i'm feelin' sexy and free .

Godmorgon på er ! Blev inge sola idag heller... vi hann inte för vi sov lite längre än vad vi skulle , men nu är jag iallafall på bussen påväg hem . ska skynda mig och duscha och göra ordning mig lite innan jag och mamma åker. sen ikväll vet jag inte vad som händer , vi kommer vell hem vid 2-3 och då ska jag vell hitta på något. Fan.. är så himla partysugen! Det är fan onsdag , lill lördag förfaaan !!! Jaja vi får se hur det blir ikväll. Och hörni? Visst är det underbart att solen skiner dag ut och dag in,ännu ett tecken på våååår. fast det snöade häromdagen så är dt endå vår ! Gräset sticker upp genom snön nästan överallt ,snöhögarna minskas och värmen kommer sakta men säkert. hoppas dethär håller sig nu så sommaren kommer fooort . Tänk att gå i shorts , ett stort linne halvt instoppat och en bikini under , ha ett par ballerinaskor och gå på stan,åka till stranden och sola hela dagen ,äta goda bär och andra sommarsaker ! FYfan va jag längtar , man går upp vid 9 på morgonen,sätter på sig bikini och gåe ut och solar ,äter god sallad som lunch , sen när kvällen närmar sig är dt fest som gäller ! Lätta kläder ,höga klackar och bara festar loss ,hemma hos någon ,kanske en grillfest? Eller strandpartybara någonting.. ååh fyfan va livet leker på sommaren !!!

lov suger

godkväll !
sitter hemma hos jenny och emelie nu och har precis varit på dans , det bli att sola imorgon istället .
sen vid tolv på förmiddagen imorgon ska jag och mamma åka till min barndomsvän och mammas gamla jobbarkompis för vi har nämligen blivit bjuden på mat där , så det ska bli roligt . jag och emelie måste upp astidigt imorgon och sola ska med 11 bussen från sandviken så bussen här från gävle går halv 11 eller något sånt ?
jag ska ju sova här inatt så ja , blir vell attsitta här i soffan och dega resten av kvällen , kolla bloggar osv !
snyggaste bilden jag hittade på emelies dator haha , fyfan va roligt jag hade dendär kvällen !!

jag är med och tävlar om jeffery campbell skor .

vill du också vara med och tävla ?
gå in HÄR så kommer du till tävlingen .
gaash va snygga skorna är . skulle göra vad som helst för att få ett par !

vill du ha fler besökare ?

gå in på bloggtrafik och få fler läsare ! 

2012-02-28 14:22


hej på er !
vaknade sent idag ... kl 1 , fick nästan lite panik för att jag sovit så länge , hatar att sova bort halva dagen typ !
jaja ,jag klev upp och tog en springtur . gud så skönt det var ute ! men jag ångrar att jag hade så varm tröja jag hade för det blev jättevarmt , solen stekte på mig hela vägen och jag sprang , blev inte en så bra kombination . men nu är jag hemma och har precis ätit frukost .

igår var jag på bio med mia och alva , skulle egentligen gå med olivia, wilma och matilda men vi bokade olika platser . men vi kollade iallafall på en gång i phuket , så nu har jag sett dom jag vill se ! jag var ju på bio häromdagen oxå , då kollade vi ju på this means war och den var myyyycket bättre än den här jag såg igår ! fast båda var ju bra och rolig osv !
sen mötte jag johanna t i sandviken så åkte vi till storvik och umgicks med andreas , det var mysigt och så .

nä nu ska jag gå upp och göra ordning mig lite , ska nämligen till gävle snart och sola med systra mi !

you're a song , written by the hands of god .


som ni ser är min design ändrad , headern ska jag försöka trixa lite med och ändra .

men det viktiga jag tänkte säga var att ni borde följa mig på blogkeen !
ni kan trycka på namnet eller gå lite längre ner i min meny och trycka in där .

draw something


var öppe med uppen idag alltså! jag vaknade vid halv 9 redan , gick upp och åt frukost och har bara segat sen dess , ska snart ut och springa tänkte jag men ska först höra med syrran om jag kan va med henne och jenny idag eller om jag kanske träffar någon annan , och juste . cupcakes ska jag göra idag ! min pappa var så söt så han köpte rosa silikon cupcake formar och en recept bok med massa olika söta små cupcakes , så nu ska jag bli mästare på att göra sånna !

just let the heart deside .


ändrade planer , träffade inte elina idag endå .. hon mådde inte bra så jag satte mig och kolla bigbrother , sen gick jag ut och träffa rebecka och calle en stund . har precis ätit kvällsfika och ska nu kolla avsnitt av desperate housewives .


min lilla puppis !


johanna åkte hem runt halv 5 , sen dess har jag suttit vid datorn . har suttit i pyjamas fram tills nu för jag frös lite  så jag tog på mig . nu sitter jag och lyssnar på musik , kolla nyss igenom alla bilder jag hade från i somras , fyfan va jag vill tillbaka ... jaja , jag ska spendera kvällen med elina men vi försöker komma fram till vem vi ska sova hos . haha , det är alltid det krångligaste ! jaja , någon av oss blir det iallafall , och det blir mys kväll så det blir vell bigbrother , gotta och bara chilla och ladda upp inför veckan !!

ska bli kul att va med elina igen , vi ses ju nästan varje dag men vi är aldrig . och det är så tråkigt för förra året var vi nästan varje dag i ett halvår . jag har inte varit med elina på hur länge som helst , några månader helt seriöst !
så det ska bli skönt att få umgås med min lilla älskling .
och förresten , när jag satt och kolla igenom bilderna ,hittade jag alla bilder från strömstad , i somras följde elina med mig och min familj till västkusten med husvagnen , vi var där i 2 veckor och vi hade så jävla kul , då levde man !!


oh i swear to you , i'll be there for you , this is not a drive by aah ah ah ah !

Som ni kanske ser har jag ingen header för ssshhjkstillfället. men det änr för att jag skulle byta , så råkade jag göra så den försvann,den andra alltså så nu får det se ut som det gör till imorgon! Nu sitter jag och johanna på bussen påväg till sandviken för att åka hem till henne,hämta biobiljett och äta lite. sen halv 9 möter vi johanna så tar vi bussen till gävle . Skön lördag ! Men fan... i veckan lär de bli mycket öös ! Vill inte ha fler lugna dagar nu , vill vara vildare än någonsin !! Nu ska vi hoppa av bussen. Ha en bra lördagskväll!!

This means war !


johanna är i duschen nu , och jag ska ta och förbereda mig för duschtime jag med . vi var ute och gick ett tag runt 3 , sen kom vi hem och lagade mat , köttbullar och makaroner med majs, creme fraiche och champinjoner MMMH va gott !!
vi åker med halv 7 bussen till johanna så ska hon hämta en biobiljett osv , sen åker jag , johanna x2 , hanna och wilma till gävle för att gå på bio ! vi ska se this means war , jag har velat sett den ända sen jag såg trailern första gången . det verkar väldigt bra så jag hoppas den är värd pengarna ! vill ävet se en gång i phuket , det ska jag göra någon dag i veckan tror jag , fårse om någon vill följa med . vi har ju lov så vi får passa på ! hehe ,

men fy va seg hon är !! ååh , jaja .. ska gå och banka lite på dörren nu tror jag , och välja ut outfit för ikväll !
vi får se vart jag sover inatt , hos johanna kanske , hemma kanske , hos emelie och jenny kanske , hos hanna kanske ? vet inte ;) haha . men jag tänker ej sova ensam !



vååååååår !

ååh va skönt det är ! nu är det verkligen vår . solen lyser och himlen är blå , jag och johanna ska strax ta en promenad/springtur i det fina vädret .

igår gjorde vi nästan ingenting , var i valbo , åkte hem till johanna och käka sen tog vi nio bussentill mig , gick ut och mötte daniel och linus en stund sen gick vi in , och hela kvällen . garvade vi åt typ allt , sen blev johanna asdryg haha , hon skrattade åt ALLT . ahahha , och då går de ju inte att hålla sig för skratt själv så vi satt nere i mitt kök runt 12 och asgarva medans vi åt pizza .

jag kan visa vad jag köpte i valbo igår , haha 2 småsaker . men sen fickjag mitt paket igår , tänkte visa vad jag fick ! är supernöjd .


som ni ser , jag beställde en klocka , ett par örhängen och en hår dounut , men ska köpa en mindre hårdounut för den var lite stor haha , men det blev 200 för dom där tre sakerna så ni vet ! :)

im in love , im a beliver, i could'nt leave him if i tried.

Godmorgon !! Hoppade precis på bussen efter att ha varit bambi på hal is , det var ju snorhalt . tur att jag inte ramlade då mrn det måste ha sätt kul ut. haha ja jag är ju påväg till skolan nu och fy fasen va skönt. efter denna skoldag är det äntligen looooov ! Fyfan va jag ska ha roligt . jag börjar lovet med att åka till valbo med saknade johanna som varit sjyk hela vevkan. har inte träffat henne sen i söndags.. jag vet inte riktigt vad jag ska köpa , men en ögonbrynspenna är proiritet 1 . Sen blir de vell någon ring här ,en tröja där , ja ni vet ju hur det brukar bli när man sagt att man bara ska köpa det ;) haha. jaja nu stängdes min musik ner av någon anledning så jag ska sätta på den igen !

ne nu tar jag och kryper ner under täcket . Godnatt !


ååh , vilken fin bild <33

where have you bin all the time ?

godkväll på er !
har precis gjort iordning omelett och inväntar nu bigbrother , måste skynda mig att plugga oxå .
jag skulle egentligen springa idag , men eftersom jag blev liggande när jag kom hem från skolan så blev det inte av . men jag får passa på i helgen om jag får tid ! det måste ju göras .

jag gjorde cupcakes idag, haha dom vart misslyckade men endå . det var ganska gott !

förfaaaan


uscha. kom nyss hem , gick på toa sen la jag mig i min säng , då fick jag aaasont i magen och nu mår jag typ illa och det bara värker , typ magknip, mensvärk och spyfärdig .... måste äta något trror jag , har inte ätit mycker alls idag , så vi får se om jag kan träna idag eller ej.

sen vi låg där hos dig och du frågade mig , ska vi göra något äckligt baby ?


saknar sommareen !!!!!

Markan med carolin .


skön skoldag , jag och carro får sitta markan idag istället för att gå på lektioner. så idag blir det slappdag , egentligen slutar vi halv 4 idag , men jag har hört att vi ej har sista lektionen så vi kanske slutar runt halv 3 ? hoppas ! när jag kommer hem ska jag ut och springa lite , sen får vi se vad som händer ? plugga tror jag det blir iallafall !

och imorgon hoppas jag på att jag får min beställning ! då blir jag jätteglad . men det skulle ta 1-3 arbetsdagar så det borde komma imorgon !

och ola som har hand om markan var så himla snäll så vi fick låna skoldatorer så vi har något att göra , så det är därför jag kan blogga .

men tyvärr kan jag ej få in nya bilder , så det får bli en arkiv bild !


Gissa vad ?

jag beställde precis hem tre saker, kan ni gissa vad jag har beställt ?
ni får se när jag får hem det !


jaja , har precis varit på dans .
jag är faktiskt lite ledsen , för jag har alltid haft intresse för dans , när man väl står på scen så är det en av dom underbaraste sakerna man kan göra . men jag har inte lust längre , jag känner innan jag ska åka till träningen att jag inte VILL åka dit. men mamma har ju betalat för domhär två kurserna jag går nu , så jag kan ju inte bara skita i det för det är ju ganska dyrt . men dethär blir nog min sista danstermin !

nu känner jag att jag lär gå upp och duscha, sen måste jag plugga !

my love !

bondjävlar.

Fyfan. jag är riktigt jävla irriterad och det är nog inte bara jag , jag har halva klassen med mig. det är nämligen såhär att vi fick se olika loggor somvi ska ha på klasströjan. Halva klassen ville ha en som det stog "man glömmer aldrig en kk" och sen var det två kaniner som satte på varandra och det roliga med den ,det var att det stog ju klasskompis men att "lass" och "ompis" var mindre text och dom två k:na var större. Den andra loggan var en "wounderbaum" och i den stog det " hej ni obrukbara,här kommer ni wounderbara" skiiitful! Och självklart blev det den fula eounderbaum grejen. den är inte ens rolig ? Jaja... ville bara skriva detta sura inlägg . hatar att gå i en BONDKLASS...

JÄVLA ÄCKELSKIT SAKER ?!


JAG ÄR SÅ ARG !
på idrotten i skolan har vi fått en uppgift att skriva hur vi tränar i fyra veckors tid , samt hur man sover , äter och vad man ska göra för att man ska må bra osv . jag hade skrivit om ett träningspass och min sömn och kost än så länge , men ska skriva om alla nu tänkte jag , MEN NEE , DET HADE FÖRSVUNNIT ?! har kollat igenom hela min dator , det är borta ?! fyfan .. jag är så jävla less , jag hade skrivit lite mer än ett halvt a4 papper . åååh .......

nu ska jag fortsätta kolla på bigbrother . hörs då !

Vårkänslorna kryper fram .


kanske dags att ta fram skinnjackan ?
idag är det jätteskönt ute, solen värmer , det är några plusgrader och snön börjar smälta bort . man får en sån härlig känsla när man ser att våren är påväg . har precis ätit omelett , så jäkla gott . har ju varit i skolan idag , har haft nationella i tyska ,det gick asdåligt !! jag gissade på allt så jag kommer få ig i tyska , roligt ?!

jaja , ikväll ska jag dansa . fast jag har inte lust .. jag har aldrig lust att dansa längre , vet ej varför faktiskt .
nu kollar jag på top model så jag orkar inte blogga mer just nu . fårse om jag slänger in ett till inlägg ikväll ?

Hurry up bitch !


nu lär jag skynda mig och slänga in ett inlägg innan jag springer ner och sätter på bigbrother .
när jag kom hem från skolan idag så ställde jag mig och gjorde kladdkaka , det gick inte bra !! haha , sen käkade jag mat och därefter tog jag med mig hunden ut och sprang / powerwalka . jag var ute i 2 TIMMAR ?! haha , jag sprang ca 1 och en halv timme , sen träffade jag daniel och umgicks lite med honom innan jag gick hem , tog en varm dusch och så .

SHIIT , nu börjar BB , hejdå!!
image descriptionsöt bild !

Inspiration .

418202_351930871494889_266066540081323_1249756_936553805_n_large1340975-11-1329587990121_large

Nu ska jag ut och springa, hörs !

please save me tonight !

Godmorgon på er ! Nu för en gång skull kan jag mobilblogga , jag har ju inte kunnat de eftersom det varit nå fel och jag har inte appen osv . Men jag ska testa ladda upp en bild så får vi hoppas att de går. iallafall,nu sitter jag i bussen påväg till skolan . Vet inte vad jag ska hitta på idag förutom att sptinga ut på en springtur efter skolan . ska kolla med mamma om hon kan ladda in prngar på mitt kort så jag kan köpa gymkort !! Men jag tror det blir ett badkort istället ,är ju jättebra träning att simma ! Nej nu ska jag gå av bussen . Ha en bra dag !

Bigbrother , öppesittarkväll


Top model sverige


sitter och kollar på top model sverige som precis tog slut , rätt person åkte ut lär jag säga . uscha vilken hemsk människa det var haha . nu ska jag kolla en liten stund på det okända sen gå upp och duscha , fan va skönt . sen börjar big brother !! ååh , ska även skära upp lite morötter och gurka och blanda dipp så jag kan mysa lite när bigbrother är på teven .



det var dethär jag fick med mig hem igår förresten !

TAGGA BIGBROTHER IKVÄLL DÅÅ !!!!!

ååh , är så jävla taggad tills ikväll då bigbrother börjar !!!! fyfan ,har längtat så jävla mycket . hoppas verkligen det blir lika bra som förra året , jag satt bänkad framför teven varje dag !
jaja , johanna är typ sjuk säger hon , så hon ligger och typ halvsover i sängen medans jag sitter och kikar bloggar , instagram och allt vet vad . jag ska kolla med mamma om hon kan hämta mig sen , vill åka hem och fräscha upp mig . ta en dusch och därefter mysa , ska be mamma svänga in på ica och köpa morötter, gurka och dipp så jag kan äta det medans jag glor på BIGBROTHER !
alltså shit , ni anar inte hur taggad jag är på att det ska börja igen , för ungefär 2 veckor sen vare jag fick reda på att bigbrother skulle börja igen , sendess har jag tänkt på det varje dag och räknat ner dagarna . haha , bigbrother fan här , hejhej !

ska fan vara med i Bigbrother när jag blir äldre , så underbart .
kommer kännas fel att domhär inte är med i år ..

01:09

har precis ätit kvällsmat och ska nu lägga mig i sängen bredvid johanna . vi har varit hos wilma hela kvällen och kollat på melodifestivalen , och dom flesta kanske såg de och hela facebook är proppat med "hata sverige , melodifestivalen suger, jag skäms över sverige " kommentarer för att dendär jävla gubben gick vidare istället för EMD mattias ?! DOM ÄR JU DUM I HUVUDET . gubben pratade hela låten , "kärlek . kärlek är mirakel " och tjejen sjöng ibland , så jävla dålig . fyfan !
jaja, ni ska få en underbar bild på världens snyggaste människa , mmh ! han är min älskling .
ÅÅH , TAGGAR TILL IKVÄLL, FÖR DÅ ÄR DET BIGBROTHER PÅ G !!!!!! WOOOOOOP , fyfan va underbart att det börjar nu igen . fyfan , men de kommer kännas så jävla konstigt att martin , sara , gurkan och alla inte är med ... kommer sakna dom alla , speciellt martin ! ååh ♥

Follow me at instagram !

Följ mig på instagram , hannatingstrm . följ mig och jag följer dig ! :)

valbo med mamsen och syrran , det tjänar man alltid på !


hallå.
sitter och kollar på "teen mom" .
igår var det ju födelsedagsfest , jag hade jätteroligt !
det började med att jag och johanna fixade oss hemma hos henne , vi åkte med 6 bussen till gävle och då hämtade jag lite saker hos jenny och emelie och sen mötte vi ebba , amanda, wilma , olivia och alva på stan så tog vi bussen tillsammans till festen . det började med pizza och present öppning , sen kom det fler och festen drog igång ! vi spelade ölspel , dansade , sjöng och hade roligt . det lugnade ner sig runt 1 -2 för då åkte alla hem , bara jag , mia och johanna var kvar och sov där .

imorse vaknade vi runt 12 så käkade vi toast så kom matildas föräldrar och jag åkte runt 2-3 till valbo och mötte mamma och syrran , det är alltid bra för mamma bjuder lite ;)
jag hittade ett par assnygga skinnbyxor med en dragkedja i rumpan , ett par kilklackar som jag tyvärr ej kan använda nu på vintern men i sommar så och hårnålar, alltid behövligt !!

skorna får jag betala själv men det andra bjöd mamsen på . nu ska jag gå upp och packa , sen åka till sandviken för att kolla på melodifestivalen med några och därefter sova hos johanna .

jag får inte upp fler bilder , ni får se kläderna imorgon !
jag funderar på att köpa en hatt till sommarn ,galet snyggt .

Song to the sea


Ferreeeeee

Livet äger ju .


Fest ikväll , woooawooaa

Sitter med Matildas iPad och kollar instagram osv . Är på fest nu och jag super roligt . Roligaste födelsedagsfesten juuu!!! Sitter nu i Matildas rum med virrebooi , Hanna plopp och Jocke . Nu fyller Hanna och Olivia 16år så nu står vi och sjunger för dom !!!!! Grattis mina älskade vänner ! Jaha nu ska jag krama om dom igen , puss .


Jag vill vara din Margareta, Bara vara din,ska du veta !!

Hallå!! Sitter på lektion nu . Vi Har haft elevensval denhär veckan så fick jag ta igen och fördjupa. Sämsta valet jag gjort, fyfan .. Jaha snart har vi lunch, (bara en timme kvar)
Efter skolan åker jag och Johanna hem till henne och fixar oss inför feeeeest !! Taggar somfan . Jag bloggar från Matildas iPhone så jag ska sluta nu , tror hon vill ha den tillbaka nu .

Puss på er !!


im back .

sitter hos emelie och jenny nu och har precis satt i mitt löshår igen , ååh .. så jävla skönt att ha långt, tjockt hår igen !
jag har verkligen INGEN aning vad jag ska skriva nu , jag är helt tom i huvudet så jag tänker inte sitta här och försöka babbla om något .
see u tomorrow !

söt cambild ..

FINALLY !!!!

ååh , gissa vad jag ska göra ikväll ?? :D

JAG SKA SÄTTA I MITT LÖÖÖÖSHÅR !!! fyfan , har precis gjort rent det . de tog 2 timmar ... och jag som precis fått min mens , och jag har jätteont i ryggen när jag har de så jag har verkligen jätteont nu efter att ha tvättat dedär oxå .... jaja , nu käkar jag omelett och ska kolla busstider till gävle , ska köpa en present åt matilda sen ska jag åka till jenny och emelie och sova där , emelie ska även sätta i mitt löshår så imorgon har jag lååångt fint hår igen !! ;)

ja , det var allt jag vela  säga ! :) hejdå .

changed plans .


min syster ringde för ungefär en timme sen och sa att jag skulle åka hem till henne och jenny och sova där och ta med massor med saker som ska föreställa 80-tal ? haha , fatta typ inte , men ska iallafall leta på leopard kläder osv . så efter dansen tar jag bussen till gävle , där hämtar emelie upp mig så sover jag där inatt !

så jag får inte sova i min nybäddade säng inatt endå ...

ååh , vill bara krypa ner där nu !!!!!

vad tycker ni ?


jag vet inte riktigt endå vad jag tycker ..
det beror faktiskt på vem det är på och så . jag tycker nog alla är lika fina på sina olika sätt , men JAG skulle nog vilja ha som hon i mitten fast lika brun som hon till höger .
men jag skulle endå kunna vilja se ut som dom andra två , MEN är man som någon av dom ska man vara längre än vad jag är . det är så jäkla vackert att vara jättesmal och vara rätt lång , ååh skit snyggt ! och skulle jag se ut som hon till höger skulle ju jag se ut som en dvärg , kort och dendär kroppsformen går INTE ihop . så jag vet inte , skulle nog somsagt helst vilja se ut som hon i mitten .

sovmorgon , helt ok !


sitter och kollar på top model . har precis ätit upp min havregryns gröt och ska nu ut och springa när programmet är slut .

egentligen skulle carro med mig ut och springa , men nehedå . den latmasken orkade inte ;) haha , närjag kommer tillbaka från springturen så ska jag nog ta och träna lite mage tänkte jag . det är ju den jag vill ha i mest form ;) hehe men juste ! jag ska även köpa gymkort snart . min mamma har redan satt in pengar på mitt kort så jag kan köpa det , men jag får aldrig tid .. men ska försöka få tid så jag kan gå dit och köpa dedär . men jag lär kolla upp lite om de först och så , men jag vill ha gymkort på badhuset istället tror jag . för då får man bada oxå , simma är ju jättebra !

vi får se hur det blir med det . juste ! ska även byta sängkläder idag oxå . glömde göra det igår , vill lägga mig ikväll med nya fräsha sängkläder , ååh .. det bästa som finns !!
och jag ska ju även på dans idag , så det blir mycket träning för mig idag ! haha men då får jag bättre body till beach 2012 !!!


nyttiga jag har börjat äta havregrynsgröt , fast jag dränker det med sylt och mjölk . haha

haha , ful bild ...

Godnatt !


enda sällskapet jag får på alla hjärtans dag natten ....... </3

sällan jag fryser IHJÄL !!


alltså jag måste vara sjuk eller något , ha en allvarlig sjukdom , jag fryser HELA TIDEN ?! det är sjukt ...

jaja , hej på er !
vad har ni gjort idag då ? jag har varit hos hanna H med några singel tjejer och kollat på ps. i love you och ätit tacos och godis ! har haft jätteroligt. sen åkte jag och carro hem med 9 bussen och då träffade jag andreas en stund , träffade även daniel osv . nu är jag hemma och har lite ont i magen efter allt jag ätit , hittade en munk i skafferiet som nu ligger nere i magen och gör mig fet !

nu ni , nu tänkte jag göra er lite avundsjuka och säga att .... jag har väääldigt lång sovmorgon imorgon , jag börjar 3 på eftermiddagen, och slutar 6 . min dans börjar då så jag lär gå då . vi har faktiskt öppet hus från 6-9 men ja , somsakt så har jag dans så jag kan ej vara med på öppethus grejen.

aa men nu ska jag gå och ta bort sminket , fixa en sak , byta om och gosa ner mig under täcket och kolla massor med avsnitt av desperate housewives !
ciao .

alltså kolla ? hemskt hur mitt hår ser ut .... vill bara sätta tillbaka löshåret men jag lär göra rent det först ! blir kanske att göra det imorgon om jag hinner !

jag är inte ensam trots allt !!! :D


wiiihoo , jag behöver inte sitta ensam idag trots allt , ska strax gå till bussen för att möta mia , så ska vi köpa paprika och creme fraiche . sen går vi till hanna H för att laga tacos sen mysa med massa tjejer ! sen åker jag hem på typ niobussen eller något så ska jag träffa andreas en stund :) vet inte riktigt vad vi ska hitta på men något roligt blir det säkert . jaja , nu ska jag gå iväg och kolla en sak . pusspuss !
Happyvalentinesday_large

forever alone på alla hjärtans dag .


hej .
idag är det alla hjärtans dag , och jag är ensam ! fyfan va ledsen jag är .. alla kommer fan gå runt med sina kära och pussas, hålla handen , kramas osv medans jag står där och gråter .

ja , idag är jag depp !! men jag hoppas mina singeltjejer får mig på gott humör . idag efter skolan ska nämligen jag och några av dom tjejer som är singel i vårat "gäng" käka mat ihop och mysa till kärleksfilmer med godis !!!

lägger upp en bild på min outfit oxå ! måste skynda mig lite nu , hörs !
tröja - halens
jeans - gina tricot

förlåt för dålig bild , men jag var tvungen att skynda mig !

jeansen ser jättefula ut på bilden !! men det är högmidjade och det är snyggare än på bild !

fick hem beställningen idag !


den blåa och svarta tröjan är snyggast instoppat , så det kommer jag köra på härdanefter !
ska även stryka dom senare . är ju lite skrynklig nu när dom legat i påsar .

jag kunde dö för dig ,nu är du död för mig .


hallå  på er.
jag är hemma från skolan idag , mådde inte så bra när jag vaknade . hade ont i huvudet , ont i halsen och jag är ju fortfarande förkyld . men jag vaknade iallafall vid 10 och då gick jag upp och gjorde iordning omelett , sen satte jag mig vid teven och kollade på "lyckatill charlie " . sen tog jag på mig och tog en springtur . riktigt skönt ! tog även med mira så hon fick springa lite .

jag stretchade lite när jag kom hem oxå , men ja .. nu mår jag iallafall bättre ! ska snart gå upp och byta lakan uppe i min säng, ska städa upp kläderna jag har på golvet oxå . funderar på att möblera om lite i mitt rum ? hehe sällan jag gör det . jaja , vi får vell se !

hallonochblåbärs paj , desperate housewives !

kom hem för typ en timme sen , var och träffade andreas , sen mötte vi några andra oxå. jag har precis bakat en hallonochblåbärs paj , och ska nu sätta på avsnitt av desperate housewives !


min underbara middag jag åt idag . fyfan va gott det var !!!

trött på livet , japp !


ååh . ursäkta för inlägget innan , men jag får verkligen panik !!!

såg fram emot denna kväll , men icke  ! syrran är bitchig och omogen , mamma skyller på mig fast jag ej gjort något , jag blir förbannad ? rolig söndagskväll ! äntligen har emelie åkt . behöver få vara utan henne nu . klarar inte av att hon alltid ska få som hon vill för att hon är äldre och hon har världens bitchigaste ton osv , orkar bara inte nu !

slagsmål med syrran , great ! hur kan man vara så töntig ?

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH VILL BARA DÖÖÖÖÖ .

Så jävla less !!!


SÅ JÄVLA ARG ! HELT SERIÖST . JÄVLA FITTA.
OASÄDFLGJLdgoäSLDKGNJOÄsdgjoäsdgjnWOÄDGHJOLÄSKDNGLKSDJFNGLÖKSDJFOÄG
HKLJEÄGNDLVNÄADLGLADRÄKLEHTNBÄLNBMRÄPTODHEÄÅSPRDFN

AAAAAAAAAAAAAAAAAH VILL BARA SKRIKA ...........

2012-02-12 16:17

jag fick liv  i johanna , tyvärr inte på det sätt jag ville .. men skitsamma ! vi gick ner och åt frukost , sen la vi oss i johannas säng och kollade på "girls off the playboy mansion" sen bytte vi kanal till "wild kids" hehe , sen när de var slut gick vi ner än en gång och åt kladdkaka med grädde och chokladsås , sällan vi äter . ( MÅSTE börja träna på riktigt nu . tar nog en springtur när jag kommer hem ! )
har precis klätt på mig nu , har gått i pyjamas hela dagen ! min syster kommer snart och hämtar upp mig , så åker vi och handlar lite sen åker vi vidare hem och äter god mat .
senare så ska jag kanske träffa andreas så han kan få sin tröja , haha jag lånade den typ i november när jag gick hem från honom på natten en gång , och han har ej fått tillbaka den än stackarn ! haha , så jag lär ge han den .

Johanna sover som en gris !

har legat vaken i typ 2 timmar nu , för ungefär 10 min sen gick jag upp och satte på johannas dator , HON VAKNAR ALDRIG ?! hur kan man sova såhär länge ? jag fattar inte .. jaja , funderar på att göra något på henne så hon vaknar ,haha ska iallafall väcka henne , måste ner och äta för jag är döööhungrig !! vi får se när jag åker hem idag också . de vet jag inte riktigt än :)
285290_237146636320153_100000744564760_761244_5476504_n_large
fyfan va dethär ser härligt ut . ååh sakna sommarn !

Melodifestivalen .

har precis gjort mig iordning , har legat i ett varmt bad från typ 2 till halv 5 , låg och kollade på desperate housewives medans jag skrubbade kroppen osv ! det behövdes verkligen .

jag ska strax iväg med bussen till sandviken , ska hem till carros syster och kolla på melodifestivalen med johanna , carro och matilda tror jag de var ? sen sover jag nog hos johanna om inte hon sover hos mig ! :)

tänkte passa på och visa vad jag har på mig .
Linne - LINDEX
Jeans - Vila
sen harjag en kofta från bikbok men jag orkade inte knäppa kort med den .


min facelook xP

ÖGON GODIS , jag smälter....


alltså kolla in ögonen ?!


sexigaste killen på jorden , jag dööööör !

förlåt för olika storlekar på bilderna , men de gick ej och ändra !

please save me tonight !


ååh , har jobbat hela morgonen !
mamma väkte mig runt 10 och sa åt mig att hjälpa till nere , vi håller nämligen på att rustar badrummet nere och hallen . så det är som en byggarbetsplats här i huset !
pappa frågade mig igår om jag ville tjäna lite pengar i helgen , så jag satte igång nu imorse för att få det gjort ! kommer nog hjälpa till lite mer än vad jag redan gjort , men kanske inte idag !
jag hjälpte iallafall till att ta bort lister , golv osv .

och idag vet jag inte riktigt vad som händer , sara frågade om jag ville följa med till gävle men de vet jag inte om jag orkar så jag kanske är med någon i sandviken eller här hemma . kanske blir någon fest , vad vet jag ?


You the one that I dream about all day ,You the one that I think about always .


halloj !
kom hem för ungefär en timme sen , har käkat omelett med oboy .. mums !
nu tänkte jag kolla på ett avsnitt av desperate housewives , sen fräsha upp mig och därefter åka till sandviken för att umgås med mina kära vänner , vi får vell se vad vi hittar på !
har inte så mycket mer jag vill säga . så ni får några bilder från idag :)

världens godaste frukost/mellis/kvällsmat !!!!


fina på idrotten

At johannas place .

sitter uppe vid johannas dator i hennes rum och väntar på henne nu . hon är nere och duschar den seega ungen ;) hahaha . vi har nyss ätit mellis, varma mackor i micron och frosties flingor ! MUMS.
johanna ska sova hos mig inatt och vi ska ut och träffa linus och några till säkert, linus kom helt plötsligt på att han ville raka bort hans raggarsträng , så jag och johanna ska VAXA bort den ;) haha lillavännen kommer få asont ..
saknar dig hanna älskling !

I'm hoping that someday soon We will figure out a way just to spend a little time time and not say goodbye .


nu är mitt bad mood igång . är så jäkla irriterad över mitt hår !!!
gissa vad jag gjort , jo jag har tagit ut mitt löshör ?! ååh , men jag var tvungen för att  det hade typ lossnat och limmet kliar nå förjäkligt . så jag har kunnat klia hela kvällen nu , asskönt . haha och jag hoppade dansen idag , var inte menat att jag skulle de men jag var tvungen , håret var cp , jag hann isf inte äta och bussen missa  jag vilket fallså de blev ej någon dans idag . nästa vecka får jag köra hårt som satan !! mia ska även visa mig stegen imorgon i skolan !

idag har det varit en jättelång dag .. uscha , skulle egentligen ha kemi prov  idag men jag fick ändra till imorgon istället för att jag inte hunnit plugga . hihi så nu ska jag öppna kemi häftet och plugga så det går bra !!
och juste . mamma visade mig hur man gjorde omelett i hennes nya tupperware burk och fyyyyy va gott de blev ! hade i majs för vi hade inget annat gott hemma . så de ska jag börja göra på mårnarna ! mamma säger att de är jättebra frukost och att man håller sitt mätt så vi får se om jag hinner imorgon !

nu ska jag sätta mig och plugga , deppa över mitt fula ,tunna , korta hår och kolla desperate housewives .

dööö äckelhår . ska färga mitt hår och sätta tillbaka löshåret FORT !

mina älskade

Elina letar vänner


you are the reason why i keep smiling when something is wrong .


är hur mätt som helst nu , var ju på dans till 9 . så kom mamma och hämta mig så fick jag mat från donken . så tjock hehe .. jag som bestämde mig för att sluta med skräpmat ? kommer ju snart vara fet som en ko ! nej , nu är det slut med onyttigheter och början med träning och bra kost !

har precis laddat hem säsong 5 av desperate housewives som jag nu ska lägga mig och kolla på . imorgon är det dans igen och vi har även kemi prov imorgon , fan ... glömde böckerna hemma så  mia skickade bild på de vi ska träna på . tänkte läsa igenom de lite snabbt nu . och förresten , jag hade svenska nationella idag . fyfan , de gick skit dåligt lär jag säga !! fattar ju fan ingenting ..

149674387585640024_2kdbcitv_c_large

All I know right now, is you're the thing I need .


JÄVLA SKIT . jag är dödens , kul att jag kommer få sitta ensam på alla hjärtans dag medans alla har killar att mysa med .. fyfan va livet är orättvist ! någon frivillig kille som vill vara min pojkvän för en dag ?? seriöst :( kommer snart börja grina ! sitta helt forever alone på alla hjärtans dag för att ingen vill ha mig . trött jag blir ..
Tumblr_lywqeogp6d1qiaqpmo1_500_largeTumblr_lyfntg3sgs1qkarl0o1_500_large417343_382214085126573_100000139531527_1793995_1430091592_n_large402032_267079743363132_100001833253182_645952_19968093_n_large

Färgar ögonbryn och ögonfransar .


det är vad jag gör just nu , haha lite sent men jag kom på att de fanns hemma så jag sitter med det nu . ska strax tvätta bort de fårse hur de blir , det är en asdålig färg så de syns knappt men kanske lite , jag har ju så jävla ljusa bryn och fransar !

hoppas jag mår bra imorgon så jag kan gå till skolan , och så jag kan dansa. har ju house imorgon !
jaja , ska gå och byta om och så nu sen tvätta bort färgen och därefter lägga mig i sängen och glo på desperate housewives , hehe ...

hej  , bilduppladdningen suger så ni får massor med arkivbilder , hejdå !

this is baaad .


hej ...
jag vet inte vad det är , det måste vara någon infuensa eller något , jag har varit sjut i snart 1 månad ?! hostan jag hade i tre veckor har ju försvunnit , men jag har fortfarande så förbannat ont i kroppen , såfort någon petar på mig får jag ont nästan ? blir så less.. och huvudvärken kommer och går hela tiden ! näsan rinner ju hela tiden och jag kan inte andas genom den alls . idag åkte jag hem från skolan för jag mådde så jävla illa och huvudvärken döda mig nästan !! satt inne på skoltoan och väntade på att kräkas ,men de kom aldrig upp . jag åkte hem med halv 11 bussen och somnade när jag kom hem , så vaknade jag vid 5 och nu mår jag prima . ont i kroppen bara och när jag snurrar mycket med huvudet så dunkar de rejält !

orkar inte vara sjuk längre !! NU FÅR DE TAMEFAN RÄCKA ....
arkivbild

svar på tal

Anonym om party ,party ,party , all night long !!!:

kan inte du lägga upp bilder på tattueringar som din syster har gjort?


Svar ; tyvärr kan jag inte lägga upp utan ditt namn , min syster vill inte att jag gör det . du får skriva dina uppgifter om du vill se dom !

det snurrar i min skalle


nu när jag väl duschat , smörjt in mig , tagit på mig pyjamasen . självklart får man ett sms av en fjant " kan du snälla komma hit och sova hos mig ? jag är ensam hemma :( " gissa vem de kan vara ? -.- haha , men jag är världens bästa vän så jag tar på mig kläder igen och packar min väska och traskar iväg till Carro , i kylan . hua !

jaja ,jag sover där inatt . hörs !

bajs arkivbild :)

party ,party ,party , all night long !!!


tjeeena !
är hur sliten som helst efter gårdagen , jag följde med min syster och jenny till gävle och runt 12 - halv 1 kom gille och 2 andra killar . sen halv 2 åkte vi till ett ställe som jag tyvärr inte kan skriva ut här , hehe och där träffade vi några till och så . vi var där till halv 3 och då åkte vi till en annan kille och där va de efterfest . vi satt hos han till halv 5 på morgonen och då åkte jag , jenny , emelie , gille och en till kille hem till jenny och jag somna nästan direkt när vi kom dit , var så sjukt trött . så vaknade jag 9 i morse av att jag och en till låg i soffan och han hade sina ben på mig , så jag fick ju inte plats i soffan så jag tog en filt och en kudde och la mig på golvet ;) sen runt tolv  kom alla upp och då började emelie fixa mina naglar , och så käkade vi pizza sen åkte jag med mamma hem och då käkade jag en mcflurry , såå jävla gott !!

jaja , hade en sjuuk kväll och kul var det ! nu ska jag vänta på att min bror ska bada klart så jag kan hoppa in i duschen . kul va ?? xP


aldrig druckit en godare drink än dendär !! MMMMH






förlåt för dåliga bilder osv , men här har ni en bild på mina nya naglar . är supernöjd och dom är sååå mycket snyggare i verkligheten ! ;)

And all the things I deserve , For being such a good girl honey.


vafaaaan , vad gör man ikväll då ?
jag vet inte vad jag ska göra ... ska kanske träffa hanna men vet ej om de blir nå eftersom jag ej får tag på henne sen kanske hon tycker de blir sent osv.. jaja , annars följer jag nog med min syster till gävle och festar litegranna , jag har iallafall ingen aning !!



and i took his heart when, i pulled out that gun.


helloo mates !
gissa vad jag gjorde igår ? en fredagkväll ? jo , först mötte jag johanna L så köpte vi vitchoklad så vandrade vi hem till johanna T och kollade på harry potter , absolut sista filmen , jag är ju smart och ser andra delen före den första ! haha jaja .. den var rätt tråkig så jag råkade somna (a) haha sen när den va slut så tog vi bussen till donken , satt där och åt sen fick vi skjuts av johannas kompis hem . så sov jag hos johanna L inatt för er som ville veta de ! jag hade skit tråkigt om jag ska vara ärlig . fyfan , orka sitta vid donken en fredag ? :( jag grät fan .. och ISKALLT var det ! puuh .. fyfan .

nu sitter jag här , kom hem runt 1 och satte mig och kolla på desperate housewives , grinade lite till det , käka , kollade lite mer och nu sitterjag här . vet ej vad jag ska göra , kanske kolla lite mer ? ska även duscha och dammsuga mitt rum ! jaja , ikväll ska jag va med hanna och säkert någon mer !



jag har såååå roligt på tyskan som ni kanske märker ? :)

Dag 7 - Ditt senaste inköp

Mitt senaste inköp , ja det måste vell vara bussen ? mitt busskort gick ut igår så jag var tvungen att betala .. kul att veta ?


myskväll


är huuuur kissnödig som helst nu , ska strax springa och kissa men jag tänkte bara göra ett inlägg.
har ätit massor med saker sen jag kom hem , ska ta 6 bussen till sandviken för att möta upp johanna L , gå och köpa lite godis sen går vi till johanna T för lite film mys , får se vad som händer efter det om jag åker hem med halv 11 bussen till järbo eller om jag åker till gävle på fest med min syster , vi får se !

jaja , måste verkligen på toa nu . sen ska jag fräsha upp mig lite och åka :)

saknar sommaren !!

Världens godaste blåbärspaj !


har aldrig ätit en godare blåbärspaj , helt ärligt !

you gave me wings so i can fly .


hallå där .
idag tänkte jag åka till sandviken för att kolla på mangemakers , men icke . orkar inte ta halv 11 bussen hem så jag skiter i det . istället ska jag nu gå ner och baka en båbärsbaj ! ååh va gott . jag kom hem runt 4 och har kollat på några avsnitt av desperate housewives , när pajen är klar ska jag fortsätta kolla på det . kul att veta va ? japp .. lägger nog upp bild på min kära paj sen om den blev bra ;)
de var fan snöstorm idag alltså ! usch och fyy !!

hade så jävla tråkigt idag ..

Beställt !


härligt med lite nya tröjor ! :)

you are so colorfull .


ska köpa dom blåa , röda och rosa har jag bestämt , sen får vi se om jag köper dom gröna och lila . och svarta har jag ju redan ! ;)
men blå och röd är prio 1 !!

Someday i will get this body !

E906a1020fmxkreki_46829_15d4acd6e8_large426337_284983504894933_273493499377267_771418_1343232260_n_largeTumblr_lnpxxrlsjy1qhksxso1_500_large

Said, if you want to call me baby Just go ahead, now.


är helt slut ... har precis duschat , sitter och gnuggar mina ben mot varandra , så himla mjuka när man precis rakat dom . sitter fortfarande i bara underkläder nu , orkar inte klä på mig ! ska fan börja gå naken ... orka ha kläder , har bara fula äckliga , får damp ! märkte häromdagen att jag bara har linnen ?! vafan ... och jag har så jävla ont under vänstra revbenen fortfarande , gör fan skit ont .. just nu vill jag bara ha någon att gosa ner mig under täcket med och bara mysa .. fan , varför måste just jag vara ensam ? hata livet . HÖRS

Dag 6 - Vad du har för mobiltelefon

http://www.siba.se/Archive/SE/6/seb4440_11.jpg
jag har en vit Samsung galaxy s2 men jag vill hellre ha en iphone 4 .

And when i saw his face , i'm a beliver .


är hemma från skolan idag , mådde inte speciellt bra .. jag är fortfarande förkyld men hostan har gått över . igår var jag ju på dans så idag har jag ont i hela kroppen eftersom jag dansade fast jag är sjuk ... sitter nu och käkar världens godaste macka med oboy till ,  käkar frukost nu . vaknade för någon timme sen och satte på teven en stund . när jag ätit upp ska jag hoppa in i duschen , sedan städa mitt rum . ser ut som ett bombnedslag igen -.- och juste ! min syster ska flytta igen så jag ska få ta hennes säng , fårse om jag flyttar in den i mitt rum idag oxå !!:)


VILL HA SOMMAR !!!!