äre fest eller ?

tjenare !
jag har gjort en ny blogg på myshowroom.se så jag ska testa blogga där ett tag så får vi se hur det går. vill variera litegrann eftersom jag blir så less på att blogga ! blir kanske roligare att byta ?
jaja, jag kommer börja blogga på www.hannatingstrom.myshowroom.se , och det gör jag nästa gång jag får tillgång till dator. och jag kommer säga till på denna blogg när jag börjar på andra bloggen !
 
idag ska jag iallafall på fest, jag och sabine har precis fixat oss och jag ska locka håret på emelie sen skjutsar marcus oss till gävle för att festa lite, får se vad kvällen har att bjuda på. men ja somsakt, vi ses i dimman !
 
detta har jag iallafall på mig ! fast jag har bytt till svarta jeans.
tröja-lindex | shorts-ginatricot

INSPOOOOO

fyfan, jag blev kär i skorna som jag precis såg på nelly.se , gaaaaaaaaah va snygg dom var ! 300 spänn bara, jag ska lätt köpa dom ! fatta att ha lite håliga jeans, en halvt genomskinlig tröja och dom skorna. sexigt !
jag ska lätt dra hem dom när jag får pengar, vare sig jag inte har så mycket pengar eller ej , jag SKA ha skorna ! det fanns i röd och lila, men jag tror jag tar dom lila för att dom röda var rätt ful i färgen :)
 
jaja, vi får se när dom dyker upp hemma ! ;)

On our way !

Tjenare! Nu sitter vi på tåget och är skit irriterade haha. Vi satt i vagn 5 där jag hade min plats och det var bord där, så kom det en tant och en gubbe och säger att dom har 2 av domdär platserna , så självklart måste dom sitta där och inte någon annanstans och hämta dom som jobbar på tåget så dom schasade iväg oss till vagn 7? Fan va less vi blev, så onödigt bara! Jaja, nu är vi i Ånge och har 2,5 timmes resa framför oss. Har suttit här en timme nu, haha.


My relationship is like an iPad, and i don't have an iPad...

Hej på er! Jag och Sabine sitter här med vårt efterlängtade godis som vi velat ha sen två dagar tillbaka och myser framför teven. Imorgon ska vi upp redan vid 6... Kl 7 åker vi härifrån aspås och tåget går kvart i 8 på morgonen. Men det är bra för då är vi hos mig vid 11 och det är skönt att komma fram tidigt! Och när vi kommer fram ska Emelie hämta oss och då ska vi hem till Markus och äta mat, han har lovat att laga mat åt mig någon dag så det får bli då! Sen ska vi träffa Patricia och Andreas på dagen/kvällen. Men nu ska vi gå och packa hennes saker och sen ska vi typ lägga oss , måste ju vara pigg imorgon! När jag var påväg upp hit så var jag hos andreas hela natten så vid 5 gick jag hem och mitt tåg gick 8 tror jag de var? ;) fan va trött jag var då!!! Haha idag åt vi även nudlar i påse, så jävla gott!!!!


Är de sommar?

Hej ! Jag är skit sur för att jag har blivit dunder förkyld... När jag väl är här i Östersund så blir jag sjuk.. Jag kom i onsdags och jag blev sjuk i torsdags så jag har i stort sett varit sjuk varje dag, jag kan inte andas genom näsan typ, jag har jätteont i halsen och jag har världens huvudvärk! Vi har mest bara suttit hemma , vi var på fest i fredags men den varade bara i två timmar, och på dom två timmarna hann det bli fetaste slagsmålet mellan typ 4 killar och ett våldtäktsförsök? Jag är jättechockad för sånt brukar verkligen inte hända hemma så de var lite läskigt! Menmen, ska bli skönt att jag åker hem på onsdag och Sabine följer med så det blir jättekul!!


Älskar dig puppan min !! ❤