mobilbloggar

har ju inte haft tillgång till datorn på hela dagen så därför har bloggen varit död , men jag har städat hela dagen och typ bara tagit det lugnt , men imorgon ska ni veta att då är det full rulle hela dagen. först ska jag åka till gävle och köpa halloweendräkt till kvällen , sen träffar jag maja så fixar vi oss sen drar vi iväg på halloweenfest !!!! ni får veta imorgon vad jag ska klä ut mig till för det ska bli en liten surprise ! ;)  nej nu ska jag sova , har varit igång hela dagen. puss !!

mobilbloggar

har ju inte haft tillgång till datorn på hela dagen så därför har bloggen varit död , men jag har städat hela dagen och typ bara tagit det lugnt , men imorgon ska ni veta att då är det full rulle hela dagen. först ska jag åka till gävle och köpa halloweendräkt till kvällen , sen träffar jag maja så fixar vi oss sen drar vi iväg på halloweenfest !!!! ni får veta imorgon vad jag ska klä ut mig till för det ska bli en liten surprise ! ;)  nej nu ska jag sova , har varit igång hela dagen. puss !!

Alvas place med fulaste ungarna .

Är hos alva nu , sov hos johanna inatt med henne och alva och vi kom nyss till alva och nu har wilma och olivia kommit oxå . Vi vet inte riktigt vad vi ska hitta på men någon roligt får vi hoppas på ! Igår hade jag roligt , jag var ju på 50 cent igår med några och det var ganska bra förutom att det var jobbigt att vänta så jävla länge på att han skulle spela , först stog vi och köade i typ 3 timmar , sen var den 3 timmars förband och sen kom han och spelade och jag hade ju ashöga kilklackar så det var så jävla jobbigt för jag fick så himla ont i fötterna , och sen vart det bråk mellan oss och några fittor som började kaxa och typ knuffades och massa . Asjobbigt !

Jaja , nu ska jag vara social med dom fula typerna :)
arkiiiiv !

50cent med favoriter !!!

är hos syrran nu , har hjälpt dom att flyttat hela morgonen, strax ska emelie skjutsa mig till maja , sen ska jag och maja möta upp npgra så är det 50cent som gäller , taggar till tusen !!! tyvärr kan jag linte ladda upp bilder men jag lägger upp bild sen om det går !

Flyttstädat.

Åkte in till sandviken med 5 bussen till min syster och hjälpte dom att flyttstäda , packa osv . Vi har även käkat smörgåstårta , kanske  huuuur gott som helst ! Träffade även carro och matilda en snabbis för att jag skulle köpa 50-cent biljett av matilda , så nu har jag en sån oxå ! Nu gäller det bara att tagga morgondagen , ska inte iväg till praoen imorgon så jag har i stort sett lov nu . Så imorgon ska jag hjälpa emelie och thure att flytta till deras nya lägenhet och sen träffa några och kolla på 50-cent !!!Är jättetaggad på det så det är inte klokt . Hihi tänk lixom en Världkändis i LILLA LILLA sandviken ?! Haha nästan lite komiskt ju ! ;)

Jaja , nu ska jag fortsätta kolla på lyxfällan .
hörs !

"Rudolf med röda mulen"

Vart så himla sugen på att se en barnfilm , så hittade jag denhär filmen som jag fick när jag var liten , jag älskade den och kollade på den hela tiden ! Den är ju sorglig nu när jag väl kollar .. Usha , jaja snart hoppas jag alva hör av sig så jag äntligen kan träffa henne !

Skies are crying ,i am watching ,catching teardrops in my hands .

Idag har jag ingen prao , inte imorgon heller . Jag är ju lite förkyld och patricia har tydligen 40graders feber så vi sket i det idag , så skrev hon vi praoade hos att vi inte behövde gå dit imorgon heller . Sköönt ! Så jag har suttit här och letat halloween dräkt för fullt , medans jag ätit lite hamburgare och strips . Jag vet verkligen inte vad jag ska ha på mig och det är snart ! Fan jag måste ju hitta någonting , och jag har hela tiden tänkt att jag ska köpa en polisdräkt , men jag hittar ju ingen bra ... Jaja , vi får se men jag hittade 5 st jag skulle kunna tänka mig , det tar två dagar för leveransen så det var ju ganska bra , men jag hittade ingen jag fastnade för så menmen .

Och idag ska jag träffa alva , hon och sara har ju varit utomlands så jag har saknat dom som en tok !! Och idag kommer dom äntligen hem !

Allt som var på riktigt , känns som på låtsas nu .

Ska springa ner och slänga i mig lite mat sen ska jag springa till bussen , har lite bråttom nu .
Idag gick patricia hem tidigare och jag fick sluta 1 , så då gick jag till american och träffade carro L och carro N , dom praoar ju där och så satt jag där och vänta så kom dom fram och sa att dom som jobbade där bjöd mig på mat :D så jag fick pizza och dricka , och johanna kom och höll mig sällskap sen skjutsade hon mig till bussen och jag har bara suttit hemma vid datorn sen jag kom hem och jag kommer hem halv 8 någon gång ikväll för jag har ju dans idag och johanna ska sova här igen ifall ni ville veta .


You are beautiful , like a dream come alive ,incredible .

Har precis ätit frukost och ska nu put on some mascara sen är jag klar , eller nej jag måste borsta håret oxå , duschade imorse så det är alldeles blött .. Jaja här hinner jag inte sitta och skriva , ska fortsätta dunka musik och göra mig klar !


SAKNAR ER TVÅ SOM EN TOK !!! Måste träffa er direkt när ni kommer hem babes .

Pojken som överlevde förintelsen .

Var på öppet hus idag på Real i gävle, är så sugen att gå stylist linjen på den skolan och det verkar så jäkla roligt . Min syster går ju där och hon säger massa saker som är där osv så det verkar riktigt roligt , jag gick med johanna, maja och rebecka , hanna skulle egentligen med men hon kunde inte :( Men jag och maja är ju intresserad av den linjen så vi får vell se , vi ska vara där en hel dag någon gång för hon ska praoa och jag ska vara med min syster så man får veta hur deras dag ser ut ! Men nu ska jag lägga mig i sängen , johanna ligger och läser ur min bok som jag lånade igår som jag tänkte läsa för den verkar intressant , Pojken som överlevde förintelsen heter boken . Verkar riktigt bra faktiskt , och johanna ser ut att ha fastnat i boken så jag antar att den är bra ;) hihi .

Godnatt !

gammal bild pga trasig kamera ......

My world is an empty place .

Ska strax gå och möta Patricia och sen ska vi gå till praoen .. Vill verkligen inte ! Fan då , jaja har man valt det så har man . Men jag funderar på om jag ska gå till mcdonalds före och beställa en varm choklad  , förstå hur mysigt att gå med den nu när det är så kallt ute , att ha den i handen och smådricka den medans man går . Wooosh va gott !
Jaja , så gör jag nog . Men då måste jag gå nu ,hejdå !!

arkivbild ......för att jag vill ha sommar .

Godnatt mina kära vänner !

Nu ska jag kolla på " Bruce den allsmäktige " med emelie och thure , sen försöka sova om jag inte hinner somna framför filmen då , hehe . Jag ville bara skriva det om ni ville veta , jag är lite ofantasifull nu så jag har inget roligare att skriva , så

godnatt allesammans !

This is our world , this is our life .

Praoen SÖG . Fyfan säger jag bara , både jag och patricia har varit skit bittra hela dagen tack vare dedär .. Vi käkade frukost på donken sen gick vi till Caféet där vi skulle praoa och så fick vi inte göra så mycket , tända ljus och småplocka lite sen fick vi bara sitta där och vänta på lunch och dom hade sallader och mackor osv där men inte fan fick vi mat där heller , vi var tvungen att gå till skolan och äta äckelskolmat !!! ÅÅÅÅH uscha va äckligt det var , sen fick vi baara sitta .. Lite fika fick vi ( wiihoo) Grattis ! Jaja , kul att vara där hela veckan då , NJAAA inte så kul ! Nu är jag hos emelie och thure och ska snart åka med emelie till mina kusiner för jag och emelie ska vara barnvakt åt dom ett tag , så nu blir den enda uppdateringen kanske , om jag inte uppdaterar ikväll när jag är tillbaka . Och jag sover här inatt så jag åker inte hem något så några bilder får ni inte ! Hihi ..


Galet snygga !


229kr

Life is like a dick , when it's hard , fuck it !


I wish you were here ...

Hallåådär !
Igår var det dålig bloggning , igen .. Men jag är inte inne en lörsdag och hålla bloggen alive ! Utan jag var ute och gjorde staaaaan , ne men seriöst .. Jag och johanna åkte hem till henne runt 5-6 ? Då fixade vi oss och sen cyklade vi till hemmakväll , köpte dricka sen drog vi vidare till Jonte och där var det fest . Det var inte såå många där , men vi var inte där så länge för vi cyklade vidare till henrik och där var några och då partade vi loss ! Haha ,och det var asläskigt för direkt när vi kom dit nästan , så blev det strömavbrott i typ hela sandviken ? Och jag är mörkrädd , haha fyfan uscha , det var svart vad man än kollade ! Man såg verkligen ingenting så vi gick in och tände ljus och sen körde vi på ! Men tillslut kom strömmen tillbaka så vi fick musik och sen när klockan blev 00:00 så sjöng alla för henrik för han fyller ju idag ! Grattis Henrik Brodin !! Iallafall ,sen kom polisen och då drog typ alla och jag , Johanna , marcus , emil , edvin och kalle åkte till skate parken och satt där ett tag sen åkte alla hem så mötte jag och johanna alexander , andreas och william och vi följde med dom till rese och så missade jag och johanna bussen . Och då märkte jag att min plånbok var borta men som tur va låg den hemma hos johanna , och vi sov hon henne för vi missade ju somsakt bussen till järbo !

Kul kväll va ? Hehe , faktiskt så hade jag jätte roligt och väääldigt mysigt ;)
Tyvärr knäppte jag inga kort men ni får en bild från en lokalfest istället för att få lite festkänsla !

Huuuungrig !

Åh , jag vill gå ner och äta frukost men Johanna är ju tvungen att kolla klart på något program ? Jag gick upp och duschade för ett tag sen och sen städade jag lite till dunkande musik medans Johanna låg i sängen och slappade . Idag ska vi åka till sandviken och kolla på innebandy match , sen vet jag inte vad som händer ? Men det enda jag vet just nu är att jag och johanna ska sova inatt igen ! :)

NU äntligen sa hon att vi kunde gå ner .. kommer ju äta upp allt som finns nu  , är så galet hungrig !!

arkiv bild

Sovdags !

Äntligen hemma säger jag , åkte hem till johanna efter skolan och käkade sen åkte vi till gävle och mötte carro , rebecka och matilda så kollade vi på bio , "svensson svensson" haha , den var ganska bra . Egentligen skulle jag och johanna kolla på " paranormal activity 3 " med edvin , kalle och emil men jag vågade inte (a) Men nu ångrar jag det ... Jaja , sen gick vi bara runt på stan och sen tog vi bussen till sandviken och då gick vi där ett tag och så träffade vi Marcus några minuter sen kom matildas mamma och hämtade oss så skjutsade hon hem oss ! Så nu jag har och johanna precis käkat pizza och nu tänkte jag att vi skulle bädda sen slå på en film eller kolla tv .


Saknar..

You shoot me down , but i won't fall .

Varit i gävle idag med Johanna , jag köpte ett par svarta jeans och en earcuff . Jag kan tyvärr inte lägga upp bild på det för det är något fel på min kamera ... ÅH hata min kamera ! Den är alltid krånglig , jaja ni får nöja er med text och typ weheartit bilder ! Haha .

Iallafall så tänkte jag nu gå och göra lite te och rostade mackor till med nutella nougat på ? MMMH ! Hihi nä nu blev jag jätte sugen så jag går ner nu direkt . pusspuss !


fan va jag längtar tills mina skor kommer !!!!!!!!  " Jag tror jag är kär "

Sittin' in the school .

Väntar på johanna , men hon slutar inte förens typ halv 4 så jag måste sitta här i 1 och en halv timme till .... Men som tur är får jag sitta i mitt hemklassrum vid datorn så jag har något att göra , men det finns ingen msik och jag har ingen sällskap ... Kul !

Aja , kissar på mig vilken minut som helst . HÖRS

Jersey shore bitch !

Mamma hämtade mig efter dansen idag , hon bjöd mig även på ett happymeal från donken ! Lovelife . Sen masserade jag mamma lite på hennes rygg med body lotion , sen fick jag tillbaka så vi satt och masserade varandra . Fyfan va skönt alltså , helt sjukt ! Och nu ska jag gå och sova , tänkte plugga lite oxå !


Aah , hey look at that body !

Kom nyss hem , eller ja .. Nyss och nyss är det vell inte , kom hem runt 4 då jag direkt började laga köttbullar och mackaroner ( hade inget annat hemma ) så såg jag att det var väldigt lite , så jag gjorde lite korv oxå . Och har precis tryckt i mig typ huuur mycket mat som helst ... Snart åker jag ju in till dansen och egentligen var det tänkt att jag skulle till öppet hus på Thoren Business school , men det blir inte av för om skippar dansen så kommer jag inte kunna komma ikapp , dansen är halvsvår så skulle jag missa en gång kommer jag ligga efter och sen skulle jag inte hinna efter dansen osv . Men jag går dit vid ett annat tillfälle bara !

Jaja , nu ska jag gå till bussen ! Pusss.

laagomt gammal bild , haha början på 2010 !!

Wonderfull morning / Shoooes in my ♥ !!!!

Dunkar hööögsta musik och äter rostade mackor med jordgubbsylt på och lite oboy till det , ÅÅÅH nu lever man kan jag ju bara säga !
Men anledningen till varför jag sitter här är för att jag hade glömt att vi kan åka med kvart över 8 idag så jag gick ju upp nu och gjorde ordning mig till 20 över 7 bussen men nu kom jag på att jag ska åka om typ en timme . Så jag passar på att äta frukost för en gång skull . Hinner ju fan aldrig med det ...

Men jag tänkte visa 3 snygga skor jag kanske ska beställa , men isåfall blir det bara 1 eller 2 av dom denna månad !

Do it like a brother , do it like a dude !

Finally , nuså kan jag blogga ! Har haft fullt upp idag , nu är första gången på hela dagen jag sitter vid datorn ! Men iallafall så slutade vi halv 1 idag för en lektion blev inställd så jag , Matilda , Mia och Carro åkte till mia och käkade mellis sen kollade vi på " The pirates of the caribbean on stranger tides " , kanske hur bra film som helst ! Jaja , Carro och jag åkte hem med min pappa och när jag kom hem käkade jag sen gick jag ut i regnet och träffade några och har varit med dom resten av kvällen . Och nu sitter jag och har precis duschat och städat lite så nu tänkte jag bara blogga sen går jag och nannar !


New shoes

ÅÅÅH , helt underbart !
Har precis klickat hem världens snyggaste stor typ . Är helt förälskad i dom , det är svart spets på dom , gaaaash !
Ska köpa fler nästa månad fast olika färger.


Sexy girls , all over the world .

Shoobreee !
Sitter i skolan och har egentligen engelska lektion , men vi fick sluta tidigare för en i våran klass ramlade och så tror vi hans axel hoppade ur led så vi fick bara en snabb läxa sen fick vi sluta , och vi börjar om typ en halvtimme så vi fick sitta i våran hemklassrum tills vi börjar , så jag och några från klassen sitter och DUNKAR musik , och det är inte den bästa musiken för det är Maja som väljer musik och då är det "Carina, med lars krister" hahah , dåligast i sweeeee !

jaja , nu orkar jag inte blogga mer .



min drömprins !!

Love is like the wind , you can not see it but you can feel it .

Äntligen kväll , ska närsomhelst sova men först ville jag blogga lite . Ligger och kollar på Kung-fu panda 2 nu med thure och emelie , jag kom hit halv 9 och innan det satt jag och kollade på film med marcus och alva . Vi kollade på wallander men jag hann ju inte se klart den , och sen skjutsade marcus mig till bussen och nu är jag ju här och ska nu sova . Marcus var så jäääävla dryg på mig idag alltså .. Han skickade 94067094070 sms till mig , så jävla dryg haha ! Jaja , ska fortsätta kolla nu . Hörs


HAHAAHHAHAHAHAH , hittade världens snyggaste bild från i vintras på elina och matilda!


At alvas place .

Hej på er , känner att jag varit lite dålig på att blogga . Men är det helg så är jag inte världsbäst på det ! Men inatt sov jag hos Hanna och vi var hemma hos joni med några , satt i hans kök och snackade lite osv . Sen imorse typ vid 1 åkte jag till alva så var det meningen att jag bara skulle kolla på hennes rum sen skulle jag åka hem till järbo , men det blev ändrat så vi satte på en film och kollade sen käkade vi nudlar och ägg . Nu sitter vi vid datorn och spelar lite spel och kollar bloggar , haha älskar videobloggar !! 
jaja , nu snart kommer Marcus och så fårvi se vad vi hittar på . Jag sover hos min syster ikväll oxå , ska spela lite sims med henne ! ;)

Arkiv bild ,ser så sjuukt tråkigt ut utan bild !


Nu kör vi .


PARTY ALL NIGHT .

Kom precis hem och ska när som helst åka igen , skulle bara byta om som jag precis gjort och nu ska jag packa sen åker jag till Hanna H och sover hos henne inatt , vi ska på fest sen trorjag , om vi kan osv . Men nu måste jag springa på toa , är så sjuuuukt kissinödig så nu dör jag snart , och medans jag packar diggar jag denna underbara låt .

Smoke weed everyday

Måste skynda mig som tusan nu , ska åka till Jädraås och hälsa på min barndomskompis med mamma och lillebrorsan , bloggar mer när jag kommer hem , dom åker snart utan mig ....

So put your hearts in the air !!

Sitter hos Johanna T med Amanda G och henne . Kom hit för några minuter sen , har varit i valbo med pappa och köpt vinterjacka . Köpte världens fetaste bulljacka från bikbok , ser ut som en fet stor axlad ko kan jag ju bara säga , men varm som tusan är den iallafall !! Ikväll blev det ingen lokalfest eftersom vi inte hittat en lokal , men det blir nog nästa helg istället . Men istället åker jag och några kompisar på en annan fest . Jag tror jag sover hos Olivia V ikväll , hon skulle höra av sig , annars tar jag kanske bussen hem eller sover hos någon annan !

Ni får en underbart söt bild på Johanna för några år sen ;)
(she's gonna kill me)


PussPåSkinkan.

Chillin with My babes

Sitter i skolan med Wilma,Mia, Agri och Johanna och har egentligen bild nu men jag och Mia träffade dom . Ska starx gå upp igen annars får vi ju kvarsittning haha men vi slutar snart endå . Nu bloggar jag från johannas mobil för hon är snäll och lånar ut sin iphone ;) jaja vet inte vad jag ska skriva men jag ville bara hålla mig liiite uppdaterad men jag ska kanske köpa jacka med mamma om det inte blir fest :) hörs !!

shut me down , but i get up .

Lyssnar på världens underbaraste låt just nu ! Åh gud, älskar den , jag lyssnar på den dag in och dag ut . Såfort jag får tillfälle så gör jag det . Loveit !

Iallafall , så lagade jag köttbullar och mackaroner till familjen när jag kom hem men jag var ensam hemma så jag åt före dom andra . Har testat lite kläder och kolla vad jag ska ha på mig i helgen , Jag och några till ska ju troligsvis ha en lokalfest och så , tror det blir fredag ? Hehe , nollkoll ! Jaja , ska gå ner med disken nu så ska jag prata med mamma , ska prata lite om gymnasiet och sen ska hon hjälpa mig  och plugga lite till tekniken tycker jag ! ;)


Skolan suger .

Sitter i skolan och har svenska nu . Väntar på att Carro och några till ska ha föredrag om första eller andra världskriget . Jag ska göra mitt nästa vecka , jag orkar inte läsa så jag satte mig här och "jobbade"  istället . Måste ju hålla mig uppdaterad för jag känner att jag börjar bli dålig på det . Men nu börjar hon , hejdåå !

arkiv bild !

Goodnight world.

Ska nu krypa ner under täcket med biologiboken i handen .. Har prov imorgon så jag måste verkligen plugga ! Kan nästan ingenting .. Fan , jag som ville lägga mig och bara sova . Har varit fullrulle hela dagen , Skolan slutade halv 4 , då gick jag till min syster . Men ingen var hemma där så jag satt i trappuppgången ungefär 45 min för att vänta på att dom skulle komma hem . Och jag hade inge sms eller pengar på telefon så jag kunde få tag på dom så det var bara att vänta . Sen när jag väl kom in så skjutsade thure mig till dansen och sen åkte jag hem och har bara kollat tv sen jag kom hem , och duschat . Så jag har väldigt ont i kroppen idag , orkar knappt göra något på veckorna längre , men i helgen kör vi !!!


Grattis Kalle !

Jag må han leva , jag må han leva , jag må han leva ut i hundrade år , javisst ska han leva , javisst ska han leva , javisst ska han leva ut i hundrade år . Hipp hipp hurra hurra hurra hurra !!!!!!

Grattis Kalle , kör hårt nu med tjejerna ! ;)


sötaste bilden ! :D

Svar på tal .

Anonym  (Isa) om Barnvakt åt lillebror .:

Hej!!!! Vilket gymnasieprogram ska du gå på?:)

Svar : Hej . Det är en svår fråga , men jag vill ju bli polis. Man kan ju gå nästan vad som helst för att bli det , men då dök ju egen företagare upp i huvudet . Och förstå va kul att ha ett eget företag med eget klädmärke/ sminkmärke ? ÅÅH gud va roligt . Och sen finns det ju stylist , skulle ju vara jättekul att hålla på med naglar , hår och smink ! Så jag har i stort sett 3 alternativ att välja , något bra för att bli polis , makeup artist eller egen företagare . Men det är ju somsakt inte klart än ! 

-------------------------------------------------------------------------------

Men nu ska jag kolla på " RIO " sen sova ! Puss&Godnatt .

sakna sommaren !!!

Kanske hur sorglig som helst ?

http://www.youtube.com/watch?v=TSvwgqwdYYU&feature=related
det gick inte att bädda in , så jag gör såhär istället för ni MÅSTE se den !! Huuur sorglig som helst , jag och emelie satt nyss och grät åt den hur mycket som helst ..

Det värsta var " maybe some day , i can visit you in heaven ok? " då föll tårarna ännu mer ..

Barnvakt åt lillebror .

Sitter hemma nu och ska snart åka in till sandviken med simon , har varit barnvakt åt honom sen klockan 3 idag så ska vi ta med mira och åka till min syster . Pappa kom precis hem men han och mamma ska ju på föräldramöte idag så vi åker med bussen som går nu snart ! Vi har precis ätit varma mackor och jag har precis duschat . När vi kommer till emelie ska jag formatera datorn och fixa naglarna , bloggar mer sen !

Tog bara en bild , så tråkigt med inlägg utan bilder !

fan va jag vill ha en pojkvän ..

Har teknik .

Sitter på tekniken och bloggar från Matildas mobil . Ska nu få tillbaka våra prov och sen ska vi träna på instuderingsfrågorna inför nästa prov , vi har det på fredag. Och min tyskalärare förstörde min dg genom att ge mig ett g på tyskan . Nu låter jag jätte töntig men när jag lämnade in det sa hon att det såg riktigt bra ut , "riktigt bra=vg" jag blir så irriterad nu ! Jaja nu efter tekniken har vi lunch sen en lektion till och vi slutar halv 2 idag , då ska jag åka till söder och möta Line för jag ska hämta min laddare så jag äntligen kan använda min xperia. Men nu måste jag hänga med på genomgången annars kommer jag inte klara provet ! Det går inte att ladda upp bilder men jag bloggar när jag kommer hem :)

Autumn feeling .

Så ! Nu har jag bytt header , vill ju ha lite höst feeling nu när hösten kommit . Så jag tyckte att det skulle vara mysigt med en höst header .

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen kolla på TV och plugga lite teknik !
söt bild från olivias fest , lite random sådär ?

And i took his heart when i pulled out that gun.

Mamma behövde hjälp med att ta fram en låda, så när vi kollar i den hittade vi en skolkatalog från 2006-2007 , haha jag gick i 4:n då och var jätteliten ! Och vi gick ju på en jätteliten skola i Jädraås så dom slog ihop 4-5-6 tillsammans och vi var jättenågra , helt sjukt hur några vi var . Och då hade dom ändå slagit ihop 3 klasser ? Men vi var inte ens fler en vad en klass är på andra skolor . Aja , nu ska ni få njuta av bilden på klassen !

Första raden : Lärare , Fredrik Sjöden , Emili Andersson , Kasper Norin , Hannah Malmström , Fredrik Larsson , Andreas Wallin .
Andra raden : André Eklund , Cornelia Norin , Jag , Katrine Andersson , Tobias Englin

Önskelista 2011.

Hej!
Jag fyller ju år om 4 veckor , så jag tänkte visa min önskelista för er !


ny header ?

Ska jag göra en ny header tro ? Idag har jag massor planerat , eller ja kanske inte så mycket me det är iallafall nått .
  • Städa
  • Rensa kläder/saker
  • Plugga
  • Duscha
  • Äta
  • Åka till min syster och fixa naglarna
Det är vad jag ska göra idag , skulle behöva ut och springa oxå men det kommer vell inte hända , fan jag måste börja träna , ska fan önska mig gymkort när jag fyller ! Men iallafall så är det en ganska tråkig dag idag, men det är vell såhär mina söndagar ser ut ? :) Slapp men har något att göra hela tiden . Blir vell att kolla på film ikväll oxå , ska sova hos min syster tror jag . Men nu har jag precis ätit frulleee och ska nu ner och lämna glaset så ska jag börja stääääda !


miss u guys !

Shut me down , but i won't fall .

Kom precis hem efter att min syster skjutsat hem mig och Carro till Järbo . Har varit hos Wilma sen igår , och vi har varit med några osv . Har varit världens chillhelg , vi var jäätte partysugna idag så vi tänkte fixa egen fest men det var för sent , klockan var halv 6 när vi började planera typ ? Så vi sket i det så istället gick jag , Wilma och Carro till "traVinn" och käkade pizza . Var supergott ! Fan , jag som skulle sluta med sånna saker ? Fy skäms på mig !

Nu ska jag sova , så jag tänkte visa en galet fin låt som just nu är min drog !

David Guetta Titanium Cover - Collin Mcloughlin .

godnatt !


Myskväll med kompisar , naturgodis och skräckfilm !

Nu ska pappa skjutsa in mig och Carro till sandviken så ska vi hem till Wilma och kolla skräckfilm med några . Kommer även kunna använda min xperia ikväll , Carro hade en laddare jag kunde låna för min är ju hos Line och jag har varit så lat så jag har inte haft ork att hämta den ;) hihi . Men nu måste jag kila , pusspuss !


ha en fortsatt trevlig fredag för det ska jag ha .

Jag ser dig prata men hör inte ett dugg .

Har precis käkat värsta lyxmaten . Som jag och mamma lagat tillsammans , det blev huuuur gott som helst så nu är man ju lite mätt ! Pappa ska skjutsa in mig och Carro till sandviken så ska vi träffa Johanna , Alva och några till sen åker vi till Wilma och kollar skräckfilm . Jag köpte lite naturgodis som jag ska ta med och käka under filmen och jag ska även köpa nåogt att dricka till det så man kan gömma sig bakom godispåsen om det blir läskigt på filmen ;) Sen ska jag , Johanna och Carro sova hos Wilma och kanske blir någon mer jag vet inte riktigt ! Men nu hoppas jag att min kära vän JohannaLindroth blir glad när jag enligt henne är segast i världen på att blogga . Så nu jävlar måste hon bli glad !


godnatt .


So tired of this shit !

Trött på livet , hej .
Seeriöst ! Orkar inte med allt , skolan suuuger , det tar kål på mig .. Plugga dag ut och dag in , sen all annan skit som är runt om kring . Är så sjukt jävla less på allt , vill bara lägga mig i sängen och gråta och hoppas på bättre tider ! Men inte fan händer det något för det ? Uschaa ..
Knäppte kompis kort med några idag , sen har jag gått runt och letat prao med patte och johanna . Jag och patte fick på ett mat/fik ställe så jag hoppas vi får något kul att göra ! ORKAR INTE PRAOA , ORKAR INTE NÅGONTING !
Men jag får vell göra det bästa av det hela och klämma fram ett leende fast allt suger . Haha , liite depp eller ? Joodu allt tack vare mitt DÅLIGA engelska läsförståelse betyget . HUA ! Skäms fan över vad jag fick .
Hoppas helgen blir bra så jag får andra tankar , vill bara gråta nu . Har velat det hela veckan , ända sen i måndags har jag mått såhär konstigt . Åååh orkar inte .. Allt jag vill ha nu är en stor fet kram av någon , vill bara sitta och hålla om någon som håller om mig och känna att jag har någon , nu känner jag mig ensam och som om jag inte har någon vid min sida .

Nej nu tråkar jag bara ut er , Hörs !

vill ha mina systrar ! ♥

VILL HAAA !!!!




ALLTSÅ SER NI SKORNA ?! Är kär i dom 4 första , liknande Jeffery Cambell skor fast såå mycket billigare . Seriöst , kolla priset på skorna ? Var sjuuukt billigt alltså . Nästa månad dåjävla blir det att köpa skor kan jag ju säga . Ska köpa MINST 2 av dom första ! är mest förtjust i dom med flaggfärgen eller dom vita i spets !
ÅÅH GUD . Nu är jag kär !

Svar på tal.


Ja , det kom upp en ruta på facebook där det stog " change facebook style" och sen en knapp " lets go" så fick man välja bland massor av bakgrunder . Den hade ju bara kommit upp så jag vet inte annars :)



Overboard - Justin Bieber feat. Jessica Jarrell



Feels like im drowning without your love .


äre lungt om jag kallar dig baby ?

Har precis lagat mat till mig och mamma , eller vi hjälptes åt så jag har precis käkat tacos . MUMS !
Jag kanske är efter , men har nu bytt bakgrund på facebook , hihih tog hello kitty . Alla andra var ju fula ! Haha , ska åka med kvart över 5 bussen till sandviken och dansa lite . Åh gud , vet inte vad jag ska skriva , det här inlägget sög ! Allt bara kom och det är ju bara onödig fakta ?


kolla min coola facebook ? :D

underbara mat !

Dagens outfit !

måste skynda mig lite nu , gick upp kvart över 7 och lagade äggröra till frukost , har precis fixat klart mig , men blev bara lite slarv nu med håret uppsatt i en hästsvans och inge smink . ska ju bada i skolan idag OCH gå 6 km ... Jaja måste skynda och borsta tänderna nu sen måste jag gå till bussen !!

svart siden tröja - bikbok
mörkblåa stretch jeans - bikbok


I'll take you to the candy shop , i want to taste of what you got .

Ska strax hoppa in i duschen sen packa väskan och därefter soooova . Dagens längtan ! haha, seriöst varför är jag så jäävla trött för ? Jag lägger mig ju skapligt tidigt och går upp bra , ändå halvsover jag på dagarna , går omkring som en zombie i skolan .. Åh , kul att vi har simning imorgon på idrotten , plus att det är kanalsprånget . Alla måste gå 6 km och för dom som vill klara klassikern ska gå 12km ? HUR ORKAR MAN DET ?! Fattar inte att jag gjort det både sjuan och åttan haha men nu i nian skiter jag i det , kommer ändå inte klara klassikern så då finns det ingen mening med det  . Jaja nu kom pappa ut ur duschen så nu är den ledig vilket betyder att det är min tur ;)


orka va snygg då .........

Autumn Outfit .

Ååh vad jag är shoppingsugen nu igen ! Vill bara åka till stan och köpa allt jag behöver/vill ha . Men jag tänkte lägga upp en galet snygg höstoutfit som jag inte skulle tacka nej till .

Titta jackan , GAAAASH ! och skorna .... skulle göra vad som helst för att få de , jackan kostar 799kr vilket inte var så himla dyrt , för jag tror den är fodrad och då har man ju den hela hösten och vintern isåfall . Och skorna gick på 499kr tror jag det var ? Men gud vad jag vill ha sånnadär skor alltså , men kanske lite jobbigt att gå i hela vintern ? Jag skulle ju halka hela tiden och frysa jättemycket så jag skulle ju vara halvdöd när vintern är slut ! haha menmen .. eller så använder man dom som fest skor ? Skulle nog luta mer åt det hållet isåfall . Men dom ska jag önska mig när jag fyller , hihi (a) alltså gud , kolla vad underbar outfiten är ? en mysig stickad tröja med en sjal och ett par svarta jeans till och en varm jacka och ett par kängor ? Yummi !

I have so many friends . Why do i still feel so alone ?


I'm dancing with tears in my eyes .

Sitter här och käkar naturgodis och dricker apelsinfestis . Börjar få ont i magen för jag har precis ätit ..
Idag har ALLT varit tvärt emot  vad jag viljat , fick jättedåligt på matteprovet , skolmaten smakade bajs , skolfotot sög ! Vill inte få hem det , jag såg ut som ett missbildat fetto för man satt askonstigt så att ansiktet var astjockt , typ dubbelhaka .. Och sen är mitt ena öga större än det andra så det syntes ASBRA när jag satt sådär konstigt och uscha ... ÅH , tänkte kolla lite vad nationalismen är medans jag äter upp mitt naturgodis , sen ska jag säga godnatt till er . tänker sova när jag pluggat !! Vilket kommer bli vid typ , 7-8 så ni vet ! Vill bara att denna dagen raderas ut ur världen .

snyggast

Girl my body don't lie i'm outta my mind , let it rain over me.

Ska strax sova , tänkte bara blogga lite innan dagen är över . Har precis gjort manikyr på emelie och hon gjorde på mig . Vi gjorde även lite ansiktsbehandligar på vaarandra med ansiktsmask , peeling och sånt :) Så nu känner man sig fräsh inför morgondagen då det är skolfoto ! Vill egentligen inte vara med för jag blir alltid dålig på skolfoton men vafan , man vill ju inte vara nere på frånvarande listan heller ! Aja , nu ska vi kolla på "pirates of the caribbean on stranger tides " och äta pan pizza till kvällsmat !

Goodnight dear world !

Sleep all day , party all night !!

Igår hade jag så jäkla roligt måste jag bara säga !
Carro fyllde ju år igår , så vi var några tjejer som firade henne . Det började med att vi gick upp till Järbokrogen och käkade gott och sjöng för Carro, sen gick vi hem till henne och så öppnade hon våra presenter hon fått och sen började vi leka lite , det var lite roliga lekar och även frågesport . Men tråkigt nog förlorade mitt lag -.- haha men vi hade riktigt roligt endå ! Sen spelade vi lite ölspel och så dansade vi loss hela kvällen . Vissa åkte hem runt 12 tror jag hon var .. Men det var roligt endå !

En oförglömlig kväll !


GRATTIS CAROLIN LINDGREN !!

jag må hon leva , jag må hon leva , jag må hon leva ut i hundrade år , javisst ska hon leva ,javisst ska hon leva, javisst ska hon leva ut i hundrade åååååååår !!! HURRA HURRA HURRA HURRA !

grattis min älskade vän , hoppas du får en toppen dag med massor av roliga presenter och massa kärlek !
loveu♥



tre underbara bilder från sjuan , sitter på mammas dator så jag har bara gamla bilder . hihi , världens sötaste !

saknar tiden med dig gumman ..

I have to let go of your hand ..

Heeeej !
förlåt för attjag börjar denna blogg med dålig update , haha men jag hade fullt upp igår så jag hade inte tid .
Men jag hade värsta chilldagen i skolan , satt i skolans caféteria hela dagen med rebecka och gjorde ingenting , kollade på friends with benefits . Haha , denär så jävla bra ju ! :o Iallafall så slutade jag typ kvart över 2 och då mötte jag Caroline så gick vi till stan så skulle jag ta ut pengar men det gick inte på en enda bankomat och det gick inte att ta ut på banken heller sen kunde man inte smsa eller ringa heller ? och det var över heeela sandviken typ en timme för att det var någon som grävde sönder en kabel som styr hela sandvikens nät blabla ? Asirriterande , iallafall så mötte vi Olivia , Sara och David så pratade vi med dom ett tag sen gick jag och Ollie till Ica och mötte wilma sen gick vi från Ica maxi till Ollie och det är en bit att gå .. Men wilma följde inte med till Ollie så när vi kom till henne lagade vi mat sen började vi fixa oss och cyklade till statoil för att möta Sara sen mötte vi Alva, Johanna , Matilda och några till så gick vi till lokalfesten . Det var inte så många där då men jag hade vell ganska kul . Alla gick runt 12 så då gick Jag , Olivia , Johanna , Alva , Emil , Oskar , Tommy och Tomas hem till en kille som hette Jonas eller något sånt ? så var det efterfest där . Hihi där satt vi typ 2 timmar sen gick vi till donken sen cyklade vi hem till olivia så sov vi där . Nu är jag hemma för pappa hämtade mig hos Ollie runt 12 och nu ska jag städa lite , sen åka till min älskling som fyller år idag !!

dåååligt snygg man var i början på sjuan !!