sorry guys....

jag är en hemsk bloggare, haha. jag har inte bloggat på flera veckor. det är inte alls likt mig ! förut bloggade jag ju ganska bra iallafall !  men nu när det är sommarlov vill man ju inte sitta hemma vid datorn, men jag börjar fundera om de verkligen är SOMMAR, går man ut känns det fan inte så ! regn, åska och moln, nästan varje dag .. inte har man fått någon chans att bli brun inte .
och jag hade kunnat blogga bättre om dendär jävla bloggappen kunde funka.. det går inte att använda den alls så de är typ nå fel , ååh orkar inte med mitt liv .
 
får se vad som händer ikväll, mysa kanske bara. men jag vill åka iväg till ockelbomarknaden en stund och gå igenom där en gång bara , de är fan tradition att åka dit tycker jag ! men jag vet inte om jag orkar, jag var hos alva på födelsedagsfest igår och det var superkul. men synd att de sluta så tidigt.. men självklart har man ju sina älskade vänner som ställer upp och har efterfest, Alice är bäst !! haha , men jag och johanna , dumma som vi är åkte till fittäckelhorbög storvik . såååå onödigt, skulle aldrig gjort de ! menn nu ligger jag iallafall hemma i min säng och hade inget att göra, så varför inte blogga ? ;)
 
OCH JAG ÄR SÅ JÄVLA ARG FÖR ATT NÅGON HAR TAGIT MIN LADDARE TILL TELEFONEN SÅ NU KOMMER JU DEN DÖ NÄR SOM HELST, FATTIGA JÄVLAR SOM INTE KAN TA SITT EGET ! jag har typ 10% batteri kvar så den är ju död snart......... orkar inte,
 
nnu lägger jag bara upp några bilder från vad jag har gjort under dessa dagar !

Nu går det framåt !!

Woohooo , jag är så jävla glad. Sen sommarlovet började Har jag bara levt livet och fyfan va bra allt har varit ! Och idag var jag och mamma till Valbo och köpte en underbar vacker vit iPhone 4s ! Snacka om att jag mår prima nu ! Och jag gjorde nyss naglar på mamma och så blev jag jätteglad när jag insåg att jag äntligen kan lägga i bilder i bloggen nu på alla naglar jag gör eftersom jag har en kamera nu ! Haha men nu ska jag fortsätta äta av mina underbara coco pops ;)


MEN VAFAN ÄRE SOM HÄNDER ?


vi måste ta ett snack hörru, du måste flytta på dig.


Skolavslutning

förlåt att jag ej updaterat något på fyra dagar, men jag har inte haft lust/tid .
idag hade vi skolavslutning, värsta på länge.. jag bröt ihop när jag knäppte kort med några efter kyrkan.. fyfan, jag vart helt förstörd. men det är vell skönt att vi äntligen fått lov, men jag har gått med dom sen 4:an och då är det svårt att inse att vi faktiskt inte kommer gå tillsammans mer.. fyfan, kommer sakna dom somfasen. jaja, nu ska vi vara glada. jag är skit taggad på fest nu för jag och patricia är hos mig och har precis gjort oss klar och vi ska nu gå till bussen för att åka till lite festligheter !!! PEPPA PEPPA .
elina la upp denna bild på facebook så jag tog bara den nu, lägger upp fler sen :)

impuls grej

hej på er !
har precis duschat och gjort ordning mig , vaknade för en halvtimme sen och fick veta att vi ska åka till skövde, tagga 5 timmars resa framför sig nu då ! haha och vi åker hem imorgon, fyfan .. bara för att pappa ska hämta en bil där så vi stannar hos våra kusiner över natten. det ska bli roligt , men det blir ingen mer update för idag eftersom jag ska sitta i en bil ett tag och därefter umgås med kusinerna :)

ha en bra lördag för det ska jag !


förra avslutningen, ååh ... snart lämnar jag min favoriter..

några bilder från klassresan.

jag är så otroligt vacker ! :)

så jävla trött.

jag är helt slut !
i onsdags åkte ju jag på klassresa, vi paddlade i 8 timmar typ och det var så sjukt jobbigt. alla fick ju psykbryt och blev skitsura men det var också mycket skratt och sång. jag trodde tre kanoter skulle välta men det var bara 2 som gjorde det, men jag ramlade i själv däremot. jag satt längst fram och båten stog in mot land, så jag kände på en sten med foten om den var lös och det var den inte så jag ställde mig på den, så välte den och jag ramlade ju i vattnet då, haha men inte helt. bara typ från midjan, men nu har jag så jävla ont i låret så jag knappt kan gå, det är helt stört va ont det gör .

när vi kom fram tog det flera timmar att sätta upp tälten också, haha det var ju bara billy som kunde. men sen när vi fick upp dom så slog vi upp en eld och satt där och mös , vi pratade massor och hade så himla roligt ! vi badade nattbad också. fast det var bara jag, billy, linus , anton och oskar som badade . mia kände bara med tån typ och jag doppade mig halvt :)

gud vad jag kommer sakna min klass, det är helt sinnessjukt ! alltså i höst kommer jag inte gå med dom mer, jag har gått med domhär sen 4:an ? det här är sista avslutningen tillsammans och gud va hemskt det känns att ens säga det. fyfan, vi har tagit oss igenom så himla mycket och jag skulle aldrig klarat de utan dom ! mina stjärnor. gud.. kommer grina sönder på avslutningen ..

jaja, idag ska jag till valbo med emelie, skulle egentligen dit med johanna men hon blev sjuk. jag måste leta en ny klänning , fick min igår och den var också för stor... den var för lång så det var typ en långklänning på mig... och så fick jag skorna igår , SKITSNYGGA !

mina älsklingar !

fullt med packning, nu far vi !

god morgon .
har precis packat klart allt nu så jag sitter och njuter några minuter innan jag ska åka, elina är här om typ en kvart så jag ska vell extrakolla en gång till snart så allt är med. haha jag kommer skämmas ihjäl för jag ser ut att han jättemycket packning men det är för att hela min kudde tar plats i min feta väska, haha. jag har en apstor bag som verkligen är enorm. sen en sovsäck och liggunderlag på sidan om. haha sen får vi ju inte glömma matkassen ! jag har ju en kasse med bara mat i som jag ska ha när vi paddlar. det ska bli skitkul tycker jag !

och jag kanske inte har berättat men våran klassresa består av att paddla i forsar osv i 8 timmar, sova i tält i smörnäs och sen åka hem imorgon igen ? ganska tråkigt men... fast jag är taggad somfan på att paddla, men inte i 8 timmar. fattar inte hur dom tänker , att vi ska paddla så länge med bara EN paus? haha jaja.. jag ska iallafall paddla med mia och patricia , jag tänker sitta längst fram ! haha och jag kommer välta kanoten, fatta roligt ! haha :D
och jag har skakat hand med mia och caroline att vi SKA bada.. uscha, får se om jag bangar ;)


typ som hon i mitten kommer jag se ut, haha livrädd...

godkväll

hejdär.
jag är supertrött nu efter en jättelång dag . idag i skolan så var det bara att gå omkring typ, vi skulle bara lämna in datorerna och typ ja, så var de ju sista lektionerna på murgårn så vi fick massa fika på musiken. supersöt lärare !
sen åkte jag hem och käka sen åkte vi ju till gävle och kolla på emelies avslutning.
jag och mamma var så jäkla rädda att vi skulle missa ALLRA sista avsnittet av desperate housewives som var idag. alltså det är deras sista avsnitt förevigt .. jag började grina när jag tänkte på att det var sista.. och vi trodde vi inte skulle hinna för vi åkte från gävle HALV och det började prick så vi sprang in och satte på teven direkt när vi kom hem och vi hann precis !

men nu ska jag försöka sova så jag är pigg och glad imorgon :)


let me see your body move.

hallå !
tänkte slänga in ett litet inlägg medans jag väntar på att mamma och pappa ska bli klar, vi ska nämligen åka in till gävle nu för att se emelies skolavslutning, jag kommer vara där till ikväll så det blir inge mer update för idag och jag kanske gör ett inlägg imorgon innan jag åker på klassresa !

nu lär jag skynda mig .
puss :)

Bigbrother finalen 2012

hej på er !

igår var ju jag på BB finalen i stockholm, det var riktigt häftigt men det var tråkigt att det regnade.. dom delade ju ut regnponchos så man inte blev blöt för man fick inte ha paraply, det skulle ju störa kamerorna osv. jag kunde knappt gå när vi skulle gå till bilen och åka hem , fyfan va stel och kall man var efter att stå där i flera timmar i spöregn.

det var tur att vi hade sovmorgon till efter lunch idag på skolan för annars hade jag aldrig orkat gå upp till skolan . när vi slutade så gick jag och mia till ungdomsmottagningen , men barnmorskan var inte där så det var bara att gå igen.. sen åkte vi hem till mia och käkade glass och macka medans jag väntade på att mamma skulle hämta mig, och nu är jag hemma och kollar reprisen av BB finalen ! :)

NU TAGGAR VI TILL TUSEN !

hallå !
jag är suuuupertaggad inför morgondagen, för jag ska nämligen på BIGBROTHER FINALEN !!!!!!
idag ska jag till jenny och sova där med alla som ska med och vi är 10 st så ikväll blir det vell att umgås och ha roligt liksom ? sen imorgon vid två startar vi motorerna och glider ner till stockholm för en härlig upplevelse och få träffa alla bigbrother deltagare osv. sen ska vi äta på vägen hem och sen sover jag hos jenny igen imorgon natt. så det kommer inte bli uppdatering förens på måndag tror jag ? :)


men här har vi min favorit sen jag började kolla bigbrother, martin granetoft som var med 2011 ! snyggaste människan .

skönt att veta varför jag mår som jag mår !

hej på er.
jag har ju inte alls mått bra nu senaste veckan, mamma skulle beställa en tid hos läkaren för att se vad det är för fel på mig. jag har haft kräkningar, magont och illamående, klåda över hela kroppen och vikt uppgång, och självklart kommer vi ju på att jag har nya p-piller . vi kollade vad man kan få för biverkningar och självklart har jag dom biverkningar man kan ha. så vi kom ju fram till det så nu är det bara att gå till ungdomsmottagningen och fixa nya p-piller så får vi hoppas att det blir bättre med dom då.

jaja, nu är mia här och vi ska snart gå till carro en stund, sen sover johanna hos mig inatt och vi får se vad vi gör hemma hos carro ikväll :)