Aja nu sk Johanna få tillbaka sin iPhone ,hejdå babbbbees xd


Tidningscupen


kom nyss hem från skolan , sitter och äter glass . mums ! var till macken och kollade , dom har utförsäljning så jag köpte tuggummi och chips för 10 kr . hehe lätt värt! jaja , jag ska ta bussen till sandviken som går om tio min , ska möta upp johanna då så ska vi gå och käka sen drar vi till tidningscupen och kollar vad som händer där . ååh , förra året dansade jag där ;) hahah pinsamt ..

baka baka liten kaka .


idag har jag inte gjort NÅGONTING förutom skolan , så nu tänkte jag göra något vettigt och göra lite chokladmuffins med strössel , fårse hur det går ! ;) hehe .. jag har verkligen inget i huvudet nu som jag kan skriva ? det står helt still haha .. så det här får bli ett jävligt onödigt inlägg med en ful bild från när jag var liten , ok ?

GRATTIS MATILDA !!!!!

Jag må hon leva , jag må hon leva , jag må hon leva ut i hundrade år .
javisst ska hon leva , javisst ska hon leva , javisst ska hon leva ut i hundrade år .
ett fyrfalligt leve för MATILDA MYLLYKOSKI , hon leve hipp hipp , HURRA HURRA HURRA HURRA !!!!!!!!!!!

Grattis min älskade vän !! hoppas du får en fortsatt dag och fått massor av roliga presenter och jag önskar dig all lycka . älskar dig min lilla gobit !

I want my prince charming ....




min hund älskar mig....


trötter

nu ska lilla jag gå och lägga mig i sängen och kolla på lite desperate housewives , världens bösta serie ! kollar på det dag ut och dag in nästan . haha, beroende ? ;) jaja .. väldigt nödvändigt inlägg tycker jag . haha nejdå , men jag sitter bara och babblar så hejdååååååååååå -.----- livet suger HÖRS ,  PS. jag ska till skolan imorgon XDDDDD
snygg .

TRÖTT PÅ ATT VARA HEMMA !!!


fy , vill inte vara hemma längre .. vill åka till skolan nu och träffa alla :( orkar inte sitta hemma dag ut och dag in , har varit hemma måndag, tisdag och nu idag . det räcker , men det finns en fördel med dethär , min mage är ganska vältränad , har hostat konstant i typ 5-6 dagar så jag har ju nästan magrutor nu ;) hahaha . jag har typ träningsvärk i magen tack vare det . haha

aja , nu kollar jag på PUNK'D och ska gå på toa nu sen gå och äta lite frukost om jag får i mig något ! 
HÖRS

PS. bilduppladdningen suuuger så ni får ett inlägg utan bild idag .

Nyponsoppa, Bisolvon och Glass


det är just vad jag lever på nu .
medicin och mellanmål...
jaja, får hoppas jag blir frisk snart för jag HATAR att vara sjuk och hemma från skolan , det är så himla tråkigt ! men idag har jag inte feber iallafall . nu är jag bara trött och hostar jättemycket , men imorgon ska jag nog till skolan !

kul , idag börjar min dans och jag kan inte gå .. fan alltså , jag har min andra dans imorgon såjag kan nog inte vara med på någon av dom .. blir så ledsen !

hemma från skolan

jag mår fortfarande inte bra .. jag uppdaterade inget igår pga att jag hade 39.7 graders feber , så jag var jättehängig .. idag är jag hemma så jag kan friskna till ordentligt, imorgon börjar dansen och jag mår inte bra .. kul då , men jag kanske åker dit och kolla iallafall men jag tror inte jag kan dansa . nu har jag ingen feber men jag hostar nå hemskt .. så vi får se om jag tar mig till skolan imorgon eller ej .

vill bara ha sommar nuuu !!

Dag 3 - 3 sanningar om dig

  1. Jag har aldrig varit utomlands .
  2. Jag är jääätte mörkrädd .
  3. Jag har aldrig flygit .

kul va ? ;)

 


jag kunde dö för dig , nu är du död för mig .

hua , det är är inte bra !
jag sitter här , nyduschad , fixat allt så det är klart . men jag är ju tyvärr sjuk fortfarande , jag mår verkligen inte bra alltså ... jag kommer typ ramla ihop idag för att jag inte orkar ..

johanna , mia och matilda sov här igår , vi gjorde inget speciellt. chillade och så , dom åkte hem runt halv 1 idag och då gick jag och la mig och tog en powernap i hopp om att jag skulle bli lite piggare , men nehe då .. jag är fortfarande lika trött och uscha , hoppas matlusten kommer fram mer när vi kommer till gävle , ska ju till gävle med mina tjejer ikväll , äta och kolla bio ! :) ska bli kul , får hoppas att jag pallar ! ska även sova hos mia inatt men nu lär jag skynda mig, bussen går om 5 min ... HÖRES

sjukling.

ja , sjuka lilla jag sitter här och kollar lite videos jag har på telefonen . jag är suuuperdupersjuk alltså... nu är ingenting okej ...

jag gick till skolan idag och har mått dåligt hela dagen , hostan är kvar och den är till och med värre, nästan varje gång jag andas in börjar jag hosta, näsan har börjat rinna och huvudvärken har gått ner till kroppen , alltså hela min kropp gör ont , jag är jättekänslig för saker nu när jag är sjuk ..och min rygg, den värker så himla mycket så det betyder att jag snart får mensen . ÄNNU VÄRRE! jag tog tempen nu när jag kom hem och det visade sig att jag har 38.7 graders feber , fyfy ... så idag blir det att vara nergosad med massor av godsaker , och förhoppningsvis kommer johanna hit och är en underbar vän och räddar mig när jag är såpass sjuk .. så vi får verkligen hålla tummarna att jag inte är sjukare imorgon , då ska jag äta ute och sen gå på bio med mina tjejer . så missar jag det blir det inte roligt , och att jag var i skolan idag gjorde saken ännu värre, känner mig kokhet i ansiktet och fryser om hela kroppen ..

det känns även som att jag ska ramla ihop vilken sekund som helst, uscha .. det är faktiskt läskigt för jag är rädd att jag bara ska ramla och slå i något eller så, men vi får hoppas på det bästa !
nu ska jag ner och kolla om mamma är hemma med mina halstabletter, alvedon och läsk .


you make me speakless .

NU VET JAG !!! :)
jag är så glad att jag gick på öppethus grejen , för nu vet jag exakt vad jag ska ha som första val !
nu kan jag chilla och bara vänta och se om jag kommer in bara . såhär kommer jag välja ;
  1. Stylist på realgymnasiet i gävle
  2. communication programmet på thoren business school i gävle
  3. samhällsvetenskapsprogrammet på bessemer i sandviken
  4. samhällsvetenskapsprogrammet på borgarskolan i gävle
aja , har nyss fått i mig lite köttfärssås och makaroner , kolla precis på elsas värld och nu tänkte jag duscha och sedan kolla film tror jag , är supertrött ! fortfarande sjuk är jag oxå . blir bara värre och värre , snart tappar jag vell rösten antar jag ! haha

romeo take me somewhere we can be alone .

hallå !

kom hem från skolan för en liten stund sen, är fortfarande sjuk och huvudvärken kommer då och då .. men jag får försöka klara mig igenom dethär endå ! jag ska åka med 20 över 5 bussen till sandviken för att kolla öppethus på bessemer skolan , vet ju fortfarande inte vart jag ska gå .. men jag tror det blir real faktiskt ! :) fick även inloggningsuppgifterna för gymnasieval sidan idag .. fyfan , men på måndag ska jag gå och prata med syven så jag har lite mer hum om vad det är .. känner mig inte redo för att välja gymnasium och speciellt inte linje , uscha ... tänk , nu är det dags att hitta en bra framtid . fan också ! vill gå om nian så jag känner mig mer redo..

jaja, tänkte gå och fräscha upp mig lite nu innan jag åker och ta något att äta . och ikväll kanske emelie gör gelenaglar på mig !! woohoo , fyfan va skönt . hon fick sin nagellampa idag så nu kör viii !!

SAKNAR SOMMAREN !! dethär va någon dag efter skolavslutningen ...

Dag 2 - Profilbild på facebook och ditt fullständiga namn

fan va tråkig punkt , aja .. Hanna Monica Tingström :)

matilda exprementerar


Saving silverman

en film jag verligen rekomenderar ! den är jätterolig faktiskt , hehe . den är såå värd att se !

Hakuna matata , de är ord som är bra . hakuna matata , gör att man blir glaaad !

puuh.. sådär , sitter nu och är helt slut . har fipplat med bloggen i kanske 1-2 timmar nu , de funkade ju aldrig ! ååh fick fan panik .. sen gick det . kanske inte världens snyggaste ! men ska byta header och försöka få bort randombilderna på sidan haha ..

och tidigare idag sa jag ju att jag skulle till skolan endå fast jag hade lite hosta , men needå . jag sket i skolan idag , vi skulle åka skridskor och då skulle jag säkert bli ännu sjukare och sen fick jag skit ont i magen och det har knappt släppt  , det är lite bättre nu men det är inte bra ! och huvudvärken är inte heller på topp . och jag vet inte vad som är fel , när jag är sjuk brukar jag äta hela tiden för då brukar de bli lite bättre . men jag har verkligen ingen aptit alls ! mår typ illa när jag ser mat .. ååh , jag är fan hungrig . och igår åt jag typ 3 skedar korvstroganoff och ris( jag tycker de är skitgott) men ne , jag kunde inte äta mer .. samma idag , åt 1 eller 2 skedar spagetti och köttfärssås ... men tidigare idag fick jag iallafall i mig 6 st köttbullar och lite spagetti , men vid den 4 köttbullen började jag må illa .. trött jag blir på sånthär !

men kul att höra min mathistoria va ?? ;) haha . tänkte gå ner och försöka få i mig en frukt eller nått nu . HÖRS

snygga, saknar dig sötnos!

Dag 1 - En bild på dig


jahapp .. det gick inte att ladda upp en bild så var tvungen att ta en från arkivet , fortfarande problem med bilduppladdningen ....

Lets start with a new one .

ja , bloggen blir ju så jävla tom , så varför inte ? ;)

Dag 1 - En bild på dig
Dag 2 - Profilbild på facebook och ditt fullständiga namn
Dag 3 - 3 sanningar om dig
Dag 4 - Dina syskon
Dag 5 - Vart du bor
Dag 6 - Vad du har för mobiltelefon
Dag 7 - Ditt senaste inköp
Dag 8 - Din bakrundsbild på datorn
Dag 9 - Din bakgrundsbild på mobilen
Dag 10 - Den låten du lyssnar på mest
Dag 11 - Hur du sminkar dig
Dag 12 - Hur många bloggar du har haft
Dag 13 - Någon du saknar
Dag 14 - När du föddes
Dag 15 - Vilken klass du går i
Dag 16 - 1 bild från förra året
Dag 17 - En bild på en plats du har varit på
Dag 18 - En gammal bild på dig
Dag 19 - En bild på dina vänner
Dag 20 - En bild på kläderna du har just nu
Dag 21 - 5 saker du gör varje dag
Dag 22 - En låt som gör dig glad
Dag 23 - En bild på dig som du inte har tagit själv
Dag 24 - Det här vill du bli när du blir stor
Dag 25 - Ditt favorit godis
Dag 26 - Din favorit resa
Dag 27 - Dina favorit skor
Dag 28 - Din dag i detalj
Dag 29 - Den nyaste bilden på dig själv
Dag 30 - Hur har den här månaden varit?

Sjuk, men går upp endå .

japp , jag är sjuk . igår mådde jag verkligen inte så bra , va rosslig i halsen när jag hostade , hade ont i huvudet och frös som en gris , plus att jag var sjukt trött också ! just nu är jag bara rosslig när jag hostar  och jag mår lite illa , huvudvärken börjar även komma krypandes känner jag .. jaja , jag går till skolan endå , jag vill inte missa något för lite hosta ? idag ska vi fan få inloggningsuppgifter till gymnasieval sidan !! ååh , VI FÅR BÖRJA VÄLJA IDAG ?! de är ju sjuuukt ... vill inte !


don't you know ? you spin me out of control !

ååh.. har jätteont i ryggen nu , har suttit och fixat naglarna i en timme .. satte på tippar och målade över lite glitter bara , vart ganska bra förutom att mina egna naglar är jätteröda för att dom har blivit så tunn och mjuk så de ser lite konstigt ut , men de duger ! nu har jag iallafall längre naglar , emelie får hem nagellampan i veckan troligen . ååh hoppas !!
jaja , ska gå ner och kika film med da familia !
arkiiiivbild .


kanske ska sätta i min piercing igen ? ;) älskar den !

Varför funkar det inte att mobilblogga ?

jag blir så ledsen , sitter och försöker mobilblogga varje morgon . men icke sa nicke , de är klart jag inte ska få göra det ! ååh blir så sur .... får försöka fixa dedär iallafall !!

jag kom hem vid 3 , hoppade in i duschen halv 4 typ sen somnade jag i duschen (hehe) de va så jääävla skönt att bara sätta sig på golvet och låta varmt vatten rinna över mig när jag somnar . hehe men jag somnade bara några minuter fast jag trodde jag sovit typ en timme ? haha . men jag kollade på klockan när jag kom ut så var den bara 4 , sen städade jag . de behövdes , kläder över hela min walkincloset !! men nu är det rent och fint och kläderna är upphängda . jag tänkte måla mina naglar , men jag gör det när jag ätit istället . kommer bara kladda annars ! men jag vill bara att min syster ska få hem sin nagellampa så hon kan fixa mina naglar igen !! känner mig naken utan mina älskade gelenaglar ... har ju haft korta sen nyår , inte ruuuligt !

jaja , nu sitter jag bara och babblar om allt onödigt skit ? ska gå och göra något vettigt nu , som att ...ääsch , jag vet inte . men något hittar jag vell på .
Hejdå !!



saknar halloween !!!!! :(

elina vill vara ....


svar på tal

Gabriella Sigvardsson om Smile , you are beautiful !:

Sjuktfin blogg. Vilken linje ska du gå och vart ? :)

Svar: tack så mycket ! jadu , allt dethär med gymnasie vimmlar omkring i mitt huvud just nu , har beslutsångest för vad jag ska välja osv. men jag har ju en liten hum  om de, och jag vill ju gå Stylist på Realgymnasiet i gävle , det är ju en smink linje då man kan bli makeup artist, jobba i affär , starta eget , bli designer och hela den biten , sen har jag funderingar över Samhällsvetenskap på bessemer i sandviken , jag vet inte om jag skulle orka den linjen helt ärligt , men går man där får man nästan den bästa grunden av allt , men man får inget jobb direkt efter utan man måste ju gå högskola och allt dedär .... men jag vet inte riktigt , får inloggningsgrejerna imorgon i skolan och vi har tid att välja tills den 15 februari , men någon av dom blir de iallafall . :)

hoppas du fick det svar du ville ha !

Smile , you are beautiful !

ååh va gårdagen var seeeeg ...
johanna kom till mig vid 9 - halv 10 , då hoppade vi i ett varmt bad , haha vi satt där och bada i 2 jävla timmar . haha , vi vaknade typ 2 av att det var mat , så kom man ner så var det hemmagjorda pannkakor med jordgubbssylt och grädde . mumma !!!!
johanna ska ta halv 5 bussen hem och då ska jag sätta mig och lana med syrran , haha siiiiiiiims 2 all night long !

jaja , försöker ladda upp en ny profilbild på facebook men inte fan vill den laddas .........




















där har ni bilderna jag knäppte i fredags, det finns några till men dom var ju så jävla fula så dom skiter vi i ! ;) ehehe , kommer fler bilder från alla andras kameror sen :)

Home is wherever I'm with you

åh , jag hade så himla roligt igår !!
jag börjademed att fixa mig hos johanna L med henne ,sen fick vi skjuts till gävle av hennes föräldrar . så missade vi bussen till matilda så vi fick vänta en halvtimme och när vi väl satt på bussen träffade vi vickan , wilma och olivia och så åkte vi förlångt , haha vi fick alltså gå en bit men det var de värt ! hade jätteroligt verkligen . tänkte ladda upp lite bilder från igår !

-------------------------------------------------------------------
UPDATE ,
de går tydligen inte att ladda upp bilder . HATAR MIN SEEGA DATOR ... jaja , lägger upp dom senare !
arkiiiiivbild

it's party all night !

är hos johanna nu , vi har precis käkat och jag ska börja fixa mig nu . har fortfarande inte bestämt mig vad jag ska ha på mig än , men jag tror de lutar mest åt den röda tröjan och svarta jeansen . är fan skittaggad till ikväll , vet ej varför .. brukar aldrig vara såhär taggad på fest , förutom nyår och halloween då , då var jag oxå såhär taggad . haha nu är det ju lixom bara en fest ? ääsch , aja johanna har bara en spegel så jag tänker inte låta henne ställa sig framför mig ;) haha
ha en fortsatt trevlig fredagskväll !!!

Elsas värld

nu är det äntligen torsdag , det innebär att det är dags för ett nytt avsnitt av elsas väääärld !!!
det är så jävla bra . det är varje torsdag (går ej på tv) man kan bara titta på www.tv3.se
ni måste kolla  , de är sååå värt de !

efter avsnittet ska jag kolla på tv och sooova :) godnatt !!

party outfit

vad ska jag ha på mig imorgon ?  jag ska ju på lite partaj så kommer nog inte blogga så mycket , kanske innan jag ska sova eller något sådant ;) men kommentera gärna vad ni tycker !

Gymnasium ? linje ? jobb ?

allt kommer på samma gång , om ungefär en vecka ska vi söka gymnasium och linje , JAG VET INTE VAD JAG VILL ?! jag får panik .. vill bara sätta mig och grina som en liten flicka , jag är inte redo för att välja dedär än . fan , jag är 15år och ska välja min framtid NU ? det är ju fan tortyr ....

har precis suttit och kollat massor med saker med mamma , om typ alla linjer jag vill gå osv , dethär är kaos ...
jag har tre alternativ jag vill bli ,
  • Polis
  • Stylist
  • Designer

vafan ... går jag samhäll kommerr jag säkerligen tröttna efter ett tag för först är de samhäll tre år , sen polishögskolan SEN söker jag in till polisen ? skulle aldrig klara det ,

stylist och designer är samma linje , men kommer jag vilja vara de hela mitt liv ? då får jag ju jobb nästan direkt efter gymnasiet , men hallå ? tänk om jag går där och sen efter vill jag inte bli det , då har jag ingen bra utbildning ?

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH jag får panik , vad ska ni välja ?


Åååh. Är helt överlyckling. Äntligen börja...

sc20120112-07341 (MMS)

Åååh. Är helt överlyckling. Äntligen börjar det igen !! Fick reda på att det skulle börja igen igår så jag fick typ panik. Det är ju sjuuukt va bra drt är !! Men jag saknar att se dom andra... Fan borde vara samma igen! Skulle kunna kolla om alla avsnitt av förra årets bb . Är galen i det ! Speciellt efter att martin och rodney var med <3 ska fan kolla om de går att ladda ner avsnitten så ska jag kolla om. Jag missade inte ett enda tror jag haha och det är typ varje dag ?;) beroende .... Hihi jaja. Vi får hoppas det är minst lika bra som sist!


clock on the wall goes tick tick tock , tick tick tock , tick tick tock .

puuh , nu är jag klar ! eller jag har varit de en stund men håller på att ladda ner musik . när jag kom hem från skolan så började jag möblera om i mitt rum , sen städade jag och tog bort jul pyntet och satte in nytt och fräscht ! fick lite ljus stakar av mamma , eller ja ljusstakar ? de är mer som en liten söt skål med ett ljus i , haha vet inte vare heter .
men nu har jag annorlunda i rummet iallafall . klarar inte av att ha det lika HELA tiden , måste möblera typ 1 gång varannan månad .. haha , jaja nu ska jag kolla om de finns någon juice och därefter stretcha , duscha smörja in mig och sova ! :)




så jävla snygg !!!

Älska att vi bara kollar på film nu typ nu...

2012-01-11_12_31 (MMS)

Älska att vi bara kollar på film nu typ nu skolan. Igår kollade vi på school of rock på musiken och nu på one three hill på engelskan. Lite chill? Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Blir vell att åka hem och börja med en idrotts uppgift. Vi ska skriva en månads träningsdagbok osv .. Jaja , måste kolla nu ;)


fetto , du bara äter och äter , hur mycket får du i dig egentligen ?????

halllåååå ,
är hos johanna l nu , ska sova här inatt .. fyfan alltså , att vara hos henne är ju rena mardrömmen ... haha neee skoja bara , vi har inte gjort ett skit . sovit , ätit och kollat tv ;) haahahhahaah ! världens skönaste liv , eller ej .
fyfan va segt de var idag , jag somnade runt 6 imorse och vaknade halv 7 igen .. typ jättemånga hade dygnat såalla på skolan var skit sega ! ahahaha , jaja , orkar fan inte blogga och dehär inlägget söööög ! så jävla oseriöst , jaja ..
mums !!

Chillar lite på musiklektionen med att kol...

2012-01-10_12_32 (MMS)

Chillar lite på musiklektionen med att kolla på school of rock.


trodde inte du var som dom ,

ååh va sur jag blir !!! om typ 2 timmar ska jag upp , är klarvaken och vet inte vad jag ska göra ? förfan .... blir så arg,jaja ska lägga mig bredvid syrran och kolla på desperet housewives så får vi se om jag får i mig lite sömn, har ju vänt på dygnet totalt ! anyway , goodnight dear readers !

face down, ass up , thats the way we like to fuck !

hallå..
jag är så galet tråkig här på bloggen , haha men jag orkar inte bosätta mig framför datorn hela tiden .
jag har inte gjort ett dugg idag, vaknade runt 1 . käkade , satt vid datorn och installera sims och spelade lite med syrran, har gjort några tavlor osv .. pysslat och donat lite innan skolan börjar igen , har målat mina naglar oxå, och för att fördriva tiden så målade jag lite på naglarna ;)

Nu blir det träningspass med syrran;) haha...

sc20120109-00261 (MMS)

Nu blir det träningspass med syrran;) haha på tiden att jag börjar röra på mig... Vikten går bara uppåt... Men det ska vi ändra på!!! Startar nu lite träningsmusik så kör vi igång !;)


Nyårslöften 2012



Nyduschad, insmord och ansiktsmask .

har nyss duschat , smörjt in mig och sitternu med ansiktsmask . känner mig så himla fräsh ! jag brukar slarva med ansiktsmasker och insmörjningar , brukar inte orka . men jag har bestämt att varje söndag ska jag använda ansiktsmask och jag ska smörja in mig varje gång jag duschat . ååh sen ska jag börja med att göra ett eget litet träningspass , göra några situps och typ gå ut och gå ? :)

och jag har ju inte skrivit upp mina nyårslöften här , så jag kan göra en lista så ni får se ! kanske lite sent ute , men whatever ?

Utomlands .

det är en sak jag tycker är jobbig att ta upp ... vill ni veta varför ?

jag har aldrig varit utanför sverige , ellerja , jag har varit i norge och finland .. jag känner mig ,jag vet inte , som om jag har missat något nästan ALLA gjort . mina föräldrar vill inte åka för att dom inte tycker att de är värt pengarna , men i sommar ska jag , min syster och hennes kompis åka utomlands och jag får ju åka med dom för dom är 19 . fyfan , jag hoppas så himla mycket att det blir av , för min dröm är att få åka utomlands ? det är ju sjukt .. jag har aldrig sett en palm i verkligheten , jag har aldrig känt utomlands värmen som alla pratar om . det är illa !! jag är 15 år och har aldrig varit utanför norden .. jag blir galen snart om jag inte får åka utomlands , jag har ju några ställen jag SKA besöka innan jag dör ,

Spanien

Egypten

Thailand

Kina

Usa

Hawaii

Grekland

Turkiet

England


innan jag dör ska jag ha varit på dessa ställen ! MINST .
det är orättvist , tänk .. jag har ALDRIG varit på en flygplats , har bara åkt förbi i bil . jag har aldrig flygit ellerså ?

This is what im made of .

Hallojsan .
siitter och lyssnar på lite musik här i min ensamhet , vi var nyss i gävle och lämnade av sabine vid tåget och sa hejdå osv . jag var och handlade lite med mamma oxå . idag har jag massor att göra , dammsuga , möblera om , byta gardiner/påslakan , spela sims , kolla film med syrran ! haha , dom två sista är vell inte skitviktiga men de är saker jag verkligen skulle behöva nu .

igår var jag ju på disney on ice med emelie och simon , det var jättebra ! väldigt bra gjort , tyvärr gick det inte att filma men jag knäppte över 300 bilder , men jag orkar inte lägga upp alla. men jag kan ju lägga upp någon bild på varje disney figur som var med ! :)

har inte så mycket mer att säga tror jag .. vi börjar skolan på tisdag igen , fyfan va tråkigt ! alltså jag får snart panik , nu ska vi börja med nationella OCH vi ska välja gymnasium och linje och allt ... fyfan , denhär terminen kommer bli tufft lär jag säga . jag är inte ens säker vad jag ska välja , jag har två susningar , antingen samhäll på bessemer, thoren eller borgar . och sen har jag stylist på real ... fan alltså !!! men går jag samhäll kan man ju bli nästan vad som helst eftersom det är så brett , men jag är redan skoltrött och sen ska jag börja samhäll ? skulle inte tro det .... och sen efter det gårjag isf polishögskolan i 2362356 år ... får jobb när jag är 60(y) eller så går jag stylist , och direkt efter studenten har man en utbildning och jobb och allt ? MEN vafan , man kan ju inte tjäna bra på stylist endå ? eller har jag fel , jag vet inte .. men nu ska jag lägga ner , haha snart går det vell inte att skriva mer . hehe

puss !

-----------------------------------------------------------------
UPDATE ;
ska nu iväg till valbo , mamma ska köpa en 50tums tv så jag ska följa med , jag lägger upp bilder sen !


Disney world on ice .

jag har varit på dethär en gång tidigare , både jag och min syster . men nu ska min bror oxå få uppleva det så fick ju jag , emelie och simon varsin biljett i julklapp så man tackar ju och tar emot . jag menar ? det är bara ett litet plus i kanten , för det är ju häftigt att se ! :) visst , haha lite fånigt om bara jag och emelie hade åkt , lixom en 15 åring och en 19 åring åker på disney world on ice . haha , men nu har vi ju turen att en 7åring är med . det är ju för hans skull vi gör dethär ! så jag hoppas det blir kul . och jag ska knäppa massor av bilder så ni får se vad jag upplevt ,tihi ..

och för er som ändå inte vet vad de är fast man hör det på namnet , det är i stort sett alla disney figurer , allt från toystory till prinsessor till mussepigg osv , som åker skridskor och har en show med låtar och massa annat skojigt ! och somsakt för barn .




hittade en video på ett intro dom användt !

The princess and the frog

ååh , denhär filmen .. finns fan ingen bättre animerad film !! jag har alltid tyckt att tangled är bästa animerade filmen , men nu har jag flyttat mig till denhär . det är asbra låtar i den och den är rolig , sorglig , romantisk och allt möjligt ! och för er som inte har sett den , NI MÅSTE SE DEN ! det är helt sjukt va bra den är alltså .

här har ni trailern , men filmen är mycket roligare än vad denverkar om man kollar trailern !


och här är en av låtarna som är med ,det är min och sabines favoritlåt ! ååh älskar den !


snälla , gör mig en tjänst och kolla på denhär filmen . jag looovar att ni kommer älska den ! :)

no matter what you look like , no matter what you wear .

uscha .. är så himla trött nu så de finns inte , har tagit massa kort med sabine ikväll , vi har även varit i sandviken och varit med johanna och sara hemma hos saras kompis , vi kollade på världens äckligaste film må jag säga ! den var tillochmed olaglig i sverige att visas ... haha , och i förrgår så var vi hos hanna h hela kvällen , så när vi kommer till buss hållplatsen för att ta 20 över 2 bussen så fick vi står där i 40 min och väntade på den , men inte kom den inte .. så vi fick ringa pappa , haha . imorgon ska vi träffa johanna i think !

men nu ska jag soova , sabine är redan halvdöd i sängen ;)

snyggggg

NYÅR 2012 !

var min bästa nyårsafton hittills !  jag hade så jäkla roligt så de är inte  sant .

dagen började med att jag sov hemma hos min systers kompis med henne och emelie , sen fixade jenny mitt hår och så sminkade jag mig , sen tog jag bussen till stan så hämtade matildas pappa upp mig där , så åkte jag , matilda och mia hem till mig och hämtade en klänning , sen bar det av till wilma för lite fööööra . vi dansade hos wilma , lekte och hade en jättetrevlig stund , och sen tog vi bussen vidare till en annan fest där alla var , så var vi där resten av kvällen . hade en amazing time ! och vid tolvslaget gick alla ut , smällde lite raketer och så pussades vi allihopa ! haha , sen runt 1 gick jag och några till hem till alex för lite chill, vi satt där och typ snackade , och så fick jag för mig att gå och möta en kompis . så jag gick till statoil för att möta han så följde viktor med. så snäll så !
så pratade jag lite med honom , sen gick vi tillbaka igen , juste .. fick även en nyårskyss av han med ! :D hihihi , fick och gav jättemånga alltså !!

sen dagen efter var alla skit sega , några hade åkt och då gick jag och några till viking för att käka lite efterpizza , jag fick vänta på min kebabpizza i hundra år ..... jaja , sen tog jag bussen till gävle och mötte upp sabine . så nu är vi här och det var ju somsakt 3-4dar sen nu men haha , idag ska jag och sabine hem till hennes mormor i gävle och käka mat . ska bli jätteroligt ! sen får vi se om vi kanske skulle träffa felicia eller nått ? :)

oj jävlar vilket låångt inlägg .. haha ,men jag ska ladda upp lite bilder så det inte ser allt för tråkigt ut !

maja , sara , jocke , olivia , franco , carro , jesper och maxi

alva , olivia , viktor och jag

edvin och kalle

några ute vid tolvslaget

marcus

viktor

alva och mia

leo , viktor , emil och jag hemma hos alex


laddar kanske upp fler sen, nu ska vi åka t gävle :) hejdåååååå och puss på stjärten !!

im think about to explode .

sitter helt nybadad med sabine nu , vi ska strax ut och göra järbo ... vi tänkte träffa några polers , vi får se hur länge vi är med dom, igår va vi med andreas och daniel från typ halv 2 till 7 på morgonen ! haha , så vi sov till 3 idag och då gick vi ner och käka mackor !

sabine kom ju hit igår , vilket jag inte har berättat ! hihi men hon ska åka hem den 9:onde för vi börjar ju skolan då osv . och jag har ju inte hunnit skriva om min nyår än , men jag tänkte göra det idag när vi kommer hem ! men jag kan säga nu att jag hade en gryymt rolig nyår , den roligaste jag haft hittills ! så det var en jävla bra start på det nya året !

fan va jag vill ha dethär just nu , saftar ju förfan i munnen  på mig .... mums !