frukost


sitter här och stressar i mig min toast nu , min buss går om typ 7 min , sällan jag lär skynda då , haha .
ska till gävle och köpa något att ha på mig ikväll , sen åker jaug hem till min syster och fixar mig ,ska även möta upp rebecka på stan sen oxå.

vi ska föra på dildoparty , och därefter beger vi oss till sandviken för mycket mer festligheter !!! taggar till tusen nu då .

nu har jag bråttom, hejdå .

det är bara det jag har i mitt huvud just nu.


nemen hallå !
har precis käkat tacobuffé här i skolan , äckligt var det men man lär ju äta så vafan ? snart ska vi gå på tyskan , sen so och se fiiilm . Jag ska göra naglar idag igen , på olivia . rebecka ska följa med mig till gävle så ska vi möta upp ollie där och så ska jag göra hennes naglar fina. om jag orkar ska jag göra på ebba oxå men isåfall ikväll men de vet jag inte om  jag orkar.

nu lär jag springa och kissa , jag döööööööööör .

sötaste

dööö hungrig...


är hos min syster nu , och det finns inget att äta :( jag som äter hela tiden när jag är hemma, jag är van vid att kunna gå och ta något bara.. jag åkte in med halv 4 bussen till gävle och har gjort naglar på linnea och elin , sen när dom åkte gjorde jag på mig själv , nu är jag dötrött, döhungrig och har asont i ryggen ... ska lägga mig i soffan och kolla på tv nu , ska ju sova här inatt eftersom jag inte hann med järbobussen .

elins naglar.

linneas naglar.

och mina naglar , tänk på att jag gjorde dom själv så dom blev ju inte skitsnygga !

jag som aldrig flygit.

sitter i skolan nu . pratar med maja, rebecka och carro om att flyga . jag som aldrig ens har varit på en flygplats vet ju ingenting , jag har ju aldrig varit utomlands eller någonting ? fyfan va jag inte har varit med om något .. hahaha ! men dom förklarar allt om hur det är att flyga och jag skulle ju dö direkt om jag skulle flyga, jag som är så jävla höjdrädd. hahaha


Badhuset suger .

kom precis hem , har gjort naglar på johanna idag.
vi hade friluftsdag och vi var på badhuset ? fyfan va tråkigt. vi tog igen saker vi har missat och sen fick vi göra lite fritt, jag och några tjejer åt där efteråt och det var ju tyvärr inte så gott som jag trodde.. fyfan, riktig besvikelse till badhusmaten ! sen gick vi till skolan och kollade halva filmen av "pojken i randig pyjamas" .


elina badade klädsim hon ! :)

de smakade bajs.

har man tråkigt så har man !


Vilket jävla liv man hade då .


sitter just nu i skolan och väntar på att min mutter ska komma så ska vi på utvecklingssamtal, KLOCKAN 5 .. kuldå , sitta här flera timmar.. trött, hungrig och irriterad på livet .
dom kommer ju somvanligt säga samma sak som alltid , jag vet ju redan exakt vad dom säger ? inte ens någon ide att gå dit typ. menmen.. efter de så ska jag och mamma åka till valbo en snabbis så jag kan köpa en bikini , måste ha en innan imorgon . vi ska bada med klassen + en annan klass och jag har ju ingen bikini så jag måste till valbo .


Tyska suger.


goodmorning sunshine !


sitter i skolan och inväntar första lektionen , carro och jag sitter och pratar lite om naglar osv, ååh är grymt taggad på att köpa grejer nu nu nu !!!
jag har ändå inget att göra så jag tänkte visa er vad jag har på mig idag .

tröja-vet ej/jeans-Cubus/klocka-ur& penn/ringar-glitter/halsband-ur& penn

tagga !

kollade på nagelgiganten hur mycket det skulle kosta om jag köpte hem allt jag skulle behöva om jag fixar egna saker , och jävlar va taggad jag blev på att beställa hem grejer !!!!! har 3 kunder nu i veckan , johanna fick det i 17 års present av mig haha så jag ska göra på henne på onsdag :D sen ska jag göra på elin och linnea på torsdag .
jag måste passa på att göra på mig själv också , kanske hinner de på onsdag ? :)

idag var jag till tandläkarn efter skolan , hade ett litet litet hål som jag fick borra igen , uscha .... min största fasa är sprutor och att borra i tänderna . UACH ! så jävla vidrigt ... men jag klarade det eftersom de inte var ett stort hål så gjorde de knappt ont , det är bara så in i helvete obehagligt !
nog om det , nu lär jag plugga . har ett gammalt prov att ta igen imorgon på kvarsittningstiden .. fyy , orkar inte !
målade nyss mina naglar , snygga va ? hahaha...

Follow me at gifboom !

hannatingstrom @ gifboom .

min nya pojkvän



jag är deppigare än någonsin .


att jag ens orkar gå till skolan , haha . seriöst .. jag får panik jag , men de bryr vi oss inte i !
nu ska vi ha klassråd och sen vet jag inte. orkar inte bry mig , haha ååååååh va deppig jag äääär !! FY MIG

tråkigaste inlägget , hejdååå.

när jag går ner ber du om mer .


hej på er .
igår var jag på 17 års fest , jag hade riktigt roligt och det var mycket folk och vi dansade och hade roligt , spelade lite beerpong också . men ja , vi gjorde i stortsett de man brukar göra på lokalfest , men det är en av dom roligaste iallafall ! bara trevligt folk var det och så .

tyvärr knäppte jag typ bara 10 kort och alla är inte ens sevärda eftersom hälften är assuddiga , haha ska fan köpa en liten kamera som jag ska ha eftersom mobilen inte är den bästa kameran .

nu ska jag fräscha till mig lite sen går jag och johanna till ica och köper lite glass !
gjorde naglar på elina igår också !

och där var festen slut :)

enda inlägget idag i think


tyvärr hinner jag nog inte uppdatera mer än detta , kommer ha fullt upp hela dagen !
ska åka till gävle nu , göra naglar på elina och limma fast mitt löshår lite bättre . sen åker jag till johanna så fixar vi oss och därefter är det födelsedagspartyyyyyy !! taggar till tusen .
jag får kanske tag i någons iphone så jag kan blogga om vad jag har på mig ikväll eller något :)

nu lär jag åka . hörs !

storshopping med patteman


kom precis hem från sandviken , var ju tvungen att gå till stan för att köpa skor efter skolan , haha min lilla incident var ju inte den bästa ..
jag köpte fula jeans blåa tygskor för de var dom absolut enda i min storlek , alla andra var för stor eller för små ..
men jag ska ju snart få converse av mamma så jag hoppas jag inte behöver stå ut så länge . jag passade på och köpa en väska också ! var inte meningen egentligen men vi gick in på lindex och hittade en billig och bra , köpte även ett orange nagellack , tycker de är så galet snyggt på sommaren med bruna händer och orangea naglar . yummi !

inte rättvis bild men de får duga !

ni ser ju på ett ungefär hur väskan ser ut :)

men förfaaaaan...


hahah , jag blir så less. mina skor gick precis sönder , klacken gick av på mina ridskor ?!
så nu går man med klack på ena skon och spikar under andra, hahah . måste direkt åka till gävle och köpa skor efter skolan , ska även hem till emelie så hon kan limma dit mitt löshår som har lostnat, sen åker jag till sandviken och träffar några som jag nog ska ut och äta med , sen vet jag inte vad som händer .


plugg, plugg och återigen plugg.


känner att pluggning är precis vad som behövs nu , har prov imorgon på alla afrikas länder , INTE FAN KAN JAG DOM HELLER ?! ååh ... kan typ vart egypten är , sen är de ju fan bara småländer som heter äöläp och dom ska man kunna . ååh , jaja sen på tekniken ska vi lämna in våran uppgift , man skulle ta en produkt och skriva om hela dens process genom allt osv , uscha. sen har vi massa annat oxå , men domdär två sakerna ska va klar imorgon så de gör jag nu .

jag vet inte riktigt mer vad som händer idag , ska snart gå och äta något sen vet jag inte alls .
eller jo , jag ska fundera på vad jag ska blogga om . uscha !

om man ändå hade en iphone ..


här sitter alla och snackar om instagram och allt vet vad , jag har ju instagram men jag kan ju tyvärr inte ladda upp nå bilder med tanke på att jag inte har en iphone .. men ska tjata lite på mamma ;)

igår blev de knappt någon uppdatering eftersom jag var i gävle och valbo . efter skolan åkte jag , alva och johanna till gävle och så gick vi runt och kolla lite , sen åkte alva hem och vi gick och sola . vi åkte till valbo en stund också innan de stängde och handlade lite mer .

jag köpte iallafall ;
ett berlock armband ( oäkta men jag ville bara ha ett fort så why not ? ) från ur och penn
rött nagellack från gina tricot
löpartights från H&M
halvt genomskinlig skjorta från H&M

jag fick ingen bra bild på berlockarmbandet så de skiter vi i !


Engelska


jag har snart klarat mig igenom en hel skoldag , yeey ! sitter på engelskan nu efter lunchen och är fortfarande hungrig , tyvärr kunde jag ju inte äta så mycket i matan men jag fick i mig typ tre skedar med halvmosad potatis , och ett glas mjölk .

måste köpa en vatten sen innan jag åker till gävle annars är jag döööööd . ska ju iväg och sola med johanna och alva skulle kanske med , sen ska vi gå och kolla lite i affärerna . egentligen skulle jag till emelie och jenny efter och så skulle vi ut och göra en grej , men de blev inget eftersom jag inte tror de kommer gå .

VILL HA SOMMAAAAAR .

NÄ NU JÄVLAR


nu får det vara nog med förkylning, halsfluss , huvudvärk och allt annat .
JAG VILL KUNNA TRÄNA , GÅ TILL SKOLAN , FESTA ORDENTLIGT , VARA GALEN OCH KUNNA ÄTA !!!!!!!!!!!!
jag har kollat tv hela dagen och sjääääälvklart kommer de bara reklam om mat eller typ träning . fyfan va trött jag blir .
jag har knaprat ipren i typ 3 månader , inte kunnat äta ordentligt eller ens va mig själv ? ååh , fyfan va jag är arg .
imorgon ska jag till skolan och inte bry mig om jag är sjuk , jag må ha ont i halsen och huvudet , men det ska inte stoppa mig längre . hahaha , nu låter jag jättetöntig men de är sant !

jaja  , nu ska jag fortsätta kolla på BigBrother och sova så jag är pigg imorgon , för då ska jag ut på lite roligheter , hoppas bara de funkar;)

Bikinis by H&M



älskar H&Ms bikinis !!! så jäkla snygga , eller vad säger ni ?

varma koppen , ett under när man är sjuk !

godmorgon på er .
jag är hemma från skolan idag , vilket betyder att jag missar ett prov jag redan missat en gång , INTE bra !!! men jag klarar inte av att röra på mig . jag orkar knappt gå till köket eller toan ? känns som att jag ska svimma när jag stället mig upp . jag hade feber igår kväll men vet inte om jag har det nu .

och jag som äter hur mycket som helst håller ju på att dö .. jag kan inte äta , det enda jag får i mig är varmakoppen , isglass och typ vatten ? och jag vart så grymt sugen på apelsin juice så jag smakade lite och fyfan va ont de gjorde i halsen , det sved somfan .. det som är så gott :(

vill bara bli frisk nu förfaaaaan !

jag är helt slut efter två och en halv månaders förkylning .


Every step i take , every move i make .

Jag är så galet arg...
jag ska åka hem nu , sitter i skolan och håller på att dö , jag har förfan halsfluss . tror jag vill dööö , ska hem och dricka te och äta youghurt , ska nog också ladda ner 90210 , de verkar bra och vissa säger de så jag får vell se , jaja . nu ska jag gå till matten 5 minuter innan jag går ner till bussen .

kul att de är vinter igen då .

GRATTIS MIN ÄLSKADE !


idag fyller en av mina bästa vänner JOHANNA TYSKLIND år, så jag vill passa på att skriva grattis till min kära .
hoppas du haft en underbar dag och att du fått mycket roliga presenter !

jag älskar dig !

Dansa är kul men jag föredrar å supa .


hallå !
igår var jag på bandy med Johanna , Patricia och Martin . jag åkte hem med halv 11 bussen och träffade några ute på STORstan . hade så jävla ont i fötterna när jag kom hem , jag och patricia gick runt i göransson kanske tio varv ? och det tar typ en kvart att gå runt hela , uscha ! haha .

nu har jag duschat och ätit . jag var hem till carro och hämtade min kavaj som jag ska ha på mig ikväll för jag ska ju till rebecca !
ja , nu ropar mamma på mig för vet ni vad vi ska göra ? haha, jo jag ska hjälpa min kära mamma att panta burkar , haha .... men jag får ju halva summan så de är ju värt , kan ju gömma mig under en stoooor tjocktröja och luva ! men vad gör man inte för mamma sin ?
jag lägger nog upp vad jag har på mig ikväll osv sen så håll utkik .




sen vill jag säga att jag älskar JOHANNA TYSKLIND SÅ HIMLA MYCKET !!

godnatt


At johannas place

sitter hos johanna nu och vi ska snart gå till göransson för att kika på lite bandy , patricia ska även följa med så vi ska träffa henne där .
var till gävle en snabbis idag och träffa emelie innan jag mötte johanna och martin , vi gick och käka på jensas men jag åt aldrig , har ingen matlust .. har så sjukt ont i halsen och så har jag mensvärk osv .
men nu ska vi gå , hejdå .

hej


Tröja-Hannas/Jeans-Cubus/Klocka-Ur&Penn(har den ej på bilden)

Bigbrother

myser ner mig i soffan med en kopp te och kollar på BB .

Godnatt !

Today am i wearing this


lånar mammas jogging skor idag , assköna verkligen så jag funderar om jag kanske till och med har dom i skolan !

Tröja-BikBok/Jeans-Ginatricot/Jacka-Bikbok/Skor-Skopunkten

you're a lovekiller , you're a murduerer.


är hemma idag igen , min hals har blivit värre så nu kan jag knappt svälja , gör svin ont ! och huvudvärken behöver jag ju inte tala om eftersom det är samma dag ut och dag in .
klockan tre tar jag bussen till gävle och gör naglar på alva , måste få ihop pengar så jag lär vell jobba när jag är sjuk också , haha .

har kollat på DH hela dagen och bara legat och försökt fått i mig lite saft , tänkte gå ner nu och försöka ta något att äta . men så fort jag går eller rör på mig dunkar huvudet så ja ..

after all that we've been through , im gonna find a way to move on .


tjenis penis , vad händer jao ?
har precis kollat på bb och ska nu gå och tvätta bort sminket , borsta tänderna och gå och sussa lite !
var och gjorde naglar på rebecca idag och sen gick vi och åt på mcdonalds , pratade om allt möjligt osv . tyvärr glömde jag ta bild naglarna men jag ska be henne skicka en bild så ni får se ! hon valde vanliga vita tippar bara .

imorgon ska jag göra på alva , haha har gjort varje dag denna vecka . och jag tror jag åker till skolan imorgon , vi får se eftersom jag fortfarande inte mår bra . det är ju värst på morgonen ! då är det som om någon slår mig i huvudet med en yxa eller något , asont ! och så fort någon tar i mig får jag ont , och jag kollade nyss hur mina halsmandlar såg ut och det ser ut att vara halsfluss , måste gå t läkaren och kolla tror jag , ska prata med mamma imorgon !

nä , nu vill jag sova . hörs då

att det aldrig tar slut ?!

jag blir så sjuuukt irriterad .
i början på januari blev jag sjuk , jag fick denhär influensan OCH HAR DEN FORTFARANDE ?!

är hemma idag från skolan , när jag vaknade kunde jag inte svälja , vem vet? jag kanske får halsfluss igen eller något .. får jag de så lär jag operera bort halsmandlarna vilket jag INTE vill så jag skippar gärna halsfluss.

ska åka till gävle snart och göra naglar , jag kan inte gå på dansen idag eftersom jag inte får anstränga mig så jag hoppar över ÄNNU en dansträning .

min huvudvärk dödar mig ..... hööööööööööörs.

sista godispåsen för i år !

jag har bestämt mig nu , igår när jag var i gävle bestämde jag mig för att köpa min ALLRA sista godispåse för år 2012 ! jag HOPPAS verkligen att jag håller detta för jag måste sluta med allt onyttigt nu . jag och patricia ska börja gymma nästa månad , hittade ett super billigt gym i gävle för bara 200 kr i månaden ! hoppas bara att gymmet är fräsht osv , vi gick ju bara utanför och kollade .
jaja , var i gävle och gjorde naglar på rebecka idag , sen har jag dansat också . jag tror ej jag åker till skolan imorgon , vi får se eftersom jag fortfarande är sjuk . vafan är dehär ? har varit sjuk i snart 2-3 månader ! ÅÅH va sur jag blir...
ja nu ska jag fortsätta kolla på BB .
förlåt för att bilderna är i olika former , men de går tyvärr inte att ändra just nu ..

söta vänner har man ju !


Muntligt nationella .

har precis gjort nationella i svenska nu , muntlligt också ... USCHA !!
jag fick vg så de var ju okej fast jag hostade sönder , är fortfarande lika hostig och kan inte andas typ .
jag vet inte om jag ska göra nationella i tyska , sitter och väntar på läraren nu och vill bara åka hem , orkar inte vara i skolan när jag är sjuk , men jag var tvungen för jag har prov idag , dans och så ska jag göra naglar på rebecka om jag hinner .

Svar på tal .

ida ([email protected]) om now you're just somebody that i used to know .:
lägger du ut bilder på hur det blir då också så man får se? :)
Svar ; ja jag kommer lägga ut allt jag gör ! :)

Mina första naglar på någon annan !

har precis gjort mina första naglar på någon annan , jag har gjort på mig själv en gång nu en gång på någon annan . jenny och emelie håller ju på och gör naglar och har gjort det ett tag och dom tyckte det var dom snyggaste första naglarna ;) hihi , är riktigt stolt !
imorgon ska jag göra naglar på rebecka och på torsdag ska jag göra på alva . nästa vecka ska jag kanske göra på carro också .
här är naglarna jag gjorde på henne , jag tar 100kr och det tar ungefär 3 timmar att göra .
ni kan höra av er på facebook (Hanna Tingström) , här på bloggen och även påtelefon (0725319029) !

now you're just somebody that i used to know .

good morning ,
jag är irriterad as hell på min blogg nu . det funkar inte när jag byter design och nu ser bloggen ut som skit ! ååh får panik verkligen ... den är asful just nu , får daaaamp !
inatt sov jag hos johanna så jag åkte med bussen till henne runt 10 , jag var hos henne halv 11 och då var jag ju lagomt trött eftersom att jag dygnade i lördags .. haha , gick upp 9 på morgonen på lördagen och somnade inte förens 12 igår kväll , så jag är rätt trött nu .
idag efter skolan ska jag och patricia åka till gävle till min syster och jenny , och då ska jag göra gelenaglar på patricia , ska nämligen få låna min systers grejer så ska  jag få göra naglar på andra , för att jag ska tjäna pengar på något och självklart kommer jag göra det VÄÄÄLDIGT billigt , bara att höra av er på facebook eller här om ni vill göra ;) haha , och jag tar HÖGST 100kr vilket är grymt billigt eftersom det brukar kosta runt 400-500kr!!!!

sitter just nu på svenskan och ska börja med en " kärlekshandbok" för vi har nämligen kärleks tema här på svenskan . nä , måste börja jobba nu så jag kommer igång , känner att jag ligger efter ganska mycket , har prov imorgon och nationellt på onsdag .. sen kommer det vell fler nationella nästa vecka ....

ÄCKEL BLOGG

aoihsekgÄÖWLKSGNÄeoirwhgnövlkjwrnoktäKNFÄsdgDSÄGKsdägkSÄDKGÄLSKDKNGSDNKOFSDOKHDSHOIHODSGHIOSDKOHISDIHWRDOIVNÄWLkrnväWNERGOÄIhsndvLKNSDÅGÄNwäovibnS-ÄKDJBÄkwdngpiuebrv-kjasbhdrgiuj

you really turn me on boy ,


nä , nu ska jag ta ett baaaad . fyfan va skönt !!
sen ska jag nog lägga ansiktsmask och därefter bb .

jag har funderat , och jag tror jag ska börja blogga MYCKET mer om smink , hår , naglar och mode ? för det är något jag är intresserad av och jag förstår att det inte är kul att läsa vad jag gör om dagarna ? så mycket mer utseende ska det bli !
vad tror ni om det ?
det tror jag blir jättebra . min design ska ändras också , men det får jag se om jag gör idag .. kanske !

saknar dig älskling !

söndag och mysdressen på !

hallå .
kom hem för ett tag sen , har varit med några här i järbo .
igår hade jag rätt så kul , först kollade jag på film med några och sen kom de fler så var det tydligen "fest" , haha vi var typ 20 pers ... hahahha ! menbara en liten stund , egentligen skulle jag åka till sandviken och va med johanna och rebecka , men jag orkade inte .
idag kommer emelie , jenny och hennes barn hit och äter middag med oss , mysigt !
sen ska jag vell tappa upp ett bad tror jag och sen kolla på bigbrother .
snyggtjej.

you and i were soldiers.

nu är jag ordninggjort och påklädd , tänkte gå ner att äta något innan jag åker .
jag och rebecka åker in till sandviken med halv 5 bussen , då ska vi träffa dennis en stund sen träffar vi vell johanna och patricia tror jag . jag har ingen aning om vad vi ska göra ,  haha . men de får vi vell se ?
jag kanske sover hos johanna ,annars åker jag nog hem . vi får se hur jag gör !
ni kan även få en bild på mitt klädval för dagen !
blus - ginatricot/jeans - vila/klocka - ur&penn

det måste va på liv och död , de måste kännas i ditt hjärta på riktigt .


good morning !
sitter här , helt seg och äter omelett .
vad händer idag då ? jadu .. jag ska nog träffa rebecka och patte , vi får se dedär ! jag vill åka på fest men de beror på lite hur jag mår osv .
mina älsklingar !

ååh , kyss mig !


hej hörni .
jag kom precis in efter att ha umgåtts med några hela kvällen ,johanna åkte hem vid halv 10 och så har jag bara varit ute och så , johanna och jag bakade blåbärspaj som blev huuuuur god som helst , med grön vaniljsås till . mums !!

nu ska jag gå och borsta tänderna , klä av mig och lägga mig i sängen med avsnitt av desperate housewifes !

Nu lever man !


Plus i kassan , ett enkelt sätt att tjäna pengar på !

Plusikassan.se - Spara och tjäna pengar på allt du gör på Internet
plusikassan.se

gå med du också !

hey i heard you were a wild one .


hallå .
är hemma från skolan idag så jag kan ladda inför nästa vecka , så jag kan vila i helgen och ta det lugnt !
huvudvärken dunkar fortfarande och hostan är kvar . nu kommer johanna med pizza , underbara unge . haha , sen ska vi gå till ica så vi kan baka cupcakes . patricia kommer sen oxå , vi får se vad vi hittar på men det blir nog att ta det lugnt ! jaja , nu ska jag äta pizza .

hörs ! :)

Arm ring


gud va snyggt de är !
jag har sett sånna förut , men har ej lixom "brytt " mig eller vad man ska säga ? men nu när jag kolla inne på style by tyra så insåg jag hur snyggt de är ! shit alltså , haha . sånna ska jag beställa , helt klart !!!

ååh ... vill bara klicka hem grejer NUNUNU !!!!!!

Dethär är inte okej .


har sovit sen 11 , måste gå ner och äta något , är ju dö hungrig !
och mitt huvud är näst intill att explodera så jag måste vara försiktig med "hastiga rörelser" då blir det värre .. jag har ont i ryggen , och knäna så nu vet jag att jag kommer få tillbaka infuensan .. fan !

imorgon har vi tyska nationella OCH ett stort so prov . kul då ,
och jag ringde pappa och fråga när han kommer hem, "halv 5 men jag ska iväg till emelie då" . FAAAAAAAN då kom jag på att jag ska ju följa med då .. ååh , måste ner och ta huvudvärkstablett nu och äta något , sen åker jag vell iväg och hjälper dom .

ni får en bild på hur risig och ful man är när man är sjuk!

j*vla skit .......


ååh... ja , nu sitter jag här hemma i min säng och kolla på DH , jag var tvungen att åka hem , mitt huvud sprängs snart och hostan blir värre .. snart är jag vell lika sjuk som förut . fan va arg jag är , jag brukar aldrig bli sjuk , så blir jag ju självklart dö sjuk när jag väl blir sjuk .

verkligen alla är ju sjuk nu , vi är typ 8-9 tjejer i klassen och det var bara jag och maja där , utav tjejerna och så var det kanske 5 killar borta ? haha , det är ju sjukt . och jag åkte hem så det är bara maja som tjej i klassen idag . haha



jag måste rota i väskan efter mod .

orkar ej med samma hälsning varje dag , så dethär får vara början !

kom precis till skolan och hann tyvärr ej äta frukost så jag är sjukt hungrig , men ska vänta tills efter mattelektionen med att äta min goda banan som jag har med varje dag , hahah känner mig som värsta gamla tanten när jag " tar med frukt som mellanmål" haha .
nu sitter jag och kollar på den sista dokusåpan med martin , har velat sett va det är för något ända sen jag såg första reklamen , men jag missade det när de var på tv så vi kollar nu istället .

jag kan visa vad jag har på mig idag också.

sjuk = lasagne och desperate housewifes.


Idag är ingen vanlig dag för idag är det alvas födelsedag hurra hurra hurra !

 

 

grattis gumman, hela 16 år nu !

hoppas du får en härlig dag och en massa roliga presenter , du vet att jag älskar dig sötnos .

 


7 mars och jag är på topp !

godmorgon på er .
vaknade och kollade på väckarklockan , jag seriöst FLÖG upp ur sängen , haha ..
den klockan gick fel så jag trodde klockan var 10 i 8 men hon var bara 10 i 7 . så jag stressade på med kläderna i onödan när jag ser mamma komma upp , då insåg jag att jag gått upp för tidigt .. haha , så nu sitter jag här och gör ordning havregrynsgröt , har en timme kvar tills bussen går och jag är helt klar ? jahapp . vad ska man göra nu då ?

så jävla ensam ..


min älskling . du är underbar !
får en alltid att le när man inte mår bra .

i don't know why i love you so much ..


vad ska jag skriva ? känner att jag vill skriva av mig , men har fan inget att skriva om ..
ska jag skriva om vad jag gjort idag?
ja jag var i skolan , fick skoldator , skulle sola med syrran men vi sket i det , sitter nu hos jenny och emelie , jag ska hem till mia om ett tag sen ska vi dansa .

jaha ? nudå ... ååååååååh , kom med förslag förfan ! orkar ej .. skiter snart i bloggen , men kan ju ej klara mig utan den eftersom jag bloggat sen jag gick i 6;an så hur ska jag kunna sluta ? jaja vi får se vad som händer ..

blä , ingenting är bra nu ! jag vill bara gråta . när jag kommer hem efter dansen ska jag fan gråta lite , försöka få ut någon i järbo så jag får gråta lite på någons axel ..
ne , hejdå !!

teknik lektion


imorse fick vi våra skoldatorer , åååh .. fyfan va skönt det är ! den är snygg , skön och lagomt stor .
kommer ej bli så mycket jobb på lektionerna känner jag , haha alla är ju för upptagen med annat !
ni kan ju se hur upptagen jag var på tyskan ...

now he's just someone i used to know .

godkväll eller vad ska jag säga ?
har ej uppdaterat idag för att jag har varit trött hela dagen , trots att vi började 11 idag så är jag ändå helt slut , fast jag har legat i sängen ända sen jag kom hem , eller nej , jag lagade pannkakor sen ja jag mig i sängen och kollade på desperate housewifes.
man kan bara inte släppa det ?! sista säsongen går på teven nu tror jag , men jag kan ju ej se det för jag är bara på säsong 6 ännu . jag är inte helt hundra på hur många säsonger det är men jag har iallafall förberett säsong 7 så jag har något att kolla på !!!

jag förstår ej vad det är med mig ? sen jag var sjuk första gången då när jag var hemma en veckaa , det var ca 2 månaader sen , jag var sjuk ungefär en månad och efter det blev jag friskare och friskare , och nu förra veckan känner jag att det är tillbaka , jag hade ju världens hosta och slem i halsen och snorig ,kände mig febrig och kallsvättades. nu är det tillbaka , funderar på om jag ska gå ner och ta tempern !
FAN , jag kan inte vara sjuk nu .. vad är dethär ?

vill bara ha någon att gosa ner mig i sängen med ... orka ligga ensam då ..


you really turn me on boy , and I don't know what to do.


segaste dagen lär jag ju säga .
idag har jag legat i min säng och kollat avsnitt efter avsnitt av desperate housewifes , jag ska gå och duscha nu sen funderar jag på att laga pannkakor eller något annat ? måste iallafall äta något för jag är sjukt hungrig.
nu efter att jag duschat ska jag sätta på mig ansiktsmask tänkte jag , smörja in mig ska jag oxå göra . senare ikväll ska ja ju kolla på bigbrother as usual ! har missat nästan hela veckan så jag måste kolla nu .

jaja , nu dör jag . hörs !

älskar detta vädeeeeeer !

hur kan man sakna något man aldrig haft ?


hade ni en trevlig fredag ?
det hade jag !!
jag åkte massor med buss igår , sen vid halv 7 åkte jag , hanna h och olivia hem till mig så fixade jag mig sen åkte vi till carro , det var några där redan och vi körde direkt , ölspel , dans och annat skoj ! sen kom det fler vid halv 10  så var det fullt ös hela kvällen fram till 2 för då åkte typ alla hem .

jag fick med mig matilda, johanna , hanna och olivia hem och vi fick skjuts av ryssen hem . jättesnällt !
vi käkade lite när vi kom hem , sen somnade vi någon timme efter .

jag vaknade och somnade om hela tiden från 9 till 12 , det var så sjuuuuukt varmt i mitt rum så man dog ju lite , vi gick upp och åt frukost vid 1 . sen har vi degat sen dess , nu har alla åkt hem och jag hjälper mamma med hennes outfit för hon , pappa och emelie ska på någonting ikväll och då ska jag och johanna sitta barnvakt åt min lillebror , vi får vell se vad vi hittar på .

tänkte ladda upp lite bilder nu från igår! :)


it's little to late for you to come back .

tjabba tjena hallå !!

sitter här lite stressad med blött hår i en handduk och ska strax springa till bussen.
kom hem för ca en timme sen och har bara strosat omkring här hemma tills jag plötsligt insåg att jag hade rätt bråttom ! så jag ska skynda att sminka mig för jag måste tillbaka till gävle och hämta en sak hos emelie och jenny .

ikväll är det partaj som gäller ! jag , hanna och olivia ska göra ordning oss här hos mig sen försvinner vi in i dimman ! tyvärr hinner jag inte ladda upp nya bilder , men ni får en bildbomb imorgon kan jag lova er ! eller söndag .. haha

jaja ,nu måste jag verkligen gå !
puuuuusssss !

partyyyy !

i had better sex all alone .

hej på er !
förlåt för en usel uppdatering , men igår så var jag med några och kolla film hos wilma , vi kollade på världens psykofilm haha den var lite creapy .. och jag sov hos hanna inatt och hade ej tillgång till dator osv .
imorse kom mamma och hämtade mig så åkte vi vidare till emelie och jenny för att fika och därefter åkte jag och emelie till stan , hon letade jacka och vi var och kollade runt lite bara , käkade på coffeehouse också .
sen gick vi och sola en halvtimme , blev inte så superstor skillnad tycker jag så jag ska dit snart igen för att få mer färg !!
jaja , nu sitter jag och gör naglar så kan ej skriva mer nu .
hörs!