Ångest !



jag har ju en kavaj som är lik dendär , och någon utav domdär skorna ska jag  beställa . men kläder !? Jag funderar ju fortfarande om ja ska ta mitt rosa linne med paljetter som jag köpte häromdagen instoppat i svarta jeans , eller om jag ska ha klänning . Helst vill man ju vara lite finare och ha klänning men då är den stora frågan där igen , VILKEN ? jag vill ha något riktigt speciellt som t.ex. en svart paljettklänning , svarta halvgenomskinliga leggings och svarta glitterpumps och massvis med guld assecoarer(Stava) ? :o gud va snyggt !!! jaja , ska snacka med mamma om att sälja min kamera nu , puss .

Svar på Tal

mia broman om Me 10 years older:
söötan!! haha men vem vill se äldre ut?? :O

Svar: Tack , joo jag . vill inte se ut som en barnunge som jag ser ut nu ;) haha så det är klart  !

Ååh. Jag är så fet så jag tänkte visa min ...

2011-11-30_07_11 (MMS)

Ååh. Jag är så fet så jag tänkte visa min underbara frukost !!! Inte alls nyttigt jag vet , men det ät ju så gudomligt gott! Nutella mackor med multi <3 muuuums. Hehe jaja nog om det ! Sittter på bussen nu och är påväg t bessemer , vi ska kolla lite linjer osv. Kul att ta tidiga bussen när man egentligen har sovmorgon .... Inte kul de inte ! Nu ska jag spela lite bubbleshoter för att fördröja tiden ! Pussis :)


Me 10 years older


dethär är jag i framtiden , jag lånade mammas brillor . vips , så blev jag att se flera år äldre ut , fan jag vill ha glas ögon , ska fan köpa utan speciella linser bara för att jag ser äldre ut ;)

New in !


Kavaj - Vila 210KR

Paljettlinne - GinaTricot 149KR

Finnmedel - Kicks 99KR

Är i valbo nu med carro, matilda och rebec...

2011-11-29_16_50 (MMS)

Är i valbo nu med carro, matilda och rebecka. Vi ska strax åka hem . Jag har faktiskt köpt behövade saker denna gång och inte nå impulsköp inte!!! Jag lägger upp bild på vad jag köpt senare . Just nu försöker jag och rebecka hitta på dom andra för vi ska ju åka hem snart och så. Och jag hittade något jag tror jag ska ha på nyår, inte säkert än. Kanske hittar något annat bättre , who knowes ? :)


I've got the magic in me !!!! Hihi sitter...

2011-11-29_07_55 (MMS)

I've got the magic in me !!!! Hihi sitter i skolan nu och är dööötrött. Men som tur var orkade jag knäppa en outfit bild åt er så snäll jag är. Jaja idag har jag bara skittröja instoppat i mina favoritjeans. Snart börjar vi och då har jag prov... Det första på morgonen , inte roligt !!:(


mia och elina hälsar ! :)

elina och mia ville säga hej till mina kära bloggläsare. så varsågod !


Vill haaa !


åååh   , någon av detta vill jag veeerkligen ha till nyår ! fatta snyggt med ett par svarta paljettleggings , dom silvriga skorna , svarta kavajen och guldiga toppen . gaash !! fyfan va snyggt det skulle vara , eller en paljettklänning och glittriga skor med kavaj . åååååååh eller svarta jeans , ett instoppat glittringt linne med glittriga pumps . alltså shit , fan va jag längtar till nyår då kan får sätta på sig domhär kläderna , men jag kommer ha beslutsångest som faaaaaan !! men skorna är jag nästan 100% på att jag ska köpa , kostar bara 240kr
imorgon ska jag till valbo med rebecka för att se om jag hittar något härligt ! :D

nu ska jag sova . goodnight !

FINALLY !

nu , har jag tagit tag i bloggen och gjort ordning den så den ÄNTLIGEN blivit bra . puuh ! är helt slut nu efter en låång dag i skolan och framför datorn . så nu ska jag gå mer och mysa vid teven och därefter lägga mig tiiiiiidigt ikväll , troligen vid 8 om jag har tur och får in allt i huvudet från pluggandet jag ska göra nere nu medans jag kollar på tv .
haha , dedär blev lite knepigt , men jag ska somsakt plugga samtidigt som att jag kollar teve nu så får vi hoppas jag har pluggat klart till klockan 8 så jag kan få min skönhetssömn .
måste springa ner nu fort kom jag på  , är väääldigt ledsen faktiskt :( idag när jag tog av skalet från min mobil så var det alldeles grönt på ena sidan och lite nere i hörnet på mobilen och det går inte bort heller , så ska kolla upp dedär . kan ju vara att skalet inte är bra eller något men jag är iallafall jätteorolig !:(

söt bild på mig och mia i väntan på bussen ;)
just det , jag ska även ladda upp en video på elina och mia oxå . gör det via mobilen sen tror jag ! :)

Love happens .

ska nu lägga mig och kika på "love happens" får se om den är bra :)
idag var jag och carro ut med våra hundar en sväng i det snöiga vädret. ja ni såg rätt , SNÖIGA vädret . det började vräksnöa direkt efter ösregn och hagel . så nu är det snö och slask men det ska vi vara glad för , för snön är vad vi väntat på ett tag nu ! tihi . har fräshat upp mig med lite ansiktsmask idag oxå , så har jag fått lite julkänsla nu när mamma ÄNTLIGEN köpt hem julmust ! mumma . jaja ,har passat på och plugga lite oxå men städningen blev inte av , hade ju massa annat för mig . hihi satt även och byggde pärlplattor som på gamla goda tiden ! ;) hihi

söt var man ju när man gick ut oxå !


Sol, fest och oroliga föräldrar

sitter och kollar på det nu , det är skitbra ju ! hihi, ååh jag vill oxå åka utomlands med några kompisar till väääärldens partyplace och bara köra ! fyfan va roligt . det är något jag måste göra innan jag dör !

idag ska jag till kyrkan och rösta på lucia här i järbo , jag går dit med linn . sen ska jag städa mitt rum , gjorde det aldrig igår så jag måste ta tag i det , och sen plugga oxå . det är något jag måste göra , har ju fysikprov på tisdag ! :) ne men nu ska jag gå ner och äta sen göra mig klar . hejdåå

Lugn lördagskväll , check !

tråkigt nog.. så sitter jag hemma tonight , vill egentligen ut och festa eftersom gårkvällen blev MISSLYCKAD , vi var påväg till en fest men fick snabbt reda på att det var vääärldens tattarfest så vi sket i det och träffade edvin och kalle och självklart när vi stog där och skulle möta dom så hitta vi inte varandra , vi gick typ på olika gator osv och fyfan va irriterande det var och kallt var det oxå. sen när vi äntligen träffat varandra gick vi till alex och kollade på film , vi såg paranormal activity fast i tokyo , dom hade gjort om filmen så det var någon från tokyo som gjort den , jag fatta typ inte ! haha , den var liite läskig faktiskt men verkligen inte lika som riktiga filmen . och idag har jag varit i valbo med mamma hela dagen , vi shoppade lite och jag lägger upp sen var jag köpt ! men vi handlade lite julklappar åt mina syskon och så lite åt oss själva , sen hämtade vi min bror hos våran kusin sen åkte vi och handlade mat och nu är vi hemma . är helt sluut i benen och fötterna så nu ska jag ta det lugnt , jag börjar ju även bli förkyld så har jag ont i huvudet och är trött hela tiden ... JOBBIGT ? JA !
nu ska jag ta itu med mitt rum , ser ut som ett bombnedslag av kläder så jag ska STÄDA PÅ EN LÖRDAG ... börjar fan grina ...
nej nu måste jag sluta babbla . pussis !

BH och trosor - Cubus , tillsammans blev det 113KR

roll on och svartglittrig eyeliner - H&M, tillsammans blev det 69KR

earcuff - Glitter ,49KR


jeansleggings - ONLY 150KR

fick även vantar av mamma , från dollar ! hahahahhaha ;) dom var ju skön så vafan ? :D tihi

The party is in my head !

tog ett långt gympass idag med olivia , wilma och carro . riktigt skönt och kul för den delen !! känner att jag måste börja , så nu jävlar , gymkort måste införskaffas oxå ! hihi det var skit kul . nu har jag duschat och fräshat upp mig och sminkat mig , har bara håret kvar nu och det ska jag gå och fixa right now . tänkte bara blogga för jag vet inte om jag har chans att göra det mer ikväll för tonight is a partynight !!! and i looove it. vi får vell helt enkelt se vad denna fina kväll har mer att bjuda på , när jag är klar möter jag hanna så går vi t rese och möter upp rebecka och åker därefter to the party! ååh , har inte festat på några veckor nu så nu ska jag köra hårt kan jag ju bara säga. wiiihoo !!
ni får en arkiv bild ! ;)

Rubriken suger , AND johanna med ! :)

JAAAAAAA , johanna sover här inatt .. ååh orka dåå-.- NE jag skojsade bara ! :D thihi , vi ska strax gå till björne och så får vi se vad som händer där . kanske går ut och gör något , snart tänkte jag att vi skulle gå ner och äta nått och därefter gå . och förresten så sover hos här tonight !

och sen vill jag säga GRATTIS mamma på din födelsedag . hoppas du får/har fått en underbar dag och du vet att jag älskar dig oändligt mycket . går inte att beskriva , loveu ! puss ♥

Godnatt.

nu har jag precis gjort klart min header som jag sätter in imorgon , för nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på jersey shore och sedan sooooova .

puss nattiii !

skridskor ....?

har kanske skridskor idag vilket suuuuuger . ååh nej jag orkar verkligen inte ! :( har asont i magen när jag andas in oxå , tror de är dendär äckliga fittmensen ... johanna sitter och sminkar sig för fullt och jag orkar typ inte , bussen går om tio minuter och vi sak hinna äta osv , good luck !
Jaja , johanna ropar att vi mååååste hinna så jag måste sminka mig lite lite grann nu ! går inte till skolan när jag ser ut som kattskit tyvärr , så ska gå och get some makeup .

If god had a name,what would it be?

johanna kom för några minuter senför hon ska sova här och vi ska nu gå ut och göra järbo like always ! tänkte träffa björnis och ståhlis :) sen får vi se om några fler är med osså. ska även kanske göra min header ikväll när vi kommer hem , vi får vell se !

nu ska vi gåååå , pussiiiis !

Katastrof !

precis, nu ser min blogg ut som en katastrof , en blandning mellan jag vet inte vad . det blev helt cp när jag ändrade så nu vill jag bara dööö , vart ju inte som jag tänkt mig så nu är jag arg .
håller även på att somnar och så har jag läxa till imorgon , ååh jaja jag måste ju göra det så nu ska jag lägga undan datorn och ta tag i fysiken ! tänker inte göra som förra gången att jag glömde göra den så satt jag där och såg dum ut medans alla andra fick jättebra på läxförhöret .
NU JÄVLAR , sista inlägget för ikväll nu så nu tackar jag för mig för i kväll och säger godnatt !
my lover ♥

what if god was one of us ?

Sitter i spänning och kollar på pengarna på bordet , fyfan va spännande det är . Man hoppas ju på att dom ska förlora tihi . Jaja , är hemma hos emelie och ska sova här tonight sen imorgon sover johanna hos mig och då ska vi göra järbo så ni veeet ! :) har lekt lite med emelies cam så ni ska få lite fula bilder .
menmen , jag vill göra om min blogg och funderar på att göra det nu ;) måste bara få en ide och så tänkte jag be syrran om ideer , hon är ju världsbäst på såntdär !
FYFAN va jag är partysugen . i helgen fyfan va jag vill festa då , ska kolla med min egna lilla party prisse hanna om hon vill parta med mig !!!
men nu måste jag kissa , dör vilken sekund som helst ....

Fråga olle dokumentären.

har precis pluggat klart nu .
sitter nu och kollar på fråga olle dokumentären och det är så sjukt så det är inte sant . hahaha , det handlar om olika fetisher osv ,denhär gången handlar det om MILF'ar ... Uscha !

kvällens godsaker ! MUMS


how can you hate a person who don't do anything ?


Jag förstår inte vad han gjort er ?
nu syftar jag först och främst mot alla killar .. ni är så töntig för ni säger att ni hatar han och att han är världens äckligaste osv , men vem av er är mest älskad ? jag tror det är han faktiskt . skulle han vara äcklig skulle han inte haft sådär många fans . Ni är bara avundsjuka på han för att han har det perfekta tonårslivet . något ni aldrig kommer få ! ni är bara avundsjuka för att han får fler tjejer än er och för att han är snyggare .

Tänk efter justinhaters , han är inte som ni tror !

Dagens outfit !

Det var ett jäkla tag sen jag la upp dagens outfit senast , men nu tänkte jag göra det !
Jag ska till sara ikväll med några och vi ska vell ha kul som man alltid har med domhär tjejerna !! Sen vet jag inte om jag sover hos mia eller sara , för om jag sover hos mia skulle vi kanske till en fest efter hos johanna om hon skulle ha något , ska höra med henne . men annars ska jag sova hos sara . Igår var jag i valbo med mia , jag köpte en tröja (har den på mig) och en bh och present till sara ! och sen när vi gick och kolla inne på kicks så fick vi syn på världens coolaste mascara !! :o Det fanns en rosa och en blå ? fyfan va cool . en sån ska jag köpa helt seriöst ! ;) hiihi

today i'm wearing this ;
Tröja - Ginatricot
Jeans - Cubus




Svar på tal .

världens snyggaste brud om Hanna Hertel, snyggaste bruden i världen .:
Haha..men iallafall du måste svara på det här, vem är den snyggaste killen i Sandviken och sen vilken är världens snyggaste kille? :D

svar : haha , ja det finns nästan inga snygga i sandviken tyvärr .. men världens snyggaste kille , det är många det ! men en av dom måste ju vara puddingen själv , Taylor Lautner !!! gaaash va han är heet ! får panik när jag kollar på han , och han får även platsen som bakgrundsbild på mobilen ! tihi ..


Hanna Hertel, snyggaste bruden i världen .

Sitter hemma hos hanna nu med carro och hannas kompis , mia kommer snart och halv 9 åker vi buss till gävle för att kolla på twilight , äntligen !!! och ännu en gång måste jag skriva att jag inte köpte gymkort idag , men nu jävlar , hanna vill gymma med mig så nästa vecka då jääääävlar ska jag och hanna gå och köpa , eller imorgon eller när det blir . Nu ska jag testa hannas skor ;) hihi , älskar hannas skor ! ska även kolla igenom hennes garderob för jag äääälskar hennes saker :D hihi,
titta min snygging !!


Goodnight dear readers .

nu ska jag krypa ner under mitt underbara duntäcke och soooooova .
Imorgon ska jag och carro förhoppningsvis gå och köpa gymkort och även gymma ett pass , och om inte carro vill så ville kanske olivia följa med , eller vem vet , båda kanske följer med ? Men jag ska iallafall börja med min kondition som är uuuusel ! och det är lika med resten av min kropp , jag måste träna så jag håller mig i form ! så nu ska jag slå på stort och köpa gymkort !!!!

Godnatt !

I WANT TO PARTEEEEY !!

Denhär platsen är någon annans , jag måste hitta ut !

Har precis lagat köttbullar och spagetti och ska nu springa till bussen och åka till elina , blev lite planändringar .. Så dansen är inställd så istället åker jag till elina nu , så ska vi åka tidigare till öppet hus på borgarskolan . Därefter ska jag och carro möta upp hanna så ska vi kolla om vi kan se filmen eller inte, får se om det finns plats .. Hoppas verkligen !! Är astaggad på att se den !


Engelska ...

Har engelska lektion och vi ska skriva om "mahatma gandhi" ... det suger , jag och kim skriver om honom och dom andra skriver om andra . Idag ska jag hem, laga tacos , dansa , öppet hus på borgis sen är det bio som gäller !!
Nu måste vi jobba klart annars får vi smisk ...

åååh, galet snygg!!!!

Hur ska man älska nån som har älskat nån förut ?

Usch va dålig jag är på dethär ! men vet ni vad ? Jag byter nog tillbaka till min gamla devote blogg . Vet inte varför men de känns skönare på någon vis , eller nej ... ellerfan , jag vet inte :) Haha !
Idag hämtade jag ett skal hos syrran , vi beställde ju två skal tillsammans och jag fick börja med det snyggaste ! hihi , jag älskar det ! Och idag har det inte hänt ett skit , som alla andra dagar .. Men imorgon då händer det grejer , först skoja , sen hem och äta och duscha  , sen åka på dans och därefter snabba på till bussen för att åka på öppet hus på borgar skolan och sen ska jag kolla på bio med Carro och Hanna ! Är supertaggad på bion faktiskt ! Vi ska se twilight breaking dawn part 1 , wiiihoo . Jag älskar twilight filmerna , så sjuukt bra så det ska bli kul att se ! Sen direkt när part 2 kommer ut ska man ju självklart se den oxå , för i part 1 kommer det säkert bli något att det slutar precis när något speciellt och spännande händer !
Jaja , nu ska jag boka biljetterna sen ska jag ner och göra ordning mammas naglar och måla dom och så , sen funderar jag på att sätta mig framför teven med en kopp te ? :) Mumsigt !


We found love in a hopeless place !

Tjabbaaaa ,
Vaknade för typ en timme sen efter en galen kväll . Först så fick jag present av min morbrors tjej , sen åkte jag och mamma till valbo så köpte jag en aaasskön stickad tröja från bikbok och 2 stosoroch en snygg top från ginatricot . sen käkade vi på ikea , åååh så jävla god mat ! köttbullar och potatis ♥ hehe , sen åkte vi hem och så sminkade jag mig osv sen kom carro , matilda ,rebecka, linn och johanna och då gick vi till krogen för att käka och där satt olivia , johanna , sara , miriam , vickan , wilma , hanna och maja . Alla käkade utom jag och rebecka tror jag ? hah jag hade ju nästan precis käkat på ikea . Sen gick vi hem till mig så öppnade jag presenter och allt var jättefint och jag ska lägga upp det sen ! men efter de så partade vi loss, vi lekte lekar och dansade och sjöng , och så kom det massa killar förbi en sväng och marcus, emil och simon var med och lekte lite ;) sen åkte några hem och så var det bara vi som skulle sova här kvar . och vi låg i mitt rum aslänge och pratade sen var alla trött utom jag och johanna , så vi gick ut och gissa hur kallt det var !!! Jag gick i min nya stickade tröja , min vinterjacka och foppatofflor INGET mer , inga byxor eller någonting ? trodde jag skulle frysa sönder mina ben ... usch , och vi träffade linus, daniel, robin och martin en stund sen gick jag och johanna hem igen och så la vi oss och snacka med dom andra ett tag , sen somnade vi typ 5-6 och vaknade typ halv 2 ;) haha , ja idag vet jag inte vad jag ska göra . fira pappa för detär ju fars dag idag ! och sen städa och förbereda mig för skolan imorgon !

ni får lite bilder från igår.

BikBok 200:-

BikBok 2 för 59:-

GinaTricot 104:-

jag frös ihjääääl !!!

dethär fick jag av alla :D hihi ,

UPDATE !
---------------------------------------------------------
glömde ladda upp detta inlägg igår , så jag gör det nu :)

Hur fan tänker du ?

Jag orkar seriöst inte ..
Du är ju förfan psykiskt sjuk , sök hjälp eller ändra på dig för det är ingen som vill ha det så som du vill ! Du är förfan värst av dom alla .. Du drar alla över en kam vilket inte är rätt . Du hindrar mig från att vara med vem jag vill och det är fel , du borde tänka på ditt barns bästa och inte vara så självisk ! Vad har dom gjort dig ? INGENTING du har bara en urdålig åsikt och du lyssnar inte ens på mig . Visst får alla ha en egen åsikt , men du är bara för mycket ! Jag hoppas att någon dag kommer du lära dig hur du ska bete dig och inte fortsätta såhär för om du alltid kommer va såhär kommer du sitta ensam en vacker dag .

SAMSUNG GALAXY S2 !!!!

Tjeeeenare , jag funderar helt seriöst på att lägga ner bloggen, orkar fan inte med att skriva längre , har ingen lust ... Jaja, idag efter skolan åkte jag till valbo med johanna T och johanna J , det var ju halva priset på hela bikbok's sortiment . Jag blev överlycklig för jag trodde det var på ALLT , så när jag kommer dit var det inte på skor eller jeans , FAAAAAN ! ska ju köpa deras nyyya skor !! haha , tre av dom iallafall . SÅ GALET SNYGGA ! och när jag kom hem sitter min farfar här med ett kuvert med 1000 kr åt mig ! :D sen fick jag brev av min farmor och morfar och av dom fick jag 150 kr var , så man tjänar ju på att fylla år ! ;) och igår var ju min syster här så då fick jag 100 kr av dom sen 10 lotter , och jag vann 40 kr !! så jag ska lämna in dom och köra på 4 nya lotter och försöka vinna mer ! :) TÄNK om man skulle vinna 250 000 ?????? OMG .... Min syster och jag har ju likadan telefon , så vi köpte även skal tillsammans igår , huuur billiga skal som helst , vi delar på dom så det inte blir såå dyrt med frakt osv , jag köpte även skyddsplast till skärmen ! :)
iallafall .. nu ska jag lägga mig under mitt nya gosiga duntäcke och mysa framför filmen " bad teacher " och det kommer vell bli att jag pillar med mobilen , har inte kunnat låta den vara en enda gång från att jag fick den igår morse . HEELA tiden håller jag på med den , batteriet går ju ur direkt haha .

min älskade mobil !!

dedär är skalen vi beställde , vi ska beställa fler sen ! :)

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN !!!!

IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DAG FÖR IDAG ÄR DET MIN FÖDELSEDAG , HURRA HURRA HURRA !

WOOOOOHOOO ! Äntligen , fick det jag ville ha så nu leker livet , fick mig min älskade mobil , en Samsung galaxy s2 !! Sen fick jag duntäcke+dunkudde PRECIS vad jag ville ha . Haha och en eltandborste ! hihi det hade jag faktiskt oxå önskat mig så det blev skiiiiit bra !! :D

Nu ska jag lägga in musik till mobilen om spotify inte funkar , ska kika upp det nu !


GRATTIS !!

TAGGAD TILL TUSEN !

Ja , gissa vad som händer imorgon ? Jag är jäääättetaggad ! :D JAG FYLLER ÅR !!! Jag fyller om bara någon timme , wiiihoo !

Jaja , hihi .. Äntligen uppdaterar jag ! Idag har jag inte varit i skolan , ne jag har varit på min systers skola hela dagen och varit med henne för jag ska kanske gå samma skola och linje som henne så jag var med henne idag och jag fick 2 ansiktsbehandlingar och 2 sminkningar , den min syster gjorde vart jättebra men den som hennes klasskompis gjorde på mig såg hemsk ut , hon hade fel fondation till mig , ögonskuggan var ojämn och jag hade beige läppstift + ljusrosa läppglans så ja , jag såg ut som en fjortis . Haha , såg hemskt ut !

När jag kom hem bakade jag 3 tårtor till imorgon , eller jag bakade inte . Mamma köpte färdiga bottnar så dekorerade jag dom ! :D

nya bilder kommer imorgon !! sålänge , arkivbild .

störd bild från i helgen ;)

Party like a rockstaaaar !

har varit i valbo på fest , sen drog vi till gävle och sen åkte vi hem . Jag har faktiskt haft rätt kul , men vi var bara på festen i valbo en stund för efter ett tag spåra det och alla började skrika och så slog någon sönder en glasruta och massa skit ? så vi tog ju somsakt bussen till gävle och där träffade vi agri och amanda och någratill , så när vi kom till gävle gick vi till donken sen gick vi typ till bussen och så åkte vi hem till sandviken igen och tog sedan bussen till järbo :) Carro och Hanna sover här inatt och vi ska nu somna till en aaaaasdålig film . Haha , carro valde ;)

Ni får några bilder från kvällen oxå !


orkar inte ladda upp mer , är astrött och vill sova . Hejdå

För en minut sen var du min .

Sitter hos matilda nu med linn och henne , vi ska åka in till Sandviken sen och vi skulle kanske på någon fest men vi vet inte än , annars får i Vell hitta på något annat kul :) jag har varit dålig med bloggningen men det har ju varit lov och då orkar jag inte sitta och uppdatera bloggen varje dag .

Snabbnudlar med alvaaa .

Sitter hos alva och äter snabbnudlar , vi ska strax gå till bussen och åka ner på stan för att kolla lite och träffa några , det är ju halloween här i sandviken på stan idag så vafan ? ;) jaja, nu måste jag gå !

vi är snyggast !

15.22 EN ONSDAG !?

Kul att man vaknar 20 över 3 på lovet , var uppe hela natten , har varit med andreas så vi var hos honom till klockan 5 så var vi hemma 20 över och somnade typ 6 för vi käkade oxå . Nu ångrar jag det som faaaaaaaan !  Jaja , iidag kanske jag drar till gävle , vet inte än . Fårse vad som händer men nu ska vi ner och äta frulle för vi är aaaaashungriga .

Döööööö

i've got a hangover , whoooaa !

Är med vääärldens högljuddaste människor , carolin , johanna och matilda . Kan ju inte va med dom utan att dom skriker ... åh , mina föräldrar sover och dom kan ju inte vara tyysta ! Haha jaja , idag ville jag egentligen på fest för jag är så himla fest sugen , men inte fan ville någon samma som jag inte ! Ni kan få lite bilder från igår som jag tagit av josefin och några bilder från min kamera , vart jättenågra bilder igår eftersom jag inte ville gå och bära på systemkameran hela tiden .


MIN ASHETA OUTFIT !! A FRANCE MAID

ebba , bästa maskeraddräkten under hela kvällen !!

dansa är kul men jag föredrar att suupa!

godmorgon allihopa, igår var jag på halloweenfest hos wilma ,det var jätteroligt och alla var utklädda så det var ett stort plus. själv klädde jag ut mig till fransk maid(hushållerska/städerska) hihi, och vi dansade och djöng nästan hela kvällen och alla bara körde på! typ alla åkte vid halv 1-kvart i 1. då gick jag, agri,johanna,anela,alva och edvin till domken men det hann stänga .... så vi liftade med en assnäll kille , jag skulle egentligen sova hos hanna men det blev jätte struligt så jag tänkte sova hos anela, men tillslut hamnade jag hemma hos syrran, haha då vaknade jag vid 11 och sen har jag käka pizza och bara legat i soffan och kolla på tv, idag tror jag det blir chillkväll med alva och johanna men egentligen vill jag festa men vi får se hur det blir ! cyaa!!!!