i had better sex all alone .

hej på er !
förlåt för en usel uppdatering , men igår så var jag med några och kolla film hos wilma , vi kollade på världens psykofilm haha den var lite creapy .. och jag sov hos hanna inatt och hade ej tillgång till dator osv .
imorse kom mamma och hämtade mig så åkte vi vidare till emelie och jenny för att fika och därefter åkte jag och emelie till stan , hon letade jacka och vi var och kollade runt lite bara , käkade på coffeehouse också .
sen gick vi och sola en halvtimme , blev inte så superstor skillnad tycker jag så jag ska dit snart igen för att få mer färg !!
jaja , nu sitter jag och gör naglar så kan ej skriva mer nu .
hörs!

Kommentarer
A N G E L I J N A

http://www.youtube.com/watch?v=EfAY9GQiirI&feature=g-upl&context=G2b566c4AUAAAAAAAAAA LYSSNA/ GILLA!!!/ KOMMENTERA, SNÄLLA HJÄLP MIG FÖLJA MIN DRÖM,PUSS!



Blogg: http://angelijnas.blogg.se/
2012-03-02 @ 12:31:52
Emma Lannebrink

Hej! Min blogg handlar om mitt liv med adhd och depression, just nu har jag frågestund som slutar ikväll klockan 20:00. Ställ gärna någon/några frågor, jag skulle bli jätte glad :) Du kanske undrar något om adhd eller depression, vilka mediciner jag äter osv? Inga frågor är onödiga, jag svarar ärligt på alla!



Förlåt om du inte gillar sånna här kommentarer!



Blogg: http://adhdochfoto.blogg.se/
2012-03-02 @ 14:55:34
Elin ♥

Fin blogg?

Om du är intresserad av ett länkbyte så är det bara att säga till. Ha en bra kväll!



Blogg: http://uknowelin.blogg.se/
2012-03-03 @ 21:17:00




Kommentera inlgget hr!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihg mig?

Trackback